Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1458, Did:0, useCase: 3

Kolē: "Pārkers visos mačos spēlējis vairāk par 30 minūtēm"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Kolē: "Pārkers visos mačos spēlējis vairāk par 30 minūtēm"
Vensāns Kolē un Tonijs Pārkers
Foto: AFP/Scanpix

Francijas vīriešu basketbola izlases vadītājs Vensāns Kolē pēc viņa padoto piedzīvotās sagrāves pret Spāniju Lietuvā notiekošā Eiropas čempionāta otrā posma spēlē (69:96) taisnojās par Tonija Pārkera un Žoakima Noā atpūtināšanu.

"Noā gribēja spēlēt, taču ārsts neļāva, jo Žoakims iepriekšējā spēlē saņēma sitienu pa kāju. Pārkers visos iepriekšējos mačos bija nospēlējis vairāk par 30 minūtēm (katrā spēlē), viņam bija nepieciešama atpūta," iemeslus, kāpēc šodien nespēlēja Francijas divas lielākās zvaigznes, skaidroja Vensāns Kolē.

Francija spēlē pret Spāniju izturēja pirmo puslaiku, kuru zaudēja ar viena punkta starpību, taču pēc pārtraukuma vairs netika galā ar Pau Gasolu un Co. "Viņi palielināja savu līmeni, spēlēja daudz agresīvāk un izdarīja uz mums spiedienu, ar ko netikām galā," norādīja Kolē.

Tikmēr viņa kolēģis pie Spānijas stūres Serdžo Skariolo atzina, ka nav domājis par savu līderu atpūtināšanu: "Vēlējāmies respektēt pretinieku un arī citas komandas. Nevar būt nekas labāks par labu spēli, lai noturētu savu ritmu. Zinām, ka ceturtdaļfinālā sāksim no nulles, bet ir labi tur nonākt ar labu pozīciju pēc apakšgrupu turnīra."

Izmantotie resursi:
AP

  +2 [+] [-]

, 2011-09-11 21:48, pirms 13 gadiem
Nekas traks nav noticis , varēja redzēt ka abas komandas pirmajā puslaikā spēlēja tā pasīvi !

  +4 [+] [-]

, 2011-09-11 22:15, pirms 13 gadiem
Pārkers ir zelts frančiem, bez viņa Francija būtu Itālija 2