Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsumam piespēle, "Dynamo" uzvara pagarinājumā

Karsumam piespēle, "Dynamo" uzvara pagarinājumā
Mārtiņš Karsums
Foto: dynamo.ru

Kontinentālajā hokeja līgā uzvaru pagarinājumā izcīnija Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Dynamo", kura ar 2:1 pārspēja Čerepovecas "Severstal" vienību. Latviešu uzbrucējam šajā mačā punkts, par rezultatīvu piespēli komandas pirmajos vārtos.

Spēles trešajā minūtē, pie pirmās iespējas spēlēt skaitliskajā vairākumā tika Maskavas "Dynamo" vienība, taču rezultātu tai atklāt neizdevās. Spēles 16 minūte, pirmo skaitlisko vairākumu ieguva "Severstaļ" hokejisti, kuri savu iespēju garām nelaida. Pēc teicamas izspēles, no vartu priekšas nekļūdīgs bija viesu otrā pāra aizsargs Nikolajs Stasenko.

Mājinieki rezultātu izlīdzināja spēles 30 minūte, kad pēc "Severstaļ" hokejista Igora Mirnova pārkāpuma, "Dynamo" komandai bija vajadzīgas vien 43 sekundes. Pēc Meta Robinsona metiena, ripa palika vārtu priekšā un tieši pēc Mārtiņa Karsuma sekmīgas darbības vārtu priekšā, ripa nonāca pie Alekseja Cvetkova, kurš bez apstādināšanas trieca ripu vārtu tīklā.

Trešajā trešdaļā vārti netika gūti, tāpēc uzvarētāja noteikšanai sekoja papildlaiks. Papildlaika trešajā minūtē, mājinieki bija iespieduši zonā "Severstaļ" hokejistus un to vārtu guvumā izdevās pārvērst Andrejam Kutejkinam, kurš pēc Denisa Kokareva piespēles uz laukuma centru, veica metienu bez ripas apstādināšanas.

Karsums ierasti spēlēja pirmajā uzbrucēju virknējumā, uz laukuma pavadot 15:37 minūtes, kuru laikā rezultatīvi piespēlēja, veica četrus metienus, uzvarēja vienā no četriem iemetieniem, kā arī izpildīja astoņus (!) spēka paņēmienus. Šosezon nospēlētajās 24 spēlēs, Karsums ar 11 (4+7) rezultativitātes punktiem ir "Dynamo" rezultatīvākais uzbrucējs.

Maskavas "Dynamo" ar 28 spēlēs izcīnītiem 46 punktiem, atrodas Rietumu konferences sestajā vietā.

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  +1 [+] [-]

, 2016-11-11 23:06, pirms 7 gadiem
daudziem mūsējiem šovakar goli autoriem būs ko pasvīst

     [+] [-]

, 2016-11-11 23:36, pirms 7 gadiem
"Karsums ar 11 (4+7) rezultativitātes punktiem ir "Dynamo" rezultatīvākais uzbrucējs."
---------------
Rīgas Dinamo Galviņam tieši tādi paši rezultativitātes punkti.