Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Krastenbergam vārti un piespēle, Gudļevskis paliek uz soliņa pret bijušo komandu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Krastenbergam vārti un piespēle, Gudļevskis paliek uz soliņa pret bijušo komandu
Renārs Krastenbergs
Foto: Goodall Media / oshawagenerals.com

Ontario Hokeja līgas mačā Ošavas "Generals" savā laukumā ar 7:5 pieveica Pīterboro "Petes", un latviešu uzbrucējs Renārs Krastenbergs panākumu kaldināja ar vārtiem un rezultatīvu piespēli.

Ošavas "Generals" 22. minūtē nonāca iedzinējos ar 0:3, tomēr laukuma saimnieki nepadevās un tika atalgoti. Atspēlēties palīdzēja skaitliskais vairākums, kurā tika gūti četri vārti pēc kārtas, tikai desmit minūšu laikā izvirzoties vadībā. Otrās trešdaļas beigās "Generals" pārsvaru dubultoja Renāra Krastenberga precīzais metiens – 5:3.

Sāncenši pietuvojās, taču pēc Krastenberga piespēles vēlreiz tika realizēts vairākums, un tas bija uzvaru nesošais metiens. Latvietis dueli pabeidza ar vienu metienu pa vārtiem un pozitīvu lietderības koeficientu +1. Krastenbergs piedalījies 47 spēlēs, izceļoties ar 16 vārtiem un 13 piespēlēm.

Amerikas Hokeja līgā Bridžportas "Sound Tigers" savā laukumā ar 2:3 piekāpās Sirakūzas "Crunch". Kristeram Gudļevskim netika dota iespēja aizvadīt spēli pret bijušo komandu, bet viņa kolēģis Kristofers Gibsons tika galā ar 23 sāncenšu metieniem. Februārī Gudļevskis laukumā ticis tikai vienu reizi.

Rietumu hokeja līgā "Medicine Hat Tigers" izbraukumā ar 4:5 atzina Kalgari "Hitmen" pārākumu. Kristiāns Rubīns nebija viesu pieteikumā.