Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīga" atspēlē divu vārtu deficītu un "bullīšos" pārtrauc piecu zaudējumu sēriju

Ints Megnis
Ints Megnis

"Rīga" atspēlē divu vārtu deficītu un "bullīšos" pārtrauc piecu zaudējumu sēriju
"Rīgas" hokejisti priecājas par vārtu guvumu spēlē pret Maskavas "Dynamo". Foto: Kaspars Volonts

Krievijas jaunatnes hokeja līgas (MHL) spēlē piektdien hokeja klubs "Rīga" ar rezultātu 3:2 (0:2, 1:0, 1:0, 0:0, 1:0) savā laukumā pēcspēles metienu sērijā pieveica Maskavas "Dynamo" spēlētājus, pārtraucot piecu neveiksmju sēriju.

Spēli "Dynamo" iesāka veiksmīgi un pirmās trešdaļas beigās divu ar pusi minūšu laikā iemeta divus vārtus. Vispirms pretuzbrukumā izcēlās Matvejs Nadvornijs, bet brīdi vēlāk Pāvels Mintjukovs izcēlās vēlreiz. Deficītu līdz 1:2 Kristaps Skrastiņš samazināja otrās trešdaļas 13. minūtē, kad raidīja ripu starp pretinieku vārtsarga kājsargiem.

Īsu brīdi vēlāk viesi iemeta trešos vārtos, tomēr tiesneši pēc atkārtojuma noskatīšanās tos neieskaitīja, jo pretinieku spēlētājs brīdi iepriekš bija veicis pārkāpumu pret vārtsargu Jāni Vori. Izšķirošajā periodā rīdzinieki jau pēc četrām sekundēm ieguva vairākumu un 27 sekundes vēlāk to realizēja, kad Arvils Bergmanis ar metienu no zilās līnijas panāca 2:2.

Turpinājumā visu trešo trešdaļu rīdziniekiem piederēja liels pārsvars, bet rezultāts tā arī vairs nemainījās un uzvarētāju vajadzēja noskaidrot bullīšos. Pēcspēles metienos pirmajā sērijā Dynamo" pārņēma vadību, tomēr Jānis Švanenbergs ātri vien panāca 1:1. Pēc tam ar skaistu pauzi izcēlās arī Skrastiņš, tomēr trešā sērija noslēdzās ar rezultātu 2:2. Ceturtajā sērijā rezultatīvs bija gan Antons Trastasenkovs, gan pretinieku spēlētājs, bet sestajā sērijā Skrastiņš uzrāva mājiniekiem uzvaru.

Sezonu "Rīga" sāka ar deviņām uzvarām desmit spēlēs, tomēr nākamajos piecos mačos tika piedzīvoti zaudējumi savā laukumā. Abas komandas tikās arī ceturtdien, kad "Rīga" pagarinājumā piekāpās ar 1:2. Neskatoties uz neseno zaudējumu sēriju, "Rīga" joprojām atrodas trešajā vietā visā līgā.

Nākamajā spēlē "Rīga" pirmdien Piemaskavā spēlēs pret Ķīnas komandu Pekinas "ORG Juniors".

"Rīga" – Maskavas "Dynamo" 3:2 (0:2, 1:0, 1:0, 0:0, 1:0)
Vārti: 14:27 Nadvornijs (Lazutins, Čibrikovs) 0:1, 16:47 Mintjukovs (Brizgalovs, vair.) 0:2, 32:22 Skrastiņš (Grīnbergs) 1:2, 40:31 Bergmanis (Fjodorovs, vair.) 2:2, 65:00 Skrastiņš 3:2.
Metieni: 36:32
Soda minūtes: 8:10
Vārtsargi: Jānis Voris – Vadims Žerenko

  +2 [+] [-]

, 2019-10-11 21:13, pirms 5 gadiem
Molodčiki!