Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2840, Did:0, useCase: 3

Ungāriem trešais neizšķirts pēc kārtas, serbi un horvāti zaudē

Juris Miņins
Juris Miņins

Ungāriem trešais neizšķirts pēc kārtas, serbi un horvāti zaudē
Foto: AFP/Scanpix

Šonakt Riodeženeiro turpinājās vīriešu ūdenspolo turnīrs un tajā trešo neizšķirtu trijās spēlēs noorganizēja Ungārijas izlase, kas šoreiz nespēja pārspēt Grieķiju un spēli noslēdza pie rezultāta 8:8.

Ungārijas izlase, kas ir deviņkārtējie olimpiskie un trīskārtējie pasaules čempioni, pagalam nesekmīgi ir sākuši 2016. gada turnīru, jo, lai arī viņi nav zaudējuši nevienā spēlē, tāpat viņi nav arī nevienā no trim mačiem uzvarējuši, jo ar serbiem tika noslēgts miera līgums pie rezultāta 13:13, bet vēlāk tika atzīta nespēja uzvarēt nomināli vājāko Austrāliju (9:9), savukārt šajā naktī tika noformēts ungāru neizšķirtu “hettriks” - 8:8 pret Grieķju.

Tiesa, atšķirībā no austrāliešiem, grieķi ir viena no ūdenspolo elites komandām.

Savukārt Serbija, kurai arī turnīrs sākās ar diviem neizšķirtiem, šonakt cīnījās pret Brazīliju, kura pēdējos gados ir manāmi uzlabojuši savu sniegumu un gatavojoties olimpiādei ir pratuši pat tikt Pasaules līgas medaļnieku pulkā (2015. gadā). Šajā cīņā brazīlieši turpināja pārsteigt, jo izcīnīja uzvaru ar 6:5. Tādējādi ar trim uzvarām trijos mačos Brazīlija ieņem pirmo vietu turnīra tabulā.

B grupā pie trešā panākuma trijos mačos tika Itālija, kuras voterpolisti ar 6:5 pārspēja ne mazāk spēcīgo un ambiciozo Melnkalnes komandu.

Visbeidzot, Horvātija, spēlējot pret Spāniju, piedzīvoja pirmo zaudējumu turnīrā, jo spāņi bija labāki ar 9:4.

Rio 2016, Ūdenspolo, Vīrieši

SpēleRezultāts
Austrālija – Japāna8:6
Grieķija – Ungārija8:8
Brazīlija – Serbija6:5
Francija – ASV3:6
Melnkalne – Itālija 5:6
Spānija – Horvātija9:4

Izmantotie resursi:
https://www.rio2016.com/en/water-polo

     [+] [-]

, 2016-08-11 19:06, pirms 8 gadiem
"Noslēgts miera līgums, atzīta nespēja, noformēts neizšķirts" Autoram aizgājis ciet?