Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Allegri: "Ronaldu ierašanās pacels "Juventus" nākamajā līmenī"

Rolands Eliņš

Allegri: "Ronaldu ierašanās pacels "Juventus" nākamajā līmenī"
"Juventus" oficiālajā veikalā jau pieejami Krištianu Ronaldu krekli
Foto: AFP/Scanpix

Turīnas „Juventus” galvenais treneris Masimiljāno Allegri Itālijas medijiem norādījis, ka ir priecīgi satraukts par iespēju strādāt kopā ar Krištianu Ronaldu, kura pāreja no Madrides „Real” vakar tika oficiāli apstiprināta.

„Protams, ka domāju, ka Ronaldu piesaistīšana ir ļoti svarīgs transfērs, kurš iezīmē soli uz augšu visiem, kuri šobrīd ir Turīnas klubā,” portugāļu superzvaigznes pievienošanos savai komandai raksturojis Masimiljāno Allegri.

„Kad mēs sāksim visu no sākuma 30. jūlijā, kad visi spēlētāji būs atgriezušies sastāvā, mums priekšā būs ļoti svarīga sezona,” turpināja Allegri. „Taču svarīgas bija arī visas iepriekšējās sezonas, kurās mums arī bija vairāki augsti mērķi, uz kuriem tiecāmies.”

„Nē, es pats vēl neesmu sazinājies ar Ronaldu telefoniski,” sacīja Allegri. „Ja pareizi sapratu, pirmdien būs preses konference, kurā ar viņu notiks oficiāla iepazīstināšana, tad arī satikšos ar Krištianu. Zinu, ka viņš ir ļoti priecīgs par panākto vienošanos, viņš ir lielisks profesionālis un svarīgs papildinājums komandai, kura jau iepriekš paveikusi lielas lietas. Ticu, ka klubs un tā prezidents ir paveikuši kaut ko neatkārtojamu ne tikai „Juventus”, bet visa Itālijas futbola labā.”

Allegri tika vaicāts arī, kā viņš iztēlojas Ronaldu spēli jaunajā klubā, uz ko viņš smaidot atbildēja: „Tāpat kā Ronaldu to vienmēr darījis – gūstot vārtus.”

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/124...