Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Veiksmīgi spēlējošā "Penguins" sagādā "Ducks" 10. zaudējumu pēc kārtas

Ints Megnis
Ints Megnis

Veiksmīgi spēlējošā "Penguins" sagādā "Ducks" 10. zaudējumu pēc kārtas
Cepures uz ledus pēc Džeka Gencela (priekšplānā) "hat-trick". Foto: Reuters/Scanpix

Džeika Gencela "hat-trick" piektdien palīdzēja Pitsburgas "Penguins" komandai Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē ar rezultātu 7:4 (0:3, 3:1, 4:0) viesos pieveikt Anaheimas "Ducks". "Penguins" guva desmito uzvaru pēdējās 11 spēlēs, kamēr "Ducks" piedzīvoja desmito neveiksmi pēc kārtas.

"Ducks" ātri izvirzījās vadībā ar 3:0. Kaut otrajā trešdaļā "Penguins" panāca 3:3, Jakoba Silfverberga vārti mazākumā ļāva mājiniekiem atgūt vadību. "Penguins" vadībā izvirzījās trešās trešdaļas vidū, kad īsā laikā guva divus vārtus, turpinājumā novedot dueli līdz uzvarai.

Iepriekšējo reizi abas komandas savā starpā tikās 17. decembrī, kad "Ducks" viesos uzvarēja ar 4:2. Tieši kopš šī mača sākušās abu komandu sērijas - "Ducks" vairs nav svinējusi uzvaras, bet "Penguins" zaudējusi tikai reizi.

No iedzinējiem piektdien atspēlējās arī Kalgari "Flames", kas mājās ar 4:3 (0:1, 2:1, 2:1) pārspēja Floridas "Panthers". Uzvarētājiem ar vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Mihaels Frolīks. Čehu veterāns 29. decembrī uz vienu maču tika nosēdināts laukuma malā, bet kopš tā laika viņam septiņos dueļos ir četri vārti un četras rezultatīvas piespēles.

Rietumu konferences līdere "Flames" svinēja ceturto uzvaru pēc kārtas.

Ar vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm piektdien izcēlās arī Kails Konors, palīdzot Vinipegas "Jets" ar 4:2 (2:0, 1:1, 1:1) apspēlēt Detroitas "Red Wings". Karjeras 500. punktu guva "Jets" uzbrucējs Braiens Litls, kurš turklāt šo vēsturisko atzīmi savāca ar uzvaras vārtiem.

SpēleRez
Hurricanes - Sabres4:3
Jets - Red Wings4:2
Flames - Panthers4:3
Ducks - Penguins4:7

     [+] [-]

, 2019-01-12 09:58, pirms 5 gadiem
Janvaris parasti ir Ducks menesis, bet sogad ta neizskatas