Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Gribu uzslavēt savu komandas biedru Enesu Kanteru"

Krišs Upenieks

Porziņģis: "Gribu uzslavēt savu komandas biedru Enesu Kanteru"
Eness Kanters, Ersans Iljasova un Kristaps Porziņģis
Foto: USA Today Sports

LETA. Ņujorkas "Knicks" komanda svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā pret Atlantas "Hawks" pamatlaika noslēgumā paveikusi to. ko vajadzēja izdarīt, un izcīnījusi uzvaru, pēc dueļa sacīja latvietis Kristaps Porziņģis.

"Bijām gatavi šai spēlei, lai gan zinājām, ka nebūs viegli, jo šis bija otrais mačs divu dienu laikā. Tā arī bija - šī bija gara spēle, tomēr beigās izdarījām to, ko vajadzēja izdarīt, un uzvarējām," pēc dueļa norādīja Porziņģis. Vēl tikai sestdien, aizvadot neizteiksmīgu maču, "Knicks" viesos ar 102:104 piekāpās līgas pēdējā vietā esošajai Čikāgas "Bulls".

Cīņā pret "Hawks" mājinieki vairākkārt izmantoja augumā īsu sastāvu - laukumā sūtot četrus aizsargus un Porziņģi. "Mūsu aizsargi šajā spēlē paveica labu darbu. "Hawks" vienībai ir vairāki spēlētāji, kuri var iemest no tālienes, tāpēc mums tam bija jāpielāgojas. Tāpat gribu uzslavēt savu komandas biedru Enesu Kanteru. Viņš uz spēli ieradās uz kruķiem, taču bija gatavs spēlēt. Neko tādu iepriekš nebiju redzējis. Tas tikai pierāda, ka Eness ir īsts cīnītājs," uzsvēra Porziņģis.

"Arī mūsu rezervisti labi iesaistītās spēlē, viņi diktēja toni aizsardzībā," komandas biedrus pēc uzvaras slavēja latvietis. Porziņģis šosezon 22 spēlēs guvis vidēji 25,5 punktus mačā, esot līgas astotais rezultatīvākais spēlētājs. Tāpat viņš izcīnījis 6,6 atlēkušās bumbas un bloķējis vidēji divus metienus spēlē.

"Knicks" ar 13 uzvarām 26 spēlēs ieņem devīto vietu Austrumu konferencē, kamēr "Hawks" ar sešiem panākumiem 26 mačos ir pirmspēdējā, 14.pozīcijā, apsteidzot tikai Čikāgas "Bulls". Nākamajā mačā "Knicks" otrdien uzņems Rietumu konferences desmito labāko komandu Losandželosas "Lakers".

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2017-12-11 09:54, pirms 6 gadiem
nja, negaidīju, ka Kanters spēlēs

  +1 [+] [-]

, 2017-12-11 10:06, pirms 6 gadiem
Cīņā pret "Hawks" mājinieki vairākkārt izmantoja augumā īstu sastāvu - laukumā sūtot četrus aizsargus un Porziņģis.

Izrādās Ņujorkai ir augumā ĪSTS sastāvs.. ir arī augumā neīsts sastāvs?

  +2 [+] [-]

, 2017-12-11 10:07, pirms 6 gadiem
Kas Kanteram īsti noticies?

  +8 [+] [-]

, 2017-12-11 10:19, pirms 6 gadiem
Par to ĪSTO sastāvu tādas pašas kļūdas Apollo un Delfos arī!!! Tā ir, ka autori tik pārkopē rakstiņus, pat tos nepārlasot!!!

  +1 [+] [-]

, 2017-12-11 11:02, pirms 6 gadiem
sandis444444 rakstīja: Cīņā pret "Hawks" mājinieki vairākkārt izmantoja augumā īstu sastāvu - laukumā sūtot četrus aizsargus un Porziņģis.

Izrādās Ņujorkai ir augumā ĪSTS sastāvs.. ir arī augumā neīsts sastāvs?
Un to pašu paņēma Delfi un pārkopēja - par Augumā Īstu sastāvu!

     [+] [-]

, 2017-12-11 11:07, pirms 6 gadiem
Finklijs15 rakstīja: Kas Kanteram īsti noticies?
sāns traumēts. hvz, ko viņam saspricēja

     [+] [-]

, 2017-12-11 11:07, pirms 6 gadiem
oxa rakstīja: Un to pašu paņēma Delfi un pārkopēja - par Augumā Īstu sastāvu!
LETA

     [+] [-]

, 2017-12-11 11:37, pirms 6 gadiem
Par ĪSTO sastāvu labāk neizteikšos,bet no kurienes mūsu tā saucamie žurnalisti ņēma,ka Knicks ir 9.vietā? NBA mājas lapā ir 8.vieta. 9.vietai ir tāda pati bilance,bet 7sixers ir 9.vietā nevis Knicks. Un ja sezonas beigās NY būs vienāda bilance ar kādu citu komandu cīņā par play off tad mūsu žurnaļugas nepārbaudot info Knickiem atvēlēs 9.vietu?

