Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

FK ''Tukums 2000'' turpmāk vadīs Verners Akimovs

Krišs Upenieks

FK ''Tukums 2000'' turpmāk vadīs Verners Akimovs
FK ''Tukums 2000'' jaunā maiņa
Foto: LFF

Vakar, FK Tukums 2000 valdes sēdē, ar vienbalsīgu valdes lēmumu, par FK Tukums 2000 prezidentu ievēlēts tukumnieks, bijušais FK Tukums 2000 audzēknis un futbolists Verners Akimovs.

Futbola klubs “Tukums 2000” ir lielākā sporta organizācija Tukuma novadā, kurā ikdienā sporto vairāk kā 250 bērnu un jauniešu. Klubā nu jau strādā 8 treneri. FK “Tukums 2000” praktiski ir vienīgā sporta organizācija mūsu novadā, kurā ir izveidota atbilstoša sporta akadēmijas sistēma, liecinot par lielu darba apjomu, kas ir paveikts līdz šim, un nenoliedzami motivējot mani savus jaunos pienākumus uzņemties ar augstāko atbildības sajūtu.

Īsi un kodolīgi par mērķiem:
• vienotā darbā ar esošo kluba vadību iegūt augstākās (A klases) kategorijas futbola akadēmijas statusu ar profesionālu virslīgas komandu priekšgalā,
• panākt, ka Tukumā tiek organizēti augsta līmeņa bērnu un jauniešu starptautiski turnīri, attiecīgi darot visu iespējamo atbilstošas kvalitātes futbola infrastruktūras uzlabošanai un attīstībai. To visu iespējams sasniegt nākamo 5 gadu laikā un es ticu, ka, strādājot komandā, mēs to paveiksim.

Verners Akimovs – 34. gadi (dzimis 1983. gada 21. jūnijā), tukumnieks, precējies, ģimenē aug divi dēli (Jēkabs un Marsels, abi FK Tukums 2000 jaunie audzēkņi). Bijušais Tukuma futbola (A. Grudcina) audzēknis. 16 gadu vecumā pievienojies Rīgas Futbola skolai (pie trenera Gunāra Zvejnieka), vēlāk 17 gadu vecumā tika uzaicināts pievienoties virslīgas klubam FK Rīga (treneris Viktors Ņesterenko), kurā tika aizvadīti turpmākie trīs ar pusi gadi. Tad tika pieņemts lēmums pamest aktīvās sporta gaitas un doties pusgada studentu apmaiņas programmā uz ASV.

Pēc studiju pabeigšanas Latvijas Universitātē atgriezies arī FK Tukums 2000 rindās, kur aizvadītas dažas sezonas LR futbola čempionāta 2. un 1. līgā. Viens no sporta biedrības “Tukuma Brāļi” dibinātājiem un organizatoriem. Hobiji – sporta pasākumu vadīšana un organizēšana, kā arī cīņas sporta veidu komentēšana TV. Ikdienas darbs tiek pavadīts autoceļu nozarē.

Informāciju sagatavoja:
FK Tukums 2000

  +1 [+] [-]

, 2017-07-12 00:53, pirms 7 gadiem
Jauns un ambiciozs vadītājs. Lai veicas Verneram!