Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Trekšes rezultatīvais sniegums nodrošina vēl vienu uzvaru

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Trekšes rezultatīvais sniegums nodrošina vēl vienu uzvaru
Pēteris Trekše (#19)

Somijas florbola čempionāta otrajā spēcīgākajā līgā Pēteris Trekše atzīmējās ar vārtu guvumu un divām piespēlēm, sekmējot komandas kārtējo panākumu. Nīderlandē ar vārtu guvumu atzīmējusies Liene Krauja, bet Somijas junioru līgā rezultatīvi darbojās Anna Ankudinova un Elizabete Pavlovska.

Trekše lielisks komandas kārtējā uzvarā
Somijas pēc spēka otrajā stiprākajā līgā pie trešā panākuma četrās spēlēs izdevies tikt Klāva Jansona un Pētera Trekšes pārstāvētajam "Koovee", kas savā laukumā ar rezultātu 8:4 (0:2, 5:2, 3:0) pieveica "Josba" vienību, laužot neveiksmīgo spēles gaitu cīņas ievadā. Lielisku spēli aizvadīja Trekše, kurš guva vārtus skaitliskajā vairākumā un nopelnīja divas rezultatīvas piespēles, cīņu pabeidzot ar lietderības koeficientu (+3). Jansons šoreiz pie rezultativitātes punktiem netika, taču arī viņam pozitīva lietderība (+1).

Kraujai otrie vārti un trešais zaudējums
Vāji sezonu Nīderlandes spēcīgākajā turnīrā iesācis Lienes Kraujas pārstāvētais "HSK Agents", kas trešās kārtas cīņā savā laukumā ar 2:7 (1:2, 1:4, 0:1) piekāpās "UFC Utrecht 1" komandai, tādējādi ciešot trešo neveiksmi šosezon. Ar vārtu guvumu otrajā periodā atzīmējās arī Latvijas izlases florboliste, taču tas bija vājš mierinājums kopumā neveiksmīgajā spēlē. Kraujai tas bija otrais rezultatīvais raidījums šīs sezonas cīņās.

Ankudinova un Pavlovska rezultatīvi sāk junioru līgu
Jau labs laiks pagājis kopš Somijas junioru līgas kvalifikācijas turnīra, kurā Elizabetes Pavlovskas un Annas Ankudinovas pārstāvētais SSRA nodrošināja tiesības spēlēt spēcīgāko vienību pulkā. Tagad sākusies arī oficiālā sezona un pirmajā mačā SSRA viesos ar 11:2 (6:0, 2:2, 3:0) apspēlēja "FBC Loisto". Ankudinova šajā spēlē guva vārtus skaitliskajā vairākumā, kā arī izdarīja rezultatīvu piespēli, bet Pavlovskas kontā viena precīza piespēle.

Tikmēr abu latviešu meiteņu pārstāvētā pieaugušo vienība savā laukumā ar 5:4 (1:1, 1:1, 3:2) pieveica PSS komandu, tādējādi svinot trešo panākumu pēc kārtas. Pēc šā panākuma SSRA ar deviņiem punktiem pakāpušās uz otro vietu turnīra tabulā.

Hartmaņa klubs sezonu sāk ar uzvaru
Vēlāk nekā daudzi citi latviešu leģionāri sezonu sācis Emīla Hartmaņa pārstāvētais Somijas 2.divīzijas klubs PSS, kas čempionāta pirmajā mačā viesos ar rezultātu 7:5 (2:2, 3:1, 2:2) apspēlēja "M-Team" komandu. Talsinieks šajā spēlē ar rezultativitātes punktiem vai soda minūtēm neatzīmējās, spēlējot savas komandas trešajā virknējumā.

Kazenko sekmē vienības uzvaru
Ar latviešu vārtsargu Niku Kazenko vārtos pie uzvaras Igaunijas Pafbet čempionāta pirmās kārtas mačā ticis EMU SK, kas savā laukumā ar rezultātu 6:5 (1:1, 3:0, 2:4) pievieca "Sparta Team Automaailm II" komandu. Latviešu vārtsargs aizvadīja visu spēli, tiekot galā ar 12 pretinieku metieniem.

     [+] [-]

, 2019-10-11 13:33, pirms 5 gadiem
Trekše lielisks komandas kārtējā uzvarā..... .Dienu vēlāk Koovee cieta sakāvi no LNM 2-6. Lielisku individuālo meistarību nodemonstrēja Klāvs Jansons, kurš ar "fintu"no aizvārtes pārspēja LNM vārtsargu un nedaudz vēlāk , uzņemoties iniciatīvu, iemeta otros vārtus, kļūstot par spēles rezultatīvāko un vērtīgāko spēlētāju Koovee rindās. Abi latvieši sakrājuši pa 7 punktiem 5 aizvadītajās spēlēs(3 un 4 rezultatīvākie komandā). Šodien Koovee aizvadīs 6 spēli pret O2-Jyväskylä plkst: 18:30