Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Azārs: "Lēmumu par nākotni pieņemšu es. Negribu karjeras beigās neko nožēlot"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Azārs: "Lēmumu par nākotni pieņemšu es. Negribu karjeras beigās neko nožēlot"
Edens Azārs. Foto: PA Pictures/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas "Chelsea" zvaigznei Edenam Azāram pēc 18 mēnešiem beigsies līgums. Nav nekāds noslēpums, ka interesi par viņu izrādījusi Madrides "Real", un beļģu uzbrucējs norādījis, ka nevēlas neko nožēlot.

Ar 16 spēlēs sakrātajiem 34 punktiem "Chelsea" ieņem ceturto vietu Anglijā. Iepriekšējā mačā izdevās savā laukumā tikt galā ar "Manchester City", sagādājot čempionei sezonas pirmo zaudējumu un liekot zaudēt pirmo vietu. Sniegums laukumā ir prioritāte, taču daudz uzmanības pievērsts arī situācijai ap Edenu Azāru.

"Jaunais treneris [Mauricio Sarri] futbolu saprot tieši tāpat, kā es. Tad jau redzēsim," par savu nākotni izteicās Azārs, kuru ilgi lencis Madrides "Real". Viņš netieši norādījis, ka labprāt uzklausīs spāņu granda piedāvājumu. "Mana ģimene dzīvo Londonā, man drīz būs 28 gadi. Karjeras beigās negribu neko nožēlot."

"Tas būs lēmums, kuru pieņemšu es. Nezinu, kad, bet tas notiks," pauda Azārs. "Zināms, ka man vienmēr simpatizējis "Real", vēl pirms Zinedina Zidāna. Redzēsim, kas notiks. Kā jau esmu teicis, šo sezonu pabeigšu "Chelsea" sastāvā. Pēc tam manā līgumā būs palicis vēl viens gads."

Azārs "Chelsea" pārstāv kopš 2012. gada. Kopā ar komandu viņš divas reizes kļuvis par Anglijas čempionu, vienreiz izcīnījis FA kausu un uzvarējis UEFA Eiropas līgā. 2014./15. gada sezonā viņš tika atzīts par Premjerlīgas labāko futbolistu.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  +1 [+] [-]

, 2018-12-11 15:03, pirms 5 gadiem
Būtu labi, ja visu varētu paredzēt, taču tas nav iespējams. Te viņš ir līderis, zvaigzne, bet aizejot citur, var arī nesanākt. Piemēru netrūkst.

     [+] [-]

, 2018-12-11 16:19, pirms 5 gadiem
Nu par līderu es viņu arī sauktu.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-11 17:00, pirms 5 gadiem
Znachit namekal,ka atstas chelsea!