Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Dienu pēc zaudējuma Latvijai Sidorenko kļūst par Minskas "Dinamo" treneri

Andrejs Siliņš

Dienu pēc zaudējuma Latvijai Sidorenko kļūst par Minskas "Dinamo" treneri
Andrejs Sidorenko. Foto: TASS / Scanpix

Dienu pēc zaudējuma Latvijas hokeja izlasei pārbaudes turnīrā savā laukumā Baltkrievijas izlases galvenais treneris Andrejs Sidorenko oficiāli kļuvis arī par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Minskas "Dinamo" galveno treneri.

Sidorenko oficiāli apstiprināts par Baltkrievijas klubu hokeja granda Minskas "Dinamo" galveno treneri. Minskas vienība pašlaik ir KHL Rietumu konferences pēdējā pozīcijā, 25 mačos tiekot pie 16 punktiem. Pirms divām dienām klubs no darba atbrīvoja līdzšinējo galveno treneri Gordiju Dvaieru.

Sidorenko ir ļoti plaša pieredze trenera darbā, strādājot labos Krievijas klubos, pagājušā gadsimta beigās viņš jau trenēja Baltkrievijas izlasi, bet 2004./2005. gada sezonā Poliju. Tomēr iepriekšējos piecus gadus viņš vadīja komandas VHL un Baltkrievijas čempionātā.

Par Sidorenko palīgu iecelts viens no visu laiku labākajiem baltkrievu uzbrucējiem Andrejs Kovaļevs. Trenera karjeru Kovaļevs uzsāka 2009. gadā un strādājis Ķīnā, Baltkrievijā, kā arī Polijā, kur nostrādāja pusotru sezonu līdz šī gada februārī tika atbrīvots no darba. Tāpat Sidorenko palīdzēs cits bijušais hokejists Dmitrijs Kravčenko, kurš par treneri dažādos līmeņos Baltkrievijā strādājis kopš 2002. gada.

Nākamo spēli Minskas komandai jāaizvada jau rītdien, kad mājās jāuzņem Čeļabinksas "Traktor". Pēc trim mājas spēlēs sekos izbraukuma tūre četru maču garumā pa tālajiem austrumiem.

Izmantotie resursi:
https://hcdinamo.by/

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja