Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Sējējs: "Šī bija mūsu šausmīgākā spēle, pat ieskaitot starpsezonu"

Sējējs: "Šī bija mūsu šausmīgākā spēle, pat ieskaitot starpsezonu"
Normunds Sējējs
Foto: Vladislavs Proškins, f64

Svētdien pēc zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Koltons Gilīss atzina, ka šādas neveiksmes ļoti iespaido gaisotni un nomāc komandu. Savukārt galvenais treneris Normunds Sējējs atzina, ka šī bija sliktākā spēle, kādu rīdzinieki šosezon aizvadījuši.

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Normunds Sējējs: "Pirmkārt, gribu apsveikt "Traktor" ar pelnītu uzvaru. Pēc ļoti nepatīkama zaudējuma Magņitogorskā mums bija divu dienu pauze. Labi pastrādājām, gatavojāmies, runājām, tikām skaidrībā ar pretinieku, bet tas, kas šodien notika laukumā, bija kaut kas šausmīgs. Tā bija mūsu pati šausmīgākā spēle, pat ieskaitot starpsezonu. Zaudējām pelnīti."

Čeļabinskas "Traktor" galvenais treneris Anvars Gatijatuļins: "Gribētu apsveikt visus čeļabinskiešus pilsētas jubilejā. Ļoti gribējām viņus iepriecināt. Esmu priecīgs, ka mums tas izdevās. Principā spēlējām stingri, disciplinēti, spējām izveidot momentus un uzvarēt."

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Koltons Gilīss: "''Šis bija ļoti grūts izbraukums – spēlējām ar meistarīgām komandām. Visi no sirds cīnāmies, bet kaut kas pietrūkst. Atkal zaudējām vārtus, spēlējot mazākumā. Pieļaujam kļūdu, un tad viss veļās kā sniega pika. Kļūdas ar vien vairāk un vairāk. Šādas neveiksmes ļoti iespaido gaisotni un nomāc komandu. Mums ir jātiek pie uzvaras pamatlaikā. Kaut neglītas, bet uzvaras, kas vairotu pārliecību.

''Negribētu meklēt attaisnojumus tālajā braucienā, laika starpībā vai kādā citā iemeslā. Mēs esam bijuši tik tuvu uzvarai, bet beigās kaut ko neizdarām līdz galam. Zaudējam spēles ar vienu vārtu starpību."

Uzbrucējs atzina, ka ar nepacietību gaida spēli Rīgā: ''Esmu ļoti priecīgs, ka beidzot spēlēsim Rīgā. Fani "Arēnā Rīga" ir lieliski. Zinu, ka komanda arī ir nepacietīga, beidzot tikt spēlēt mājās." Nākamā spēle Rīgas "Dinamo" būs pirmā mājās, otrdien uzņemot Artūru Kuldu un Helsinku "Jokerit".

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...
Анвар Гатиятулин: Команда поздравляет...

1 2 42 komentāri

  +2 [+] [-]

, 2016-09-11 18:20, pirms 8 gadiem
Kamēr Sējējs būs treneris , nekas labs nesolās būt. Kāpēc nevar , piemēram, dot iespēju Beresņevam?!

 +13 [+] [-]

, 2016-09-11 18:40, pirms 8 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Kamēr Sējējs būs treneris , nekas labs nesolās būt. Kāpēc nevar , piemēram, dot iespēju Beresņevam?!
Nevar. Tas jau pat Kirovam algu prasa, kas vēl būs, kad nonāks pie lielās siles. Vēl sāks prasīt, lai algu katru mēnesi maksā.

  +3 [+] [-]

, 2016-09-11 18:43, pirms 8 gadiem
It kā nevaru teikt, ka hokejisti vainīgi! Indrašis Izlasē varēja iemest, bet te ne! Domāju ka hokejisti paši nesaprot ko Sējējs no tiem grib, shēmas netiek izpildītas, kopējais darbbs laukumā visnotaļ nav uz 100%, labi ka uz 55%, spēka spēle lietderīgā ziņā ļoti minimāla, vārtu priekšā ļoti pavirši aizsargi rīkojas, par viduszonu runājot nav sapratnes piespēles neprecīzas, pretinieki daudz pārtver ripas! Un ļoti kas acīs krīt nav ātruma Dinamo komandai, ļoti lēnas rīcibas, ļoti ilģi novērtē situācijas!
Varat teikt ka esmu tur bagais nolicējs vai kā, bet saku kā redzu, ļoti pavājs sniegums, nav kārtiga kapteiņa uz soliņa kurš pateiktu tādas sapurinošas frāzes, galvenais kočš mūsu nu nav galvenais, es varbūt vairāk noticētu tam pašam Haraldam Vasiljevam nekā Sējējam!

