Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Edgaram Kuldam divi sodi un iemests bullītis, Ševčenko atgriežas sastāvā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Edgaram Kuldam divi sodi un iemests bullītis, Ševčenko atgriežas sastāvā
Edgars Kulda un Karagandas "Saryarka" hokejisti. Foto: vhlru.ru

Aktīvu spēli Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) aizvadījis uzbrucējs Edgars Kulda, kurš atzīmējās ar diviem noraidījumiem par pretinieka turēšanu ar nūju, kā arī realizēja vienu no trim izmestajiem pēcspēles metieniem. Tas gan Leonīda Tambijeva trenētajai VHL čempionei Karagandas "Saryarka" nelīdzēja, klubam Kazahstānas komandu divkaujā izbraukumā ar 2:3 piekāpjoties Nursultanas "Nomad" priekšā.

"Saryarka" šodien līdz piektajai minūtei spēja iekrāt divu vārtu pārsvaru, taču "Nomad" pēc tam atspēlējās. Bullīšos Kulda realizēja otro no trim iespējām, tobrīd septītajā kārtā panākot 3:3. Latvietim komandu bija iespēja izglābt arī devītajā metienu kārtā, taču šoreiz tas viņam neizdevās. Cits "Saryarka" latvietis aizsargs Edgars Siksna protokolā ne ar ko ievērības cienīgu šoreiz neizcēlās. "Saryarka" komandai pārtrūka piecu uzvaru sērija, Karagandas vienībai ar 30 punktiem 23 mačos pakāpjoties uz sesto vietu VHL 2. konferencē.

Savukārt Novokuzņeckas "Metallurg" sastāvā pēc viena mača izlaišanas atgriezās aizsargs Ēriks Ševčenko (spēlēja pirmajā maiņā), kura pārstāvētais klubs savā laukumā ar 2:3 atzina Kurgānas "Zauralye" pārākumu, piedzīvojot septīto zaudējumu pēdējās astoņās cīņās. "Metallurg" ar 23 spēlēs izcīnītiem 26 punktiem VHL 2. konferencē saglabā devīto pozīciju.

Visbeidzot jāmin ģenerālmenedžera Normunda Sējēja Taškentas "Humo" trešā neveiksme pēc kārtas, Uzbekistānas klubam viesos pēdējās desmit minūtēs ielaižot trīs bezatbildes vārtus un ar 2:5 kapitulējot Samaras "CSK-VVS" priekšā. "Humo" ar 22 punktiem 22 cīņās 1. konferences tabulā ir desmitā.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт