Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" ĢM ar asarām acīs paziņo, ka Durentam ir Ahilleja cīpslas trauma

Rolands Eliņš

"Warriors" ĢM ar asarām acīs paziņo, ka Durentam ir Ahilleja cīpslas trauma
Kevins Durents atstāj spēli. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kevins Durents šonakt atgriezās “Warriors” sastāvā, lai palīdzētu finālsērijas piektajā spēlē izvairīties no sezonas beigām. Viņš spēlēja ar apakšstilba savainojumu, bet otrajā ceturtdaļā maču bija spiests atstāt. “Warriors” ģenerālmenedžeris Bobs Maiers pēcspēles preses konferencē emocionālā uzrunā, kurā ar pūlēm valdīja asaras, atzina, ka Durentam ir nevis atsvaidzināta vecā trauma, bet gūta jauna trauma – savainota Ahilleja cīpsla. Papildu medicīniskās pārbaudes paredzētas rītdien, kad arī taps skaidrāks, cik tieši nopietna būs šī trauma, kas var Durentam likt izlaist ļoti ilgu laiku.

“Kevinam ir Ahilleja cīpslas savainojums,” aizlauztā balsī preses konferencē pavēstīja Bobs Maiers, “Warriors” ģenerālmenedžeris. “Rītdien viņam būs magnētiskās rezonanses pārbaudes, tad uzzināsim savainojuma īsto nopietnību.”

“Kevins ļoti vēlējās doties laukumā un viņš vairākas nedēļas strādāja ar mūsu medicīnisko personālu, lai tas notiktu,” emocionāli turpināja Maiers. “Ārsti atzina viņu par gatavu spēlei, šo lēmumu pieņēmām mēs visi kopā. Es pats ticu, ka šajā situācijā nav neviena vainīgā, bet es zinu, kā tas dzīvē notiek, tāpēc – ja jūs vēlaties kādu vainot, vainojiet mani. Kevins ir ļoti pārprasts cilvēks, un ir ļoti negodīgi runāt, ka viņš nevēlas doties laukumā un palīdzēt mūsu komandai savas iepriekšējās traumas dēļ. Kevins ir lieliska persona, lielisks komandas biedrs, esmu priecīgs, ka viņu pazīstu.”

Maiers uzsvēra, ka pirms MRI pārbaudēm vēl nevar runāt par šī jaunā savainojuma potenciālajām sekām, bet skaidrs, ka finālsērijā Durents vairs nepiedalīsies un cīņā par čempionu titulu sērijā, kurā “Warriors” joprojām ir iedzinējos ar 2-3 pret “Raptors”, nepiedalīsies.

Šonakt gūtā trauma gan var atstāt milzīgas sekas ne tikai uz pašu Durentu un “Warriors” titula cerībām, bet visu NBA sabiedrību. Durentam vasarā ir iespēja kļūt par brīvo aģentu, un vairākas komandas savas planus balstījušas tieši ap cerību iekārdināt Durentu ar līguma piedāvājumu. Īpaši bieži tikusi piesaukta Ņujorkas “Knicks”, kas izvēlējās savu nākotni nesaistīt ar Kristapu Porziņģi, aizmainīja viņu uz Dalasu un atbrīvoja plašus līdzekļus maksimālo līgumu piedāvājumiem. Durentam gan ir iespēja izmantot spēlētāja opciju un nākamajā sezonā palikt "Warriors" rindās ar algu, kas lielāka par 30 miljoniem dolāru sezonā.

Vēl nav apstiprināts, ka Durentam Ahilleja cīpsla ir pārplēsta, iespējams, ka savainojums ir mazāk nopietns. Taču Durenta komandas biedrs Demarkuss Kazinss Ahilleja cīpslas traumas dēļ bija spiests izlaist gandrīz gadu un šosezon tā arī nav atgriezies tādā līmenī, kādu iepriekš rādīja “Pelicans” un “Kings” sastāvos.

Durents pats pēc mača un Maiersa paziņojumā savā “Instagram” profilā atstāja šādu vēsti: “Mūsu fani sestajā spēlē būs sasodīti skaļi! Šobrīd man sāp sirds līdz pašiem dziļumiem, nevaru melot par to, taču redzēt, kā mani brāļi izcīna uzvaru šajā mačā, man bija kā izraut tekilas glāzi, un varu atkal dzīvot.”

1 2 36 komentāri

     [+] [-]

, 2019-06-11 08:02, pirms 5 gadiem
kkur lasīju vai dzirdēju, ka jau pirms mača bija raizes, ka var savainot arī ahilu? Tā kā aizdomas jau bija un tieši tas piepildījās?

  +4 [+] [-]

, 2019-06-11 08:06, pirms 5 gadiem
Wow... Ņujorka asarām netic!
KD būs "super" pieprasīta prece pa veterāna minimālo!

  -1 [+] [-]

, 2019-06-11 08:10, pirms 5 gadiem
viedoklis rakstīja: Wow... Ņujorka asarām netic!
KD būs "super" pieprasīta prece pa veterāna minimālo!
Tu smejies?
Viņam tāpat metīs lielo naudu

  -1 [+] [-]

, 2019-06-11 08:11, pirms 5 gadiem
viedoklis rakstīja: Wow... Ņujorka asarām netic!
KD būs "super" pieprasīta prece pa veterāna minimālo!
smadzene tev ir navejoshi gudra

     [+] [-]

, 2019-06-11 08:21, pirms 5 gadiem
Izcils aktieris !!!

  +1 [+] [-]

, 2019-06-11 08:23, pirms 5 gadiem
Skumji noskatīties, kā basketbola sabiedrība zaudē vienu no labākajiem spēlētājiem pasaulē.

  -4 [+] [-]

, 2019-06-11 08:27, pirms 5 gadiem
KD ar visām ahilejām būs joprojām pasaules top 3 spēlētājs. Viņš pārsvarā met pustālos un trīņus, kur izbrīvē sev vietu pārsvarā ar dažu soļu palīdzību, augums to atļauj. Būtu ļoti skaisti, ja Gsw vinnētu šoreiz un KD dabūtu titulu tīri aiz cieņas, bet visdrīzākais tā būs grūti iespējama misija

  +1 [+] [-]

, 2019-06-11 08:28, pirms 5 gadiem
Nu ja tiešām ahils tad psc.
Tā var visu atlikušo karjeru sačakarēt

     [+] [-]

, 2019-06-11 08:28, pirms 5 gadiem
Jaatzist,ka tas 11min vinsh izskatijas ljoti labi. Bus gruti bsw tagad

  -1 [+] [-]

, 2019-06-11 08:29, pirms 5 gadiem
Pieaudzis virietis raud par bumbas speletaja miljonara ljaunakaja gadijuma izlaistu gadu. Forshi,ka jut liidz,bet kaut kas te ir ari ljoti nepareizs

     [+] [-]

, 2019-06-11 08:34, pirms 5 gadiem
sapnis rakstīja: Pieaudzis virietis raud par bumbas speletaja miljonara ljaunakaja gadijuma izlaistu gadu. Forshi,ka jut liidz,bet kaut kas te ir ari ljoti nepareizs
Raud tāpēc, ka pats vainīgs ir pie KD traumas. Riskēja viņu laižot laukumā, tagad jāsadzīvo ar sekām. 100% tagad ESPN savos atejas šovos varēs diskutēt "Are the warriors responsible for KD injury" utt. Stulbiem tematiem

     [+] [-]

, 2019-06-11 08:56, pirms 5 gadiem
Problem? rakstīja: Raud tāpēc, ka pats vainīgs ir pie KD traumas. Riskēja viņu laižot laukumā, tagad jāsadzīvo ar sekām. 100% tagad ESPN savos atejas šovos varēs diskutēt "Are the warriors responsible for KD injury" utt. Stulbiem tematiem
KD taču pats gribēja spēlēt.Drīzāk problēma ir faktā,ka viņš sākumā spēlēja pārāk daudz.

  +2 [+] [-]

, 2019-06-11 09:33, pirms 5 gadiem
Tas nozīmē, ka KD paliek zelta štatā vēl vismaz uz sezonu, jo nelaidīs garām iespēju nopelnīt $31,500,000.
Neticu, ka kāds dos max ilgtermiņa līgumu ar šādu traumu, nav vairs tik jauns, Kazins labs pierādījums.

     [+] [-]

, 2019-06-11 09:37, pirms 5 gadiem
Es pat jūtu, ka nevajag riskēt, lai iedzīvotos ar traumu, jo ar draugu runāju labāk viņam izlaist, jo karjera ir svarīgāka par kaut kādu finālsēriju, kur tāpat gredzenus pacēla. Žēl.

     [+] [-]

, 2019-06-11 09:38, pirms 5 gadiem
RayAllen rakstīja: Tas nozīmē, ka KD paliek zelta štatā vēl vismaz uz sezonu, jo nelaidīs garām iespēju nopelnīt $31,500,000.
Neticu, ka kāds dos max ilgtermiņa līgumu ar šādu traumu, nav vairs tik jauns, Kazins labs pierādījums.
Visdrizak iespeja ir pieaugusi,bet ir daudzi klubi,kas nedomajot ar visu sho traumu uzreiz dotu vinjam MAX un pareizi ari daritu

     [+] [-]

, 2019-06-11 09:40, pirms 5 gadiem
sapnis rakstīja: Visdrizak iespeja ir pieaugusi,bet ir daudzi klubi,kas nedomajot ar visu sho traumu uzreiz dotu vinjam MAX un pareizi ari daritu
Zinot Knicks, tad ļoti iespējams...

     [+] [-]

, 2019-06-11 09:50, pirms 5 gadiem
RayAllen rakstīja: Zinot Knicks, tad ļoti iespējams...
Knicks nedomājot piedāvās KD max līgumu. Šī trauma drīzāk ir viņu iespēja dabūt KD.

  +1 [+] [-]

, 2019-06-11 10:27, pirms 5 gadiem
Tik daudzi runāja pirms spēles, ka spēlējot ir liela iespēja dabūt šito traumu, bet nē, Warriors bija jāriskē ar viņa veselību. GM raud, jo ir vainīgs par visu šito. Nedrīkstēja KD laist laukumā, kur nu vēl uzreiz tik daudz minūtes. Neticama bezadbildība no šādas sporta komandas. Laikam dēļ uzvaras gatavi uz visu. Nu jā ,viņiem jau par KD vienalga, jo viņš tik un tā grib pamest komandu. Tagad vismaz iespēja lielāka, ka viņš paliks, ja kāds nepiedāvās max.

     [+] [-]

, 2019-06-11 10:28, pirms 5 gadiem
DainisU rakstīja: Knicks nedomājot piedāvās KD max līgumu. Šī trauma drīzāk ir viņu iespēja dabūt KD.
Bet, ja visa nākamā sezona viņam būs jāizlaiž, tad Knicks arī dos max? Viņi nevarēja KP sagaidīt no traumas un nezinu vai KD gribēs parakstīt ar Knicks un skatīties, kā komanda kuļas pa lejasgalu. Pārējie spēlētāji (zvaigznes)neparakstīs ar Knicks, ja tur būs KD ar max, kurš nespēlē!

  -1 [+] [-]

, 2019-06-11 10:40, pirms 5 gadiem
asaras ir simpātiski, bet ja GSW savam titulu MVP pēc atveseļošanās neiedos MAX līgumu - sūdabrāļi tad viņi ir (protams var cerēt, ka arī citi vēl piedāvās līgumus)

  +1 [+] [-]

, 2019-06-11 11:22, pirms 5 gadiem
NFL bijušais ārsts saka,ka 100% sarauts ahils
https://twitter.com/ProFootballDoc/...

Rekur,kā NFL čalis identiski sarauj
https://twitter.com/ProFootballDoc/...

     [+] [-]

, 2019-06-11 11:27, pirms 5 gadiem
Daniel rakstīja: asaras ir simpātiski, bet ja GSW savam titulu MVP pēc atveseļošanās neiedos MAX līgumu - sūdabrāļi tad viņi ir (protams var cerēt, ka arī citi vēl piedāvās līgumus)
Jocīgs esi? zini traumas nopietnību? Viņš vairs MAX toč nedabūs tuvākajā laikā. Kuram vajadzīgs iztērēt max priekš spēlētāja, kurš vismaz gadu nespēlēs un nav zināms kāds pēc tam atgriezīsies (visticamāk sliktāks). Un ko GSW tgd domā vnk dāvinās ļimonus par to, ka sačakarēja viņam karjeru? BŪtu jau smuki, bet nekad tas nenotiks. Tas ir bizness.

Interesanti, ka rakstā teikts, ka šī ir pilnīgi jauna trauma, bet kā saprotu, tad jau pirms spēles tika runāts, ka var arī ahilu sačakarēt... Gan jau tāpēc arī Mayers tik sūdīgi jūtās.

     [+] [-]

, 2019-06-11 11:27, pirms 5 gadiem
chubaki rakstīja: Bet, ja visa nākamā sezona viņam būs jāizlaiž, tad Knicks arī dos max? Viņi nevarēja KP sagaidīt no traumas un nezinu vai KD gribēs parakstīt ar Knicks un skatīties, kā komanda kuļas pa lejasgalu. Pārējie spēlētāji (zvaigznes)neparakstīs ar Knicks, ja tur būs KD ar max, kurš nespēlē!
Jābūt ļoti stulbam,lai dotu max līgumu gadu ziņā Durantam pēc ahila.Pēc ahila var sākties reāla traumu jūra.

Tagad jautājums galvenais,vai GSW meloja visai pasaulei par Duranta traumas nopietnību.Varbūt kājai jau bija plīsis muskulis.

     [+] [-]

, 2019-06-11 12:43, pirms 5 gadiem
Īstenībā tas līguma 1+1 gads var atmaksāties. KD paliek uz gadu GSW un ārstējās. Tālāk jau redzēs. Bet nu tādā gadījumā kas notiek ar Kleju - vai vispār pietiks naudas? Ja nē, tad jāmaina Gīns, Igudala un Livingstons projām.

  -1 [+] [-]

, 2019-06-11 12:48, pirms 5 gadiem
Kaut kāds ārprāts...džeks raud tā it kā KD