Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sharks" treneris: "Rēķinos, ka Balcers cīnīsies par vietu NHL komandas sastāvā"

Rolands Eliņš

"Sharks" treneris: "Rēķinos, ka Balcers cīnīsies par vietu NHL komandas sastāvā"
Rūdolfs Balcers (Nr. 38) Sanhosē "Sharks" vārtu priekšā. Foto: D. Ross Cameron/USA Today Sports/Scanpix

NHL klubs Sanhosē "Sharks" šovakar no neaizsargāto spēlētāju saraksta izņēma Rūdolfu Balceru, pārņemot viņa ar Otavas "Senators" noslēgto līgumu. "Sharks" galvenais treneris Bobs Bugnērs sarunā ar vietējiem norādīja, ka Balcers komandā ieradies ar domu, ka viņš pacīnīsies par vietu galvenās komandas sastāvā, tiesa, fiziska ierašanās pie komandas Balceram varētu nebūtu vēl tik drīz.

Sanhosē "Sharks" šobrīd aizvada treniņnometni Arizonā, darot to saskaņā ar atšķirīgajiem Covid-19 ierobežojumu noteikumiem dažādos ASV štatos. Rūdolfs Balcers līdz šim bija kopā ar komandu Otavā, Kanādā, attiecīgi viņam pievienošanās "Sharks" komandai nebūs vienas dienas jautājums.

Kā sarunā ar medijiem norādīja "Sharks" galvenais treneris Bobs Bugnērs, Balcers komandai varētu pievienoties tikai pēc pāris nedēļām. "Taču, kad viņš ieradīsies, rēķinos, ka Balcers cīnīsies par vietu NHL komandas sastāvā," komandas plānus Balcera sakarā ieskicēja Bugnērs.

"Sharks" šovakar no savas treniņnometnes vairākus spēlētājus nosūtīja uz fārmklubu. Treniņnometnes sastāvā šobrīd ir 30 spēlētāji, ieskaitot 18 uzbrucējus, no kuriem tikai deviņi iepriekšējā sezonā spēlēja tikai NHL.

"Sharks" sakarā šodien tiek piesaukts arī cita uzbrucēja Evandera Keina vārds, jo viņš par spīti savā NHL karjerā nopelnītajiem miljoniem oficiāli iesniedzis pieteikumu bankrotam, kā arī šajā finansiālajā dokumentā bija minēts, ka Keins varētu palikt bez algas šosezon, jo ģimenes apstākļu dēļ sezonā nepiedalītos.

Taču Bugnērs norādīja, ka Keins būs komandas sastāvā un centīsies tai palīdzēt: "Nedomāju, ka šī situācija mums kļūs par traucējošu un novērsīs uzmanību. Es nekādā veidā nekomentēšu spēlētāja personīgo situāciju, taču esmu saņēmis apstiprinājumu, ka Keins būs komandas sastāvā visu sezonu un gatavs iesaistīties komandas procesos."

"Sharks" NHL regulāro sezonu sāks ar vairākām spēlēm izbraukumā, kamēr pirmā mājas spēle paredzēta pirmajā februārī, tiesa, Sanhosē kluba mājaslapā norādīts, ka vēl nav zināms, kurā hallē šī mājas spēle tiks aizvadīta.

Izmantotie resursi:
https://www.mercurynews.com/2021/01...
https://twitter.com/CurtisPashelka/...