Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šabala balsojumā tiek atzīts par Polijas pirmās līgas labāko uzbrucēju

Rolands Eliņš

Šabala balsojumā tiek atzīts par Polijas pirmās līgas labāko uzbrucēju
Valērijs Šabala.Foto: Tspodbeskidzie.pl

Polijas pirmajā līgā noslēdzies sezonas pirmais posms, un poļu radio „Weszlo FM” spēlētāju un treneru aptaujā noskaidroti labākie vairākās nominācijās. Par rudens sezonas labāko uzbrucēju balsojumā pārliecinoši tika atzīts Latvijas futbolists Valērijs Šabala.

Valērijs Šabala balsojumā saņēma 97 punktus, kas bija vairāk nekā divas reizes vairāk nekā tuvākajam sekotājam Šimonam Levickim, kuram tika 41 punkts un kurš „Rakow” sastāvā šosezon guvis sešus vārtus. Trešā vieta balsojumā citam poļu uzbrucējam Rafalam Kujavam, kuram 31 punkts un arī seši gūti vārti. Jāatgādina, ka tikpat šosezon Polijas pirmajā līgā iesitis arī Latvijas uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis

Šabala „Podbeskidzie” sastāvā sezonas pirmajā pusē izcēlās ar astoņiem vārtu guvumiem, kas ir dalīts labākais rezultāts līgā. Tikpat reizes precīzs bijis arī viņa komandas biedrs Lukašs Serpina, kurš balsojumā tika atzīts par labāko pussargu konkurencē.

Pēc sezonas pirmās 21 spēles Šabalas pārstāvētā komanda ieņem piekto vietu līgā, par sešiem punktiem atpaliekot no labāko divnieka, kas iegūs vietu Ekstraklasē. Savukārt Gutkovska komanda ir devītajā vietā.

Izmantotie resursi:
https://weszlo.fm/audycje/plebiscyt...