Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Pamatīgi iebrūk Nīderlandes kluba AZ stadions

Rolands Eliņš

Pamatīgi iebrūk Nīderlandes kluba AZ stadions
Foto: EPA/Scanpix

Nīderlandes augstākās futbola līgas kluba „AZ Alkmaar” stadionam sestdien iebruka jumts, nodarot lielus postījumus centrālajiem trībīņu sektoriem. Kluba vadība apstiprinājusi, ka neviens cilvēks šajā incidentā fiziski nav cietis.

„AZ Alkmaar” savas mājas spēles kopš 2006. gada aizvada togad atklātajā AFAS stadionā, kurā ir nedaudz vairāk nekā 17 tūkstoši skatītāju vietu. Nebūt ne vecajam stadionam sestdien ielūza jumts, kas uzgāzās virsū tribīnēm, tās lielā mērā salaužot. AZ klubs šajā nedēļas nogalē savā stadionā, par laimi neuzturas, jo šodien plānota izbraukuma spēle pret „RKC Waalwijk”.

„AZ Alkmaar” sākusi izmeklēšanu par celtnes sabrukšanas iemesliem.

„Šis notikums mūs ir ļoti pārsteidzis, esam šokā, bet reizē arī priecīgi, ka neviens nav cietis,” medijiem paziņoja AZ ģenerālmenedžeris Roberts Ēnhorns. „Tuvākajās dienās mēs kopā ar nozares ekspertiem izpētīsim situāciju. Tikai pēc izmeklēšanas beigām varēsim runāt konkrētāk par to, kas šeit notika, tagad to darīt ir pāragri.”

Ēnhorns nevēlējās apstiprināt vai noliegt, ka AFAS stadions varēs uzņemt kluba nākamās mājas spēles, kas paredzētas jau drīz – 15. augustā Eiropas līgā pret Ukrainas „Mariupol” un 18. augustā Nīderlandes čempionātā pret „Groningen”. Ēnhorns gan kategoriski norādīja, ka neviena spēle netiks aizvadīta stadionā līdz brīdim, kad būs saņemtas drošības garantijas.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  -4 [+] [-]

, 2019-08-11 12:06, pirms 5 gadiem
Kremlis drošvien

  +5 [+] [-]

, 2019-08-11 12:30, pirms 5 gadiem
F*ck..šis varēja beigties loti bēdīgi. Tiešam labi, ka, ja tam bija jānotiek, tad tas ir noticis brīdī, kad neviens nav bijis stadionā

     [+] [-]

, 2019-08-11 12:49, pirms 5 gadiem
Kādu vēl izmeklēšanu! 😀😀 Vakar tornado NL bija, pats ar ričuku braucot, gandrīz, pacēlos gaisā!!!

     [+] [-]

, 2019-08-11 19:27, pirms 5 gadiem
šis ir tas risinājums, kuru grib likt SKONTO sadionam?