Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Rūsiņa "Flames" grauj un turpina perfekto sezonu

Juris Miņins
Juris Miņins

Rūsiņa "Flames" grauj un turpina perfekto sezonu
Ralfs Rūsiņš (Nr.99) Foto: liberty.edu/flames

Latvijas amerikāņu futbolista Ralfa Rūsiņa pārstāvētā Libertī "Flames" komendžas komanda vakardien ar 40:7 pārspēja Luiziānas-Monro "Warhawks", izcīnot savu ceturto uzvaru pēc kārtas.

Libertī "Flames" vakardien pārliecinoši, ar 40:7 pārspēja Luiziānas-Monro "Warhawks" futbola komandu, kas bija viņu ceturtā uzvara sezonas četros mačos. Šāds sezonasstarts komandai nav bijis kopš 2008. gada, kad viņi vēl spēlēja FCS apakšdivīzijā.

Jāsaka, ka "Flames" šo spēli aizvadīja ļoti pārliecinoši, vienīgos punktus pretiniekiem ļaujot gūt vien pēdējā ceturtdaļā, kad rezultāts uz tablo jau bija 40:0. Tiesa, veids kā Libertī skolas komanda panāca šādu lielu rezultātu gan ir netipisks, jo trīs peizemējumus viņi guva pateicoties speckomandu lieliskajam sniegumam, jo pretinieku ieskaites laukumā tika nogādāta viena zaudēta bumba, viens nobloķēts atsitiens un viens atgriezts atsitiens.

Ralfs Rūsiņš šajā mačā, kā jau ierasts, devās sākumsastāvā un šoreiz izcēlās ar trim tvērieniem.

Nākošnedēļ Libertī "Flames" dosies izbraukumā uz Sirakjūsu, kur tiksies ar "Orange" komandu, kurai gan šī sezona nav pati veiksmīgākā, jo četrās spēlēs ir piedzīvoti trīs zaudējumi. Tiesa, divos mačos pretinieki bija TOP-25 reitinga komandas un arī kopumā viņu pretinieki ir bijuši no futbola ziņā daudz nopietnākām programmām.

Libertī "Flames" – Luiziānas-Monro "Warhawks" spēles labākie momenti

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/
https://www.liberty.edu/flames/