Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB rādīs Premjerlīgas atklāšanas maču starp "Arsenal" un "Leicester"

Andrejs Siliņš

Piektdien, 11.augustā, kanāls Viasat Sport Baltic un video satura platforma Viaplay sāk pārraidīt jaunās Anglijas Premjerlīgas sezonas spēles. Pirmajā kārtā varēs redzēt Arsenal - Leicester City, Watford - Liverpool, Chelsea - Burnley, Brighton & Hove - Manchester City, Newcastle - Tottenham Hotspur un Manchester United - West Ham spēles.

Piektdienas vakarā ar Arsenal un Leicester City spēli Emirates stadionā sāksies jaunā Anglijas Premjerlīgas sezona. Pagājušās sezonas čempioni Chelsea titulu aizstāvēšanu sāks ar spēli savā laukumā pret Burnley. Vicečempioni Tottenham Hotspur izbraukumā tiksies ar Newcastle, savukārt abas ambiciozās Mančestras komandas City un United pirmajā kārtā spēlēs ar attiecīgi Brighton & Hove un West Ham.

Toms Prāmnieks, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Arsenal un Leicester City komandām iepriekšējā sezona bija liela vilšanās, jo uzstādītie mērķi netika sasniegti. Tagad sākas jauna sezona un ir jaunas iespējas. Arsēna Vengera Arsenal var koncentrēties uz sniegumu Premjerlīgā, jo Čempionu līgai kvalificēties neizdevās, bet tas uzliek papildus spiedienu jau uz pašu sezonas sākumu, kur varētu būt problēmas. Arsenal komanda kopš 2010.gada ir spējusi uzvarēt tikai vienā atkāšanas spēlē un ņemot vērā, ka šogad visa uzmanība būs uz Premjerlīgu, tad būs vajadzīgi labi rezultāti jau no pašās pirmās spēles.

To izdarīt nebūs viegli, jo Košelnijam šī spēle būs jāizlaiž, bet Ezilam, Mertezakeram un Ramzijam ir problēmas ar fizisko gatavību sezonas sākumā. Visam pa vidu ir iespējamie darījumi ar Sančesu un Oksleidu-Čemberleinu. Savukārt Lestera var būt droša, ka tāds spiediens no medijiem un līdzjutējiem, kāds bija pērn, noteikti nebūs un šogad no komandas gaida saturīgu spēli un cīņu par TOP 10, kas ir visai iespējams, ņemot vērā sastāva uzlabojumus ar Ikenačo priekšgalā. Svarīgākais ir noturēt Mahrezu un Drinkvateru, lai turpinātu strādāt iepriekš izveidotās iestrādnes."

Anglijas Premjerlīga Viasat Sport Baltic un Viaplay:

Piektdien, 11.augustā, 21:35 Arsenal - Leicester City
Sestdien, 12.augustā, 14:20 Watford - Liverpool
Sestdien, 12.augustā, 16:50 Chelsea - Burnley
Sestdien, 12.augustā, 16:50 Brighton & Hove - Manchester City
Svētdien, 13.augustā, 16:00 Newcastle - Tottenham Hotspur
Svētdien, 13.augustā, 17:50 Manchester United - West Ham

Informciju sagatavoja
Kārlis Krēgers
Viasat un Viaplay mārketinga projektu vadītājs