Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

No PK atbraukušais Degeneks: "Ja mums būs pareizā attieksme, "Spartaku" uzvarēsim"

Rolands Eliņš

No PK atbraukušais Degeneks: "Ja mums būs pareizā attieksme, "Spartaku" uzvarēsim"
Milošs Degeneks
Foto: Crvenazvezdafk.com

Pirms šovakar paredzētās UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas spēles starp Jūrmalas „Spartaku” un Belgradas „Crvena Zvezda”, kas norisināsies „Skonto” stadionā un būs pieejama arī „Sportacentrs.com TV” tiešraidē, savos iespaidos serbu kluba mājaslapā dalījās spēlētāji Milošs Degeneks un Nikola Stojiļkovičs.

Austrālijas izlases aizsargs Milošs Degeneks iepriekš pārstāvēja Japānas klubu „Yokohama” un „Crvena Zvezda” pievienojās tikai nesen, noslēdzot līgumu pēc dalības Pasaules kausā, kur gan laukumā nedevās. Degenekam spēle pret „Spartaku” būs oficiālā debija „Crvena Zvezda” sastāvā, un viņš cer to atzīmēt ar uzvaru.

„Sagaidu, ka komanda būs 100% gatava,” kluba mājaslapā citēts Degeneks. „Mēs esam sagatavojušies un vēlamies uzsākt sezonu ar uzvaru. „Spartaks” ir laba komanda ar dažiem tehniskiem spēlētājiem, taču mums vajadzētu spēt viņus pieveikt, ja mūsu attieksme būs pareizā. Nevaram vien sagaidīt, kad spēle sāksies.”

Savukārt serbu uzbrucējs Nikola Stojiļkovičs, kurš komandā tiek īrēts no Portugāles „Brada”, izteicies, ka vēlas jau pašā spēles sākumā ielikt pamatus uzvarai.

„Mēs vēlamies Rīgā iegūt priekšrocības, lai atbildes spēlē viss būtu vieglāk,” sacīja Stojiļkovičs. „Esam redzējuši dažas „Spartaka” spēles, un redzam, ka tā ir pieklājīga līmeņa komanda. Mums jābūt gataviem jau no paša spēles sākuma un nedrīkstam ļaut viņiem spēlēt tā, kā būtu izdevīgi viņiem. Šis ir sezonas pats sākums, taču mēs esam labā sportiskajā formā. Man pašam bija neliela cirkšņa trauma, taču tagad viss kārtībā.”

Spēles sākums šovakar paredzēts 19:00, un tās tiešraide būs pieejama arī Sportacentrs.com TV kanālā, savukārt atbildes mačs Belgradā notiks pēc nedēļas.

Izmantotie resursi:
FK Crvena zvezda - News