Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Sporta Punkts" mēneša spēlētāji – Mārtiņjēkaba un Jankovskis

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Sporta Punkts" mēneša spēlētāji – Mārtiņjēkaba un Jankovskis
Elvijs Jankovskis un Klinta Mārtiņjēkaba
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi Latvijas čempionāta sieviešu un vīriešu 1. līgas oktobra mēneša labākos spēlētājus. Šo titulu izpelnījušies divi uzbrucēji - Klinta Mārtiņjēkaba no Cēsu "Lekringa" un Elvijs Jankovskis no FK "Ogres Vilki". Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu Sporta Punkts.

Sieviešu florbola komanda "Lekrings" (Cēsis) ar uzbrucēju Klintu Mārtiņjēkabu sastāvā pagājušajā mēnesī aizvadīja piecas spēles, četrās no tām gūstot uzvaru. Cēsnieces turnīru sāka ar zaudējumu Kocēnos komandai "Rubene 1" - 7:8 (Mārtiņjēkabai 4 (2+2) punkti un labākās spēlētājas balva. Savā laukumā "Lekrings" ar 9:7 pārspēja Jēkabpils FK "Sala" (Mārtiņjēkabai 6 (5+1) punkti), Rīgā ar 11:4 sakāva "FK NND/RJTC" (Mārtiņjēkabai 6 (5+1) punkti), Liepājā ar 8:3 sagrāva "LiepU" (Mārtiņjēkabai viens vārtu guvums), kā arī savā laukumā tās pašas liepājnieces uzvarēja ar 13:7 (Mārtiņjēkabai 4 (2+2) punkti). Ar jaunajā čempionātā gūtu 21 (15+6) punktu Klinta Mārtiņjēkaba ir rezultatīvākā ne tikai savā komandā, bet arī visā līgā. Cēsu "Lekringam" pēc piecām spēlēm 12 punktu un turnīra tabulā dalīta 1. - 3/vieta.

Vīriešu florbola komanda FK "Ogres Vilki" ar Elviju Jankovski uzbrukuma smailē oktobrī aizvadīja veselas septiņas spēles, pie panākuma tiekot četrās no tām. Turnīra pirmajā mačā ogrēnieši viesos ar 6:7 piekāpās FK "Madona" florbolistiem (Jankovska kontā četri goli un labākā spēlētāja tituls), savā laukumā tikai pēcspēles metienos ar 6:5 pārspēja "Kuldīgu" (Jankovskim 4 (2+2) punkti un vēl viena labākā spēlētāja balva), viesos ar 16:9 sagrāva FK "Roja Rauda Print" (Jankovskim 5 (1+4) punkti. Mēneša vidū Ogrē viesojās Kocēnu "Rubene 1", kas tika pārspēta ar 3:2 (Jankovskis jau atkal gan labākais, gan rezultatīvākais - 2 (1+1) punkti). Viesos FK "Ogres Vilki" ar 6:7 pēcspēles metienos piekāpās "LU/FS Masters" (Jankovska kontā viens gols), bet ar 9:10 zaudēja "RSU/Babītei" (Jankovskim 4 (3+1) punkti). Oktobri ogrēnieši noslēdza ar pārliecinošu uzvaru (13:6) savā laukumā pār FK "JeNo" (Jankovskim 7 (3+4) punkti). Šobrīd Elvijs Jankovskis ar 32 (17+15) punktiem ir rezultatīvākais gan savā komandām, gan visā turnīrā. FK "Ogres Vilki" ar astoņās spēlēs izcīnītiem 15 punktiem 13 komandu konkurencē ieņem 6.vietu.

Sporta Punkts

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...