Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Tirdzniecībā pieejamas ''Rally Liepāja'' ieejas biļetes

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Tirdzniecībā pieejamas ''Rally Liepāja'' ieejas biļetes
Foto: FIA ERC

Otrdien Biļešu Serviss tirdzniecības vietās Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, kā arī internetā uzsākta ieejas biļešu tirdzniecība uz FIA Eiropas rallija čempionāta 2018. gada sezonas izšķirošo posmu Rally Liepāja, kas arī šogad būs nozīmīga daļa no tradīcijām bagātā Ātruma Festivāla Kurzeme. Pirmās trīs pārdošanas dienas, no 10. līdz 12. jūlijam, ieejas biļetēm uz visiem Rally Liepāja ātrumposmiem noteikta pazemināta cena – EUR 15,00.

Sākot no 13. jūlija ieejas biļetes cena būs 18,00 eiro, bet rallija norises nedēļā, sākot no 8. oktobra tās cena tiks paaugstināta līdz 25,00 eiro.

Rally Liepāja ieejas biļetes iespējams iegādāties ŠEIT.

Bērniem līdz 10 gadu vecumam un invalīdiem ieejas sacensībās būs bez maksas. Pie ieejas ātrumposmā kontrolieriem būs jāuzrāda vecumu un/vai invaliditāti apliecinošs dokuments.

FIA pasaules rallijkrosa čempionāta posma Neste World RX of Latvia biļešu īpašniekiem svarīgi zināt, ka uz katras rallijkrosa biļetes atradīsiet unikālu ID kodu – izmantojot šo kodu, Rally Liepāja ieejas biļeti uz visiem ātrumposmiem par pazeminātu cenu 15,00 eiro varēsiet iegādāties arī pēc 12. jūlija.

Rally Liepāja apmeklētājiem svarīgi atcerēties, ka Biļešu Serviss iegādātās ieejas biļetes pirms došanās uz ātrumposmiem būs jāapmaina pret aprocēm – bez aproces piekļūšana ātrumposmiem būs liegta. Informāciju par ieejas biļešu apmaiņas punktiem atradīsiet interneta mājaslapā RALLY LIEPAJA Apmainot iegādāto ieejas biļeti, kopā ar aproci saņemsiet arī skatītāja drošības informācijas bukletu.

Izmantotie resursi:
2018.lvrally.com