  +6 [+] [-]

, 2017-12-11 14:43, pirms 6 gadiem
Tik daudz ar dzīvi nelaimīgi jūs te esat.... katru rakstu lasat negatīvi un cerat ka būs kāda kļūda par ko pasūdzēties.varbūt laiks mainīt kautko sevī?

  -2 [+] [-]

, 2017-12-11 15:06, pirms 6 gadiem
Brunais rakstīja: Tik daudz ar dzīvi nelaimīgi jūs te esat.... katru rakstu lasat negatīvi un cerat ka būs kāda kļūda par ko pasūdzēties.varbūt laiks mainīt kautko sevī?
Un tavs komentárs ir kjipa baigi pozitívs, síkais ajúr védas speciálist?

  +3 [+] [-]

, 2017-12-11 20:43, pirms 6 gadiem
FinnHarp rakstīja: Un tavs komentárs ir kjipa baigi pozitívs, síkais ajúr védas speciálist?
Izskatās, ka Tu neuztvēri komentāra būtību. Ko Tavā dzīvītē maina fakts, ja rakstā tiek pieļāuta kāda neuzmanības kļūdiņa (kaut vai vairākas)? Tas tak ir nebūtisks sīkums. Autora domu taču Tu uztvēri?
Kļūdās pilnīgi visi. Dzīvē ir daudz būtiskākas lietas uz kurām koncentrēties un tērēt savu laiku.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-12 07:16, pirms 6 gadiem
dunduks28 rakstīja: Izskatās, ka Tu neuztvēri komentāra būtību. Ko Tavā dzīvītē maina fakts, ja rakstā tiek pieļāuta kāda neuzmanības kļūdiņa (kaut vai vairākas)? Tas tak ir nebūtisks sīkums. Autora domu taču Tu uztvēri?
Kļūdās pilnīgi visi. Dzīvē ir daudz būtiskākas lietas uz kurām koncentrēties un tērēt savu laiku.
Jā, protams. Bet, ja tas ir profesionāls raksts no autora, kurš ar to pelna naudu, tad tas diezgan derdzās. Ja reiz raksta profesionālis, tad arī sagaidu profesionālu tekstu, jo ar kļūdām uzrakstīt jau prot jebkurš. Tā ir necieņa pret lasītāju principā.

Ok, te es nemaksāju naudu un vrb tas ir pieļaujams, bet, piemēram, Sporta Avīzē toč es negribētu neko tādu redzēt. Bet nu katru reizi par to sūdzēties te komentāros jau arī nav liela jēga.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-12 15:15, pirms 6 gadiem
Ivijis rakstīja: Jā, protams. Bet, ja tas ir profesionāls raksts no autora, kurš ar to pelna naudu, tad tas diezgan derdzās. Ja reiz raksta profesionālis, tad arī sagaidu profesionālu tekstu, jo ar kļūdām uzrakstīt jau prot jebkurš. Tā ir necieņa pret lasītāju principā.

Ok, te es nemaksāju naudu un vrb tas ir pieļaujams, bet, piemēram, Sporta Avīzē toč es negribētu neko tādu redzēt. Bet nu katru reizi par to sūdzēties te komentāros jau arī nav liela jēga.
Necieņa...hmmm. Ja raksts būtu pilns ar nepatiesu informāciju vai autors būtu skribelējis galīgā ķēmā un katrs otrais teikums būtu neloģisks, tad to varētu traktēt par necieņu. Manuprāt, sviestaini ir pārmest par nebūtiski sīkām drukas kļūdiņām (pat, ja tas būtu maksas raksts), jo, kā jau minēju - kļūdās pilnīgi visi un neviens savu darbu neveic par visiem 100% no pirmās līdz pēdējai darba minūtei.

Vēl tikai piebildīšu, ka cilvēki pārāk bieži kaut ko šajā dzīvītē sagaida un domās projecē, bet, ja šīs lietas (iedomas, ieceres) nepiepildās, tad seko vilšanās.

Nevajag ne uz ko cerēt. Piemēram, ka nedēļas nogalē būs labs laiks vai, ka pārnākot mājās no darba, dzīvesbiedrene vienmēr sagaidīs ar siltām vakariņām. Ja tā nenotiek, tad mūs pārņem negatīvas emocijas, mēs gruzamies vai mums kaut kas derdzas.

Sev ir jāiegalvo - tas, kas notiek uz Pasaules (Saule lec un riet ; gadalaiki mainās ; notiek kari ; cilvēkiem ir atšķirīgi viedokļi ; visi kļūdās utt.) - tā ir realitāte
Tas, ka notiek mūsu galviņās - tā nav realitāte.