Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2889, Did:0, useCase: 3

Krievijas biatlonists kāpj pāri nožogojumam, lai izbēgtu no medijiem

Rolands Eliņš

Krievijas biatlonists kāpj pāri nožogojumam, lai izbēgtu no medijiem
Antons Babikovs (pa labi)
Foto: Sputnik/Scanpix

Krievijas mediji vēsta, ka krievu biatlonists Antons Babikovs pēc iegūtās 40. vietas šodienas iedzīšanas sacensībās Phjončhanas olimpiskajās spēlēs nav vēlējies dalīties iespaidos ar medijiem, tādēļ tā vietā, lai izietu cauri mikszonai, pārkāpis pāri nožogojumam.

Antons Babikovs, kurš olimpiskajās spēlēs startē kā neitrālais sportists Krievijas oficiālās delegācijas diskvalifikācijas dēļ, sprintā ieņēma 57. vietu, ko Krievijas mediji neraksturoja īpaši spožiem epitetiem. Toreiz viņš pēc sacensībās sniedza savus komentus žurnālistiem. Šodien iedzīšanā viņš spēja pacelties uz 40. vietu, taču ar medijiem vairs tikties nevēlējās un atrada veidu, kā izvairīties no visiem jautājumiem, proti, pārlienot pāri nožogojumam, kas norobežo mikszonu, kurā mediji var satikties ar sportistiem.

Vēlāk Babikovs savā „Instagram” profilā publicēja pateicību saviem atbalstītājiem un norādīja, ka, „saskaroties ar tādām grūtībām, viņa pusē paliks tikai tie, kuri ir patiešām svarīgi”. Savukārt savu ierakstu Babikovs noslēdza šādi: „Kāpēc rakstīt pretīgus vārdus man? Rakstiet labu vārdus tiem, kuri jums patīk – tā būs lielāja jēga.”

Izmantotie resursi:
https://www.sports.ru/biathlon/1060...

 +10 [+] [-]

, 2018-02-13 10:32, pirms 6 gadiem
Čalis domāja, ka tur dopingu pārbauda

 +10 [+] [-]

, 2018-02-13 10:43, pirms 6 gadiem
Tik barā, pālī un tankos viņi ir varoņi, bet, kad jāatbild par saviem darbiem, notin makšķeres. Tāds Krievijas gēns. Priekā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja