Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2889, Did:0, useCase: 3

T. Dukurs: "Devīto virāžu tagad visi izbrauc labāk, bet problēmas rodas citur"

T. Dukurs: "Devīto virāžu tagad visi izbrauc labāk, bet problēmas rodas  citur"
Tomass Dukurs
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latviešu skeletonists Tomass Dukurs pēc pirmajiem oficiālajiem treniņbraucieniem Phjončhanas olimpiskajā trasē izteicās, ka tagad trase ir izbraucama vieglāk nekā treniņu nedēļā rudenī, taču braukšanu sarežģī lielais aukstums.

"Manuprāt, trase ir kļuvusi vieglāka, bet visu ļoti sarežģī tas, ka tagad ir tik zema gaisa temperatūra un ledus temperatūra ir pat -17 grādi," stāsta Tomass. "Oktobrī mēs trenējāmies, kad gaisa temperatūra bija +10 līdz +15 grādi. Tā arī ir visa lielā atšķirība, bet profili, manuprāt, ir vieglāk izbraucami. Zemās temperatūras dēļ kamanas iet šķērsām. Vismaz man nav tik asu slidu, lai būtu gatavs kam tādam. Visu sezonu Eiropā ir siltāki laika apstākļi, sāds aukstums šosezon nebija pat Amerikas posmos. Cerams, ka tuvākajās pāris dienās kļūs siltāks."

"Varam censties tik ļoti neriskēt un braukt ar, teiksim tā, konservatīvāku inventāru," norāda Dukurs. "Nevarētu teikt, ka devītajā virāžā vairs nav problēmu. Tomēr tagad no sešiem braucieniem esmu šo virāžu izbraucis četras reizes. Rudenī varēju izbraukt labi ja vienu vai divas reizes. Bet tagad devīto virāžu labāk izbrauc visi, jo ir vairāk ledus, lielāks ātrums. Tikmēr problēmas rodas citās vietās. Nespiediena virāžās kamanas tagad iet šķērsām."

"Teica, ka februāris Korejā ir pats aukstākais mēnesis, taču pērn bijām martā, un tad bija ļoti silts. Koreja atrodas pussalā, vējš iepūš tā vai citādi un viss mainās," prāto Tomass.

Runājot par korejiešiem, kuri treniņbraucienos vēl ne reizes nav piedalījušies, Dukurs skaidro, ka būtu bijis interesanti pavērot, kā viņi šeit brauc, jo mājinieki šeit ir aizvadījuši neskaitāmas reizes lielāku braucienu skaitu. Varbūt mēs, pārējie kaut ko darām nepareizi. Taču viņi ir izvēlējušies šādu taktiku - neko nerādīt. Katrā ziņā tā nav ierasta mājinieku prakse , Vankūverā un Sočos neko tādu neatceros. Rīt vai parīt jau viņi parādīsies, jo lai startētu sacensībās, treniņos vismaz viens vai divi braucieni ir jāfinišē."

"Ar kamanu izvēli esam tikuši skaidrībā, tagad atliek izvēlēties pareizākās slidas. Šodien otrajā braucienā vienas pamēģināju un sapratu, ka tās galīgi nekam neder. Rīt vēl kaut ko pamēģināšu, bet trešdien jau braukšu ar to, ko būšu izvēlējies sacensībām," piebilst skeletonists.

     [+] [-]

, 2018-02-12 11:17, pirms 6 gadiem
Korejieši visu sen jau izpīpējuši. Atnāks tikai uz startu, skeletonu noliks otrādi, ar sliecēm uz augšu, un uzvarēs ar piecu sekunžu pārsvaru.

  -4 [+] [-]

, 2018-02-12 11:18, pirms 6 gadiem
domaju ka uzvares gan korejietis.martins atkal ar garu degunu paliks.

  -2 [+] [-]

, 2018-02-12 11:23, pirms 6 gadiem
Pie vainas atkal būs vainīgs dopings, klasika.

  +3 [+] [-]

, 2018-02-12 13:37, pirms 6 gadiem
T. Dukurs: "Vismaz man nav tik asu slidu, lai būtu gatavs kam tādam."

Hm, to saka cilvēks ar 20 gadu pieredzi skeletonā, ar milzīgu olimpisko un augstākā ranga maču pieredzi?

Ceru, ka varbūt es ne tā sapratu Tomasa teikto.

  -2 [+] [-]

, 2018-02-12 13:52, pirms 6 gadiem
Tomass vismaz par lietu runā!a ko tas Martins pinkšķ????!

  +3 [+] [-]

, 2018-02-12 13:57, pirms 6 gadiem
Beidzat te tukši dir*t visi!!! Lai bračkas pabeidz karjeru uz skaistas nots!

  -3 [+] [-]

, 2018-02-12 15:34, pirms 6 gadiem
Sveiki, kungs / kundze!

Es esmu Sandra Kelly Maskuller sekretāre naudas aizdevumu sabiedrība starp privātpersonu.

Vai jums ir nepieciešami naudas aizdevumi starp privātpersonām, lai saskarētos ar finansiālajām grūtībām, lai beidzot izkļūtu no strupceļa, kas izraisa bankas, noraidot jūsu kredītprasību failus? Sandranas kundze spēj jums aizdot jums nepieciešamo summu un apstākļus, kas padarīs jūsu dzīvi vieglāku. Tāpēc sazinieties ar mani, lai uzzinātu vairāk par mūsu labvēlīgajiem apstākļiem.

Mēs piedāvājam no 10 000 eiro līdz 10 000 000 eiro ar atmaksas termiņu no 5 gadiem līdz 25 gadiem ar likmi 2% gadā. Jūs varat sazināties ar mani:

sandrana_credito@hotmail.com

sandrana_credito@hotmail.com

paldies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja