Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: "Ogre" turpina uzvarēt, "Jēkabpilij-2" tālmetienu neveiksmes Limbažos

Rolands Eliņš

LBL2: "Ogre" turpina uzvarēt, "Jēkabpilij-2" tālmetienu neveiksmes Limbažos
Jānis Lasmanis (pa labi)
Foto: Ritvars Raits

Savu septīto uzvaru septiņās LBL2 spēlēs guvusi "Ogre", kura šodien izbraukumā ar 86:52 sakāva "BJBS Rīga/Jugla/b.a.L.L", savukārt dienas otrajā spēlē "OC Limbaži" pieveica "Jēkabpili-2" (80:68), turklāt lika jēkabpilišiem aizmest garām 28 no 34 tālmetieniem.

LBL2 B grupas kopvērtējumā "Ogre" un "Rīga/Jugla" meklējamas pretējās pusēs, līdz ar to mājinieku "Juglas" basketbolistu izvirzīšanās vadībā pēc pirmās ceturtdaļās bija neliels pārsteigums (24:20). Otrajā ceturtdaļā gan ieskrējās "Ogre", kura ļāva saviem pretiniekiem gūt vien deviņus punktus, pati sametot 28, un intriga bija praktiski zudusi. Treso ceturtdaļu mājinieki gan vēl nocīnījās atzinīgi, taču gala rezultātā zaudējums ar 52:86.

Vismaz 13 punktus "Ogres" rindās guva pieci spēlētāji, bet ar "double-double" (13 punkti un 11 atlēkušās bumbas) izcēlās Jānis Lasmanis. Savukārt pretinieku sastāvā ar 16 punktiem labākais bija Roberts Liepiņš, kura komanda cietusi sesto zaudējumu astoņās spēlēs.

Limbažu trešās vidusskolas zālē attiecības noskaidroja vietējā "Limbažu" un "Jēkabpils" otrā komanda. Limbažnieki jau pirmajā ceturtdaļā ieguva desmit punktu pārsvaru, kuru nākamajās 20 minūtēs palielināja līdz pat 22 punktu atzīmei (64:52). Pēdējā ceturtdaļā savas pretenzijas vēl pieteica viesi, pievelkot līdz mīnus 12, taču tas arī izrādījas viss (68:80).

Jāpiezīmē, ka "Jēkabpils-2" paspēja izmest 34 tālmetienus, no tiem trāpot tikai sešus, un rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Reinis Ermansons. Arī "Limbažu" sastāvā rezultatīvākajam spēlētājam 14 punkti, tiesa, daudz labāka precizitāte - trāpīti seši no septiņiem metieniem no spēles.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība