Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Spurs" pagarina līgumu ar Entoniju līdz sezonas beigām

Andrejs Siliņš

"Spurs" pagarina līgumu ar Entoniju līdz sezonas beigām
Džoels Entonijs
Foto: AFP/Scanpix

Dāvja Bertāna pārstāvētais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Sanantonio "Spurs" parakstījis trešo līgumu pēc kārtas ar pieredzējušo centru Džoelu Entoniju, šoreiz līdz pat sezonas beigām.

Pēc tam, kad savainojumu guva starta sastāva centrs Pau Gazols, "Spurs" meklēja aizvietotāju un piesaistīja 34 gadus veco Džoelu Entoniju, kurš jau pirmssezonā bija ar komandu, taču tika atskaitīts pirms sezonas sākuma.

Pēc pirmā desmit dienu līguma klubs vienojās ar spēlētāju par vēl vienu tādu pašu līgumu, bet trešoreiz vienam spēlētājam desmit dienu līgumu nedrīkst piedāvāt. Tā kā Gazola atveseļošanās vēl nav galā, klubs pieņēma lēmumu noslēgt līgumu ar Entoniju līdz pat sezonas beigām.

206 centimetrus garais un 111 kilogramus smagais Entonijs šosezon nospēlējis astoņas spēles, vidēji 6,3 minūtēs gūstot 1,5 punktus un izcīnot 1,8 atlēkušās bumbas. Pirmssezonas pārbaudes spēlēs ar "Spurs" Entonijs 13,9 minūtēs izcēlās ar 4,2 punktiem un 3,3 bumbām.

Kanādiešu centrs NBA spēlē kopš 2007. gada un šajā laikā pārstāvējis četras komandas - Maiami "Heat", Bostonas "Celtics", Detroitas "Pistons" un "Spurs". Ar Maiami komandu Entonijs divas reizes izcīnījis NBA čempiontitulus (2012, 2013). Karjerā vidēji Entonijam 2,2 punkti un 2,8 bumbas.

Izmantotie resursi:
San Antonio Spurs | The Official Site of the...

  +2 [+] [-]

, 2017-02-12 19:17, pirms 7 gadiem
Pavisam nesavtīgi jānovēl Entonijam trešo gredzenu!

     [+] [-]

, 2017-02-13 02:54, pirms 7 gadiem
Divi gredzeni ir par divi vairāk kā Melo entonijam