Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Dārnolds, "Jets" atstāj tukšā "Falcons"

Juris Miņins
Juris Miņins

Dārnolds, "Jets" atstāj tukšā "Falcons"
Sems Dārnolds
Foto: USA Today/Scanpix

Šonakt savu pirmo profesionālā futbola spēli aizvadīja Sems Dārnolds, kurš savai Ņujorkas "Jets" komandai palīdzēja ar 17:0 pārspēt Atlantas "Falcons".

Turpinoties Nacionālās futbola līgas (NFL) pārbaudes spēlēm, šonakt tika aizvadīti vēl pāris mači, vienā no kuriem debiju līgā piedzīvoja ar kopējo trešo numuru 2018. gada draftā izvēlētais Sems Dārnolds, kurš līdz šim spēlēja Dienvidkalifornijas koledžas "Trojans" vienībā, Nacionālajā koledžu atlētikas asociācijas (NCAA) čempionātā.

Jāsaka, ka debija Dārnoldam padevās ne sliktāka kā viņu draftā apsteigušajam Beikeram Meifīldam. Pirmā uzbrukuma sērija viņam gan nebija veiksmīga, turklāt, tās izskaņā komandas dakteri vēl arī apskatīja viņa roku, taču pēc tam gan viss bija kārtībā. Beigu beigās, nonākot laukumā pirmā puslaika izskaņā, Dārnolds aizveda savu komandu līdz ieskaites zonai un ar piespēli Čārlzam Džonsonam arī panāca mača gala rezultātu 17:0.

Kopumā 21 gadu vecais saspēlnieks realizēja 13 no 18 piespēlēm un guva 96 jardus. Tiesa, šīsnakts spēle parādīja arī citu interesantu apstākli, proti, par pirmā numura vietu Ņujorkā cīnās visi trīs vienības saspēles vadītāji.

Potenciāli pirmais numurs Džošs Makauns pārāk daudz nespēlēja, izdarīja vien vienu precīzu piespēli, taču viņa, kā veterāna, pozīcijas komandā ir stabilas, bet otrais saspēlnieks Tedijs Bridžvaters parādīja, ka, iespējams, kāds viņu ir norakstījis par agru. Izdarot precīzas septiņas no astoņām piespēlēm, dažas no kurām bija pat ļoti iespaidīgas, un gūstot 85 jardus un rezultatīvu piespēli, viņš skaļi pieteica savas pretenzijas uz spēles laiku.

Jāsaka, ka pirmajā puslaikā Atlantas komandai īsti nevedās uzbrukums, bet otrajā mača daļā, kad laukumā bija devušies tālākie rezervisti, tas arī vispār apstājās.

Mets Raiens, tāpat kā Makauns, arī spēlēja ļoti maz, tāpat kā veterāns Mets Šaubs. Lielāko mača daļu zem centra pavadīja nomināli trešais numurs Kurts Benkerts, kurš, jāsaka, brīžiem spēja atdot arī gana labas piespēles.

NFL pirmssezona, 1. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
PanthersBills28:23
BrownsGiants20:10
BearsBengals27:30
BuccaneersDolphins26:24
SteelersEagles31:14
SaintsJaguars24:20
RedskinsPatriots17:26
RamsRavens7:33
TitansPackers17:31
TexansChiefs17:10
Cowboys49ers21:24
ColtsSeahawks19:17
FalconsJets0:17
LionsRaiders10:16
ChargersCardinals
VikingsBroncos

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/