Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtuļa treneris var tikt sodīts par intervijas noraušanu (+video)

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Bārtuļa treneris var tikt sodīts par intervijas noraušanu (+video)
Andrejs Nazarovs
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līga (KHL) kluba Astanas "Barys" galvenais treneris Andrejs Nazarovs sestdien "norāva" interviju televīzijas tiešraidē. KHL televīzija lūgs disciplināro komiteju sodīt treneri.

Latvijas izlases aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētais "Barys" sestdien savā laukumā pārspēja Jekaterinburgas "Avtomobilsist". Pēc otrā perioda kazahu vienība bija vadībā ar 4:1, un pēdējā lielajā pārtraukumā KHL televīzijas korespondents vēlējās intervēt vietējo Ņikitu Mihaili (KHL), kurš bija guvis savus pirmos vārtus šajā līgā. Reportieris jau sāka runāt ar spēlētāju, bet tagad garām gāja astaniešu galvenais treneris un aizveda savu audzēkni prom.

Treneris tādējādi pārkāpis KHL reglamentu, traucējot līgas televīzijas tiešraidi. Iepriekš izskanējusi pārsteidzīga informācija, ka Andrejam Nazarovam jau uzlikts 100 000 rubļu sods (apmēram 1372 eiro).

"Barys" stūrmanis šajā sezonā jau izcēlies ar vairākiem nestandarta gājieniem. Septembrī par nepieklājīgu žestu rādīšanu viņš saņēma sešu spēļu diskvalifikāciju, savukārt novembrī meta ar pudeli pretinieku komandas spēlētājam un pēc mača rupji pasūtīja žurnālistu.

izmantotie resursi:
www.sovsport.ru
www.tass.ru

  +9 [+] [-]

, 2015-01-12 12:44, pirms 9 gadiem
žurnālista komentārs uzjautrināja - "vot tak mi rabotajem"

  +4 [+] [-]

, 2015-01-12 13:01, pirms 9 gadiem
A ko jūs no šī Nazarova vairāk gaidījāt?!

  +5 [+] [-]

, 2015-01-12 13:03, pirms 9 gadiem
Savā elementā

  +3 [+] [-]

, 2015-01-12 13:41, pirms 9 gadiem
Kolhoza līmenis😀

  +1 [+] [-]

, 2015-01-12 15:16, pirms 9 gadiem
Par Nazarovu vismaz kadu laiku atpakal biju daudz labakas domas. Pa so sezonu visu iespaidu sabojajis. Pasutit zunalistu, tagad noraut inteviju, nu kur vel talak? Tad jau daudzu tik nistais Skudra daudzas reizes sakarigaks. Ok, ari loti emocionals teneis, bet nu gods kam gods ar presi un zurnalistiem - ne ko pielikt, ne atnemt. Vakardienas pecspeles presene tam bija apliecinajums - korekti un pieklajigi atbildeja uz zurnalistu jautajumiem (piemeram, vai nav bijusi doma pieaicinat kadu hokejistu no Latvijas? u.c.). Andrejs Viktorovics varetu pamacities no Petjkas so un to. Protams, ari vins ne vienmer un visiem visu atklas (ir lietas, kas jaatstaj komandas ieksiene), bet nu tomer.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-12 16:03, pirms 9 gadiem
Viņš jau ir ticis sodīts, tā vismaz, ja nemaldos, delfos manīju.

  +2 [+] [-]

, 2015-01-12 17:12, pirms 9 gadiem
Besī toč tie žurnaļugas. brīnos, kā Ankipāns nav iesitis tam Rēzniekam, kurš regulāri Dinamo spēļu translācijās pauzēs uzdod stulbus vienus un tos pašus jautājumus.

     [+] [-]

, 2015-01-12 17:24, pirms 9 gadiem
Celerons rakstīja: Besī toč tie žurnaļugas. brīnos, kā Ankipāns nav iesitis tam Rēzniekam, kurš regulāri Dinamo spēļu translācijās pauzēs uzdod stulbus vienus un tos pašus jautājumus.
"Kādas nianses izšķirs spēles iznākumu?" Šitais standartā katru reizi gan Ankipānam, gan spēlētājiem!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-12 18:01, pirms 9 gadiem
arch122 rakstīja: "Kādas nianses izšķirs spēles iznākumu?"
Parasti spēles iznākumu izšķir tādas 'nianses' kā gūtie vārti. Kāds varētu to pateikt tam Rēzniekam.

  +1 [+] [-]

, 2015-01-12 18:08, pirms 9 gadiem
TOTO=ManaMaize+Kafijas rakstīja: Ieprieks visas sezonas bez kkada antina kas starp soliniem vandas varejam iztikt. Tagad izdomajusi skriet amiishiem pakal
Doma jau ir pareiza, paskaties kā tas tiek darīts NHL, pat galvenie treneri perioda laikā laipni žurnālistiem dod savu redzējumu par notiekošo. Diemžēl tiem kas mēģina šo praksi kopēt, nav pamanījies ka jautājumi ko uzdod ZA žurnālisti ir patiešām kodolīgi un kompetenti, nevis tādas drausmas ko izspļauj LV un RUS kolēģi.

Tradicionālie jautājumi:

'Kā vērtējat pagājušo periodu?'
'Kā jāspēlē nākošajā periodā?' vai 'Kādām niansēm jāpievērš uzmanību turpmāk?'

Bet mans mīļākais jautājums ir 'Vai pirms spēles likāt akcentu uz ātri gūtiem vārtiem?' Kaut kas stulbāks nav iedomājams. Iztēlojaties situāciju ģērbtuvēs kur galvenais treneris saka "Čaļi, šoreiz ātrus vārtus nemetam, atstāsim to padarīšanu uz trešo periodu. Pat ja jums ir iespējas pirmajās minūtēs, vienalga, metiet garām."