  -2 [+] [-]

, 2016-09-11 18:44, pirms 8 gadiem
Vai kāds tam pelavmaisam ir pateicis, ka KrHuLv mājās spēlē vel sūdīgāk kā izbraukumā?
Tā tas bija vismaz divās pēdējās iepriekšējās sezonās.

     [+] [-]

, 2016-09-11 18:48, pirms 8 gadiem
Kā treneris var neredzēt ka pašatdeves laukumā naw, nu nav! Dārziņs, Saulietis, Pavlovs, Sesisto nerāda neko tādu! Neliek tur bankas zem devītnieka!

  +1 [+] [-]

, 2016-09-11 18:49, pirms 8 gadiem
Es ļoti saprotu ka hokejs ir komandas sports un var bieži gadīties, ka zaudē, bet ka šādi zaudē bezcerīgi bez uguntiņas, bez līdzīgas cīņas nav pieņemami man!

     [+] [-]

, 2016-09-11 18:49, pirms 8 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Kamēr Sējējs būs treneris , nekas labs nesolās būt. Kāpēc nevar , piemēram, dot iespēju Beresņevam?!
Domā ka Berja varēs pelavmaisu vietā iemest tukšos vārtos? Nekā nebūs, jo viņš tāpat kā Sējējs spēlējot hokeju bija aizsargs.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-11 18:50, pirms 8 gadiem
Jums ir jātiek pie normāla bairīša. Tālajā izbraukumā Ģinamka var doties ar autobusu, jo punktu nebūs tik un tā. Tik jāpaņem visam džoiraidam pietiekums kvantums ar bairīšiem...
Un nevajag te klupt virsū Sējējam - viņš nav treneris. Viņu tur iebāza Čuris no gazovikiem

  -3 [+] [-]

, 2016-09-11 18:51, pirms 8 gadiem
vozā rakstīja: It kā nevaru teikt, ka hokejisti vainīgi! Indrašis Izlasē varēja iemest, bet te ne! Domāju ka hokejisti paši nesaprot ko Sējējs no tiem grib, shēmas netiek izpildītas, kopējais darbbs laukumā visnotaļ nav uz 100%, labi ka uz 55%, spēka spēle lietderīgā ziņā ļoti minimāla, vārtu priekšā ļoti pavirši aizsargi rīkojas, par viduszonu runājot nav sapratnes piespēles neprecīzas, pretinieki daudz pārtver ripas! Un ļoti kas acīs krīt nav ātruma Dinamo komandai, ļoti lēnas rīcibas, ļoti ilģi novērtē situācijas!
Varat teikt ka esmu tur bagais nolicējs vai kā, bet saku kā redzu, ļoti pavājs sniegums, nav kārtiga kapteiņa uz soliņa kurš pateiktu tādas sapurinošas frāzes, galvenais kočš mūsu nu nav galvenais, es varbūt vairāk noticētu tam pašam Haraldam Vasiljevam nekā Sējējam!
Visu šo garo penteri varēja uzrakstīt vienā teikumā-No money, no party!

  +9 [+] [-]

, 2016-09-11 18:55, pirms 8 gadiem
Izskatās, ka būs vēl s*dīgāk kā pagājušajā sezonā.
Rodas iespaids, ka vietējiem motivācija = 0, un tas pielīp arī ārzemniekiem (jo kāpēc gan plēst pakaļu, ja pārējiem pofig).

  +6 [+] [-]

, 2016-09-11 18:59, pirms 8 gadiem
Ivar, tu tak teicies, ka vairs tautas klubu nekomentēšot. Ātri gan salūzi, pat mēnesi nenoturējies

  -3 [+] [-]

, 2016-09-11 19:02, pirms 8 gadiem
neputns rakstīja: Ivar, tu tak teicies, ka vairs tautas klubu nekomentēšot. Ātri gan salūzi, pat mēnesi nenoturējies
Nē, šīs bija izņēmums.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-11 19:05, pirms 8 gadiem
komandai priekšā liels neaparts lauks- ir uz ko tiekties, bet Kalniņam gremonis neuzticas

  +1 [+] [-]

, 2016-09-11 19:07, pirms 8 gadiem
Ar tādu spēli un pašatdevi sākumā jāiemet kādi vārti, pēc tam var sākt cerēt uz kādu neizšķirtu un kad gazoviku Juris ieliks trenneri var sākt ce3rēt arī uz kādu uzvaru! Baigi bāli....

     [+] [-]

, 2016-09-11 19:12, pirms 8 gadiem
Es piekrītu Blakie. Ar šādu spēli viņiem zaudēt nav ko un viņi var limt vātos gan Kalniņu gan Naumovu

     [+] [-]

, 2016-09-11 19:26, pirms 8 gadiem
Rigas Bomžar!

 +12 [+] [-]

, 2016-09-11 19:40, pirms 8 gadiem
situācija ir smieklīga līdz asarām savickim maskava pateikusi, ka komandai jābūt, nauda iedota (knapai izvilkšanai), spēlētāji savākti, kaut kāda nauda tiek maksāta..Atskaitīt nevienu nevar, jo par tādām kapeikām nevienu citu vietā nedabūt. Bet kapeiku pelnītājiem motivācija nulle, atalgojums nekā nekorolē ar sniegumu laukumā, nafig raut vēderu pušū, ja to pašu var saņemt atslidojot? TAd nu nekādas iespējas komandas sniegumu ietekmēt nav ne savickim, ne sējējam. Savukārt, tāda komanda neinteresē ne skatītājiem, ne sponsoriem. TAd nu tagad atliek tupa izpildīt maskavas norādījumus spēlēt - neatkarīgi no tā, interesē tad kādu vai ne, pie tukšām tribīnēm, zaudējot visiem pēc kārtas . Un tas taču tipiski visam KHLam - cilvēki uz spēlēm neiet, bet vietējie oligarhi komandas uztur, jo putins devis mājienu, ka vajag. Tāda ar ekonomisko pamatojumu nesaistīta pokazuha, māklsīgs projekts un plātīšanās, ka "mēs tūdaļ NHL panāksim un apdzīsim" padomju stilā....

  +3 [+] [-]

, 2016-09-11 19:48, pirms 8 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Domā ka Berja varēs pelavmaisu vietā iemest tukšos vārtos? Nekā nebūs, jo viņš tāpat kā Sējējs spēlējot hokeju bija aizsargs.
Nav nekāda sakara komandas rezultivitātei jrb pareizāk uzbrucēju meistarībai, ar trenera kā spēlētāja ampluā. Savādāk atliek paņemt Grecki vai Balderi, par treneriem un metīs pa 5 spēlē?

  -1 [+] [-]

, 2016-09-11 19:56, pirms 8 gadiem
Šausmīga ir komanda!

  +1 [+] [-]

, 2016-09-11 19:58, pirms 8 gadiem
Šausmīgākā spēle? Man aizdomas, ka RD katra sezona paliek arvien šausmīgāka, bet nē, jāturas par varēm, ka tik bosiem kas atlec.

  +2 [+] [-]

, 2016-09-11 20:03, pirms 8 gadiem
Nezinu,man rodās sajūta,ka latviešu hokejisti komandā strādā,laikam tāpēc,ka vēl varbūt maksā,nevis spēlē hokeju,pie tam savu darbu padara pavirši.Tikai viens piemērs no pirmā perioda.Miķelis ātrumā saņem ripu,aizskrien līdz pretinieka laukuma stūrim un ... pamet to vienkārši sānis aiz vārtiem,lai tikai viņu neietriektu bortā.Un tā varētu turpināt bez jēgas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-09-11 20:04, pirms 8 gadiem
šausmas kas daras ar komandas spēli.kur ir jūlius ar balto zirgu.nac vecit glab dināmo.sējeju ar koku jadzen prom,jo motivēt viņš nemak komandu.vairakuma izspeles tikpat ka nav ,par mazakumu vispar nav ko pieminēt .iemet kad grib un kad vēlas pretinieks.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-11 20:06, pirms 8 gadiem
Ja tu tirliñ nebūtu pie stūres tad viss būtu normāli ar steigu vadībai kautkas
jadomā par treneri ja nē tad šis visu sezonu sadirsīs un līdzjutējus
aizbiedēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-09-11 20:16, pirms 8 gadiem
vozā rakstīja: It kā nevaru teikt, ka hokejisti vainīgi! Indrašis Izlasē varēja iemest, bet te ne! Domāju ka hokejisti paši nesaprot ko Sējējs no tiem grib, shēmas netiek izpildītas, kopējais darbbs laukumā visnotaļ nav uz 100%, labi ka uz 55%, spēka spēle lietderīgā ziņā ļoti minimāla, vārtu priekšā ļoti pavirši aizsargi rīkojas, par viduszonu runājot nav sapratnes piespēles neprecīzas, pretinieki daudz pārtver ripas! Un ļoti kas acīs krīt nav ātruma Dinamo komandai, ļoti lēnas rīcibas, ļoti ilģi novērtē situācijas!
Varat teikt ka esmu tur bagais nolicējs vai kā, bet saku kā redzu, ļoti pavājs sniegums, nav kārtiga kapteiņa uz soliņa kurš pateiktu tādas sapurinošas frāzes, galvenais kočš mūsu nu nav galvenais, es varbūt vairāk noticētu tam pašam Haraldam Vasiljevam nekā Sējējam!
Jā,šis ir vienīgais normālais komentārs šajos pātaros. Lielākā daļa komentētāju neko nejēdz no hokeja,tikai ņirgājās. Te runā par naudas trūkumu,kas vēl vairāk saņem par hokejistiem-ministri. Hokejs nav jāspēlē naudas dēļ,ja tā domā hokejists,jāmet ārā no komandas,tādiem jākrauj vagoni par minimālo-tad sapratīs.Hokejs jāmīl nevis nauda.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-11 20:20, pirms 8 gadiem
adrock rakstīja: situācija ir smieklīga līdz asarām savickim maskava pateikusi, ka komandai jābūt, nauda iedota (knapai izvilkšanai), spēlētāji savākti, kaut kāda nauda tiek maksāta..Atskaitīt nevienu nevar, jo par tādām kapeikām nevienu citu vietā nedabūt. ..
par naudu labāk nevajag! vai naudā peldas Avto, Sibir, Jugra, Lada, Kuznja, Zagreba??! visiem +/- līdzīgs budžets kā Rīgai vai mazāks. bet rezultāts kautkā labāks ..

