Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča trešo nedēļu Indijā sāk graujoši

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkeviča trešo nedēļu Indijā sāk graujoši
Diāna Marcinkeviča. Foto: Tobias Froehlich

Gada priekšpēdējā turnīrā divas uzvaras guvusi Latvijas trešā spēcīgākā tenisiste Diāna Marcinkeviča, kura Punes ITF 25 000 sacensībās 1. kārtu pārvarēja gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs.

WTA ranga 285. vietā esošā Marcinkeviča tikai 54 minūtes ilgušā mačā ar 6:2, 6:1 graujoši pieveica Uzbekistānas tenisisti Niginu Abduraimovu (#392), kuru šonedēļ pieveica arī dubultspēļu sacensībās.

Diāna vakar Abduraimovu uzvarēja ar 6:0, 5:7, 10:8, kad abas spēlēja ar krievu pāriniecēm – Marcinkeviča ar Poļinu Ļeikinu un Abduraimova ar Annu Morginu.

Latvijas trešajai raketei Punē ir sezonas priekšpēdējais turnīrs. Viņa pirmajās divās nedēļās "hard" seguma ITF 25 000 turnīros Indijā nospēlēja pieticīgi – citā Punes turnīrā zaudējums kvalifikācijā, bet Solapurā pārvarēta viena kārta. Marcinkeviča nākamajā nedēļā spēlēs Mumbajā, kur pērn sasniedza finālu.

Diāna pirms gada otrajā Punes turnīrā zaudēja jau pirmajā cīņā, bet šogad ar tikšanu 2. kārtā ieguvusi piecus reitinga punktus. Marcinkevičas nākamā pretiniece būs rumāniete Žakelīna Adina Kristiana (#326), ar kuru viņa šogad tikusies divreiz. Rumāniete ar 6:2, 7:5 uzvarēja uz māla seguma, bet Marcinkeviča bija pārāka uz "hard" – 1:6, 6:3, 7:5.