Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Lada" ar uzvaru pār "Yugra" pārtrauc sešu zaudējumu sēriju

Rolands Eliņš

"Lada" ar uzvaru pār "Yugra" pārtrauc sešu zaudējumu sēriju
Martins Zatovičs
Foto: TASS/Scanpix

Kontinentālajā hokeja līgā šodien aizvadīta tikai viena spēle, kurā Toljati "Lada" viesos ar 3:2 pārspēja Hantimansijskas "Yugra". Toljati vienībai šī bija pirmā uzvara pēdējās septiņās spēlēs.

Toljati "Lada" atgriešanās KHL nebija izdevusies pārāk veiksmīgi un pēc aizvadītas vairāk nekā trešdaļas regulārās sezonas tā bija noslīdējusi uz 13. vietu Austrumu konferencē, turklāt zaudējusi sešās spēlēs pēc kārtas, savukārt tās šodienas pretiniece "Yugra" konferencē ieņēma astoto vietu.

Mača sākums "Lada" padevās sekmīgs, jo ātri izdevās izvirzīties vadībā, bet otrā perioda iesākumā ar vēl diviem vārtu guvumiem izdevās panākt jau 3:0. Sausā gan palikt neizdevās, jo 38. minūtē uz "Lada" vārtiem tika nozīmēts visai apšaubāms bullītis, kuru skaisti realizēja Artjoms Buļanskis.

Trešajā periodā daudz vairāk uzbruka jau mājinieki, taču pie soda metiena šoreiz tika jau "Lada" hokejisti. Tas realizēts netika, un 58. minūtē ar ļoti precīzu metienu no distances "Yugra" panāca 2:3, taču atspēlēties tomēr laika nepietika, un zaudējums ar 2:3.

"Lada" 27 spēlēs nu guvusi 24 punktus un šī bija tikai piektā uzvara pamatlaikā šosezon, kas ļāva kopvērtējumā apsteigt Habarovskas "Amur".

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...