     [+] [-]

, 2016-09-11 20:21, pirms 8 gadiem
uldis2014 rakstīja: Jā,šis ir vienīgais normālais komentārs šajos pātaros. Lielākā daļa komentētāju neko nejēdz no hokeja,tikai ņirgājās. Te runā par naudas trūkumu,kas vēl vairāk saņem par hokejistiem-ministri. Hokejs nav jāspēlē naudas dēļ,ja tā domā hokejists,jāmet ārā no komandas,tādiem jākrauj vagoni par minimālo-tad sapratīs.Hokejs jāmīl nevis nauda.
Tad lielākā daļa Latvijas sportisti ir jāsūta kraut vagonus. Jo es tev pateikšu, kāda ir starpība starp mūsu tā sauktajām "zvaigznēm" un īstiem augstākās klases sportistiem. Tāds Krosbijs vai Džeimss, viņi spēlētu arī tad ja viņiem maksātu 10k mēnesī, viņi spēlētu ar čomiem uz dīķa ledus vai pagalmā pēc darba pat tad, ja nemaksātu neko. Jautājums - vai šitie frukti to darītu?

     [+] [-]

, 2016-09-11 20:31, pirms 8 gadiem
Ļoti Nikns Jenots rakstīja: Pretīgi lasīt un klausīties vienu un to pašu, Latviešiem vienmēr viss ir slikti, ar visu ir par maz. Kad mēs beidzot sāksim domāt ar galvu, neviss pakaļu.
Kas Latvija ir hokejā? Nulle! Mēs spēlējam Pasaules otrajā spēcīgākajā hokeja līga, šad tad ar lielu veiksmes palīdzību pat uzvaram kādu no Pasaules spēcīgākajiem hokeja klubiem.
Spēlejam kopā vienā līgā ar daudziem Pasaules hokeja leģendām, drīzumā redzēsim arēnā vienu pasaules visu laiku leģendārākajiem hokejistiem Pavēlu Datsjuku. Puses čaliem kas spēlē Dinamo, Datsjuks ir bijis bērnibas sapnis un elks.
1/ man viss ir labi, manai apmierinātībai nav nekāda sakara ar krievu kluba sniegumu,
2/ pasaule rakstās ar mazo "p", to es sen esmu ievērojis, ka RD fani ir proletariāts un nesekmīgi skolnieki, kas nākotnē pievienosies zemi apmaksātajam proletariātam😉
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-11 21:53, pirms 8 gadiem
Spēlētājiem beidzot vajadzīgs normāls spēka treneris, citādi nespēj itin neko.
Varbūt izdosies glābt sezonas otro pusi...

  -2 [+] [-]

, 2016-09-11 21:55, pirms 8 gadiem
''Zaudējam spēles ar vienu vārtu starpību''
vai tikai es skaitīt nemāku vai ciparus nepazīstu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-12 07:53, pirms 8 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Domā ka Berja varēs pelavmaisu vietā iemest tukšos vārtos? Nekā nebūs, jo viņš tāpat kā Sējējs spēlējot hokeju bija aizsargs.
Murgo, bet ar mēru.... pēc tavas loģikas, tāds Skudra vispār nedrikstētu būt galvenais, jo bija varotčiks....Aha....
1 2 42 komentāri