Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Embīds traumas dēļ nebūs Uzlecošo talantu spēlē un Prasmju konkursā

Rolands Eliņš

Embīds traumas dēļ nebūs Uzlecošo talantu spēlē un Prasmju konkursā
Džoels Embīds un Kristaps Porziņģis
Foto: Bill Streicher / usatoday.com

NBA kluba Filadelfijas "76ers" jaunā zvaigzne Džoels Embīds ceļgala traumas dēļ, visticamāk, izlaidīs Zvaigžņu spēles nedēļas nogales pasākumus - Uzlecošo talantu spēli un Prasmju konkursu -, kuros paredzēta arī Kristapa Porziņģa dalība.

Džoels Embīds, kurš traumu dēļ pilnībā izlaida divas iepriekšējās NBA sezonas, kopš 21. janvāra piedalījies tikai vienā spēlē. Viņš visas sezonas gaitā atrodas saudzējošā režīmā, proti, spēlē ierobežotu minūšu skaitu un nepiedalās mačos, kas ir bez atpūtas iepriekšējā dienā. Komandas ģenerālmenedžeris Braiens Kolandželo šonakt apliecinājis medijiem, ka Embīdam ir konstatēts neliels meniska plīsums, kas gan neliks veikt operāciju, taču laukumā viņš vēl neatgriezīsies.

Kolandželo gan uzsvēra, ka trauma nav nopietna un ilgstoša, taču klubs neredz vajadzību viņu iesaistīt spēlēs pirms Zvaigžņu spēles pārtraukuma. Par spīti augstajai vietai līdzjutēju balsojumā Embīds netika izraudzīt dalībai Zvaigžņu spēlē Austrumu izlases sastāvā, taču tika iekļauts Uzlecošo talantu spēlē Pasaules izlases sastāvā, kā arī uzaicināts uz Prasmju konkursu.

Taču Kolandželo norādīja, ka praktiski vairs netiek pieļauta iespēja, ka Embīds varētu šajos pasākumos piedalīties. Līdz ko tas tiks apstiprināts oficiāli, paredzams, ka NBA nozīmēs Pasaules izlasē jaunu dalībnieku (visticamāk, NBA debitantu), kurš būs Kristapa Porziņģa komandas biedrs, un jau Prasmju konkursa dalībnieku, kurš būs Porziņģa konkurents. Sākotnēji uz konkursu bija uzaicināti četri garie spēlētāji - Porziņģis, Embīds, Entonijs Deiviss un Demarkuss Kazinss.

Embīds, kurš šosezon ir pārliecinošs galvenais kandidāts uz labākā debitanta balvu, izpelnījies arī vietējo līdzjutēju nosodījumu. Viņš ticis nofilmēts kocertā Filadelfijā izejot uz skatuves un dejojot. Ņemot vērā, ka viņš nevar spēlēt ceļgala savainojuma dēļ, šādas aktivitātes tika uztvertas neviennozīmīgi. Kolandželo piekrita, ka Embīds būtu varējis rūpīgāk piedomāt piedomāt pie savas rīcības, bet komandas treneris Brets Brauns atsacījās šo tēmu pārspriest ar medijiem, norādot, ka jau ir izrunājies ar Embīdu un tā paliks viņu privāta saruna.

Jāpiemin, ka "76ers" arī aktīvi piedalās maiņu pārrunās, un šonakt tieši šāda iemesla dēļ spēli izlaida Džalils Okafors. Iepriekš tika baumots par viņa potenciālo maiņu uz "Pelicans", taču pagaidām ASV mediji neapstiprina, ka panākta vienošanās ar kādu komandu.

Izmantotie resursi:
Colangelo Confirms Embiid Has Cartilage Tear In...

     [+] [-]

, 2017-02-12 15:20, pirms 7 gadiem
Prasmju konkursā pie garajiem vajadzētu Jokiču uzaicināt

     [+] [-]

, 2017-02-13 08:35, pirms 7 gadiem
Rihards Olmanis rakstīja: Prasmju konkursā pie garajiem vajadzētu Jokiču uzaicināt
To glumo serbu? Paldies, nē!