Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Tabanovs: "Ieteicām Loginam meklēt jaunu klubu"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Tabanovs: "Ieteicām Loginam meklēt jaunu klubu"
Ivans Tabanovs pirms spēles saņēma mēneša labākā trenera apbalvojumu
Foto: Aivars Račko, Sportacentrs.com

Virslīgas līderu cīņa starp "Daugavu" un "Skonto" noslēdzās bez vārtu guvumiem, bet bez pēcspēles preses konferences neiztikt. Piedāvājam Jums abu komandu galveno treneru komentārus.

Ļoti garlaicīgā un momentiem nabadzīgā spēlē vārti tā arī netika gūti. Rīgas "Skonto" galvenais treneris Marians Pahars pēc spēles akcentēja to, ka komandas darbojās ļoti piesardzīgi: "Bija jūtams, ka tā ir līderu spēle. Abas komandas darbojās ļoti uzmanīgi. Zinājām, ka pret "Daugavu" klāsies grūti, tādēļ centāmies spēlēt no aizsardzības, jo "Daugava" mīl spēlēt ātri, ir ātri malējie pussargi. Apzināti pozicionālo pretinieku uzbrukumu laikā ieslēdzāmies aizsardzībā, centāmies nosegt visas uzbrukumu turpināšanas iespējas. Gribētos teikt, ka tā bija līdzvērtīgu pretinieku spēle. Momentu nebija ne mums, ne viņiem. Jā, bija daži pusmomenti, bet arī viss. Esam apmierināti ar iegūto svarīgo punktu izbraukumā. Protams, gribējās vairāk vārtu gūšanas momentu, bet, kas ir, tas ir. Kādu rezultātu redzat tablo, tāda bija arī spēle."

Ivans Tabanovs, "Daugavas" galvenais treneris: "Abas komandas darbojās bailīgi, jo baidījās ielaist vārtus. Mēs vairākās situācijās uzbrukām mazliet bīstamāk, bet uzbrukumu noslēdzošajā fāzē pietrūka pēdējās piespēles un meistarības realizācijā. Baidījāmies, ka "Skonto" varētu iesist mums vārtus kādā no pretuzbrukumiem. Tā ir ļoti ātra komanda. Man jau pirmajā savstarpējā cīņā iepatikās pretinieku vienības jaunie futbolisti. Zemapziņā futbolisti baidījās no šiem pretuzbrukumiem, tādēļ bieži nepieslēdzās uzbrukumiem, kur viņiem tas bija jādara. Gribējām mājās uzvarēt, bet čempionāts vēl jau turpinās."

Tabanovs spēles laikā ļoti emocionāli reaģēja uz galvenā tiesneša Andra Treimaņa svilpēm: "Latvijā esmu jau vairākus mēnešus, tādēļ varu droši teikt, ka ir bijušas spēles, kurās tiesāts vēl sliktāk. Laukuma malā laikam esmu pārāk emocionāls, bet kopumā gribētos teikt, ka viņš nenotiesāja slikti. Izskatījās, ka arī viņš ir nedaudz sabijies, tāpat kā futbolisti. Es atsevišķās situācijās būtu nosvilpis, bet viņš to nedarīja. Katram ir savs situācijas redzējums. Iespējams, ka arī man vairākās situācijās nebija taisnība. Neviena viņa kļūda pie vārtu zaudējuma nenoveda, tādēļ man nav iebildumu."

Arī šoreiz "Daugavas" pieteikumā nebija pieredzējušā pussarga Vadima Logina, kurš esot jauna kluba meklējumos: "Vadims vairākas pēdējās spēles nospēlēja nekvalitatīvi, pie tam tagad ierindā atgriezies Maksims Rafaļskis. Rafaļskis ieņēmis viņa vietu. Skaidrs, ka tādam spēlētājam kā Loginam ar visu viņa pieredzi nav jēgas sēdēt uz rezervistu soliņa. Ieteicām viņam meklēt jaunu klubu, cerams, ka viņš to arī atradīs."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja