Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Pankratjevs: "Bija jūtams, ka Latvijai nav vairāku pamatsastāva spēlētāju"

Agris Suveizda

Pankratjevs: "Bija jūtams, ka Latvijai nav vairāku pamatsastāva spēlētāju"
Igoris Pankratjevs
Foto: Sportas.info

Lietuvas izlases galvenā trenera vietas izpildītājs Igoris Pankratjevs pēc spēles bija priecīgs par izcīnīto uzvaru (2:0), taču vairākkārt piebilda, ka vienmēr ir iespējams spēlēt vēl labāk.

"Pirmām kārtām vēlos pateikties visiem atnākušajiem līdzjutējiem. Otrkārt, protams, esam priecīgi par uzvaru. Nedaudz pietrūka saspēlētības, jo pirmoreiz spēlējām ar tādu sastāvu. Kā jau sacīju pirms spēles, vispirms koncentrējamies šai spēlei un pēc tam gatavosimies cīņai ar Bosniju un Hercegovinu," sacīja Lietuvas izlases treneris Igoris Pankratjevs.

"Vienādas spēles nekad nemēdz būt. Protams, bija jūtams, ka Latvijai pietrūkst vairāku pamatsastāva spēlētāju, bet jau pirms mača sacīju, ka vienmēr ir spēlētāji, kuri var viņus aizstāt," trenerim tika vaicāts, vai Latvija šovakar kaut kā pārsteidza Lietuvu.

"Vai tā bija mūsu labākā spēle šajā ciklā? Varbūt tāda vēl ir tikai priekšā. Cerēsim uz to," teica Pankratjevs. Bijušais Viļņas "Žalgira" treneris nepiekrita, ka tas kaut kā varējis ietekmēt komandu, ka to vairs nevada ārzemnieks, bet gan vietējais: "Nedomāju, ka tā. Tas nav manā kompetencē izdarīt šādus secinājumus, bet komanda uzvarēja. Kurš sauc cīņā komandu? Treneris [pēc atbildes zālē skanēja skaļi aplausi – A.S.]. Jebkurā gadījumā nedomāju, ka treneru maiņai no ārzemnieka uz lietuvieti ir kāda nozīme."

     [+] [-]

, 2013-10-11 23:22, pirms 11 gadiem
Amm, ko šeit rakstīt?

     [+] [-]

, 2013-10-11 23:27, pirms 11 gadiem
Plukainais rakstīja: Amm, ko šeit rakstīt?
NED-HUN 8:1 xD
Kaud-kads San-Marino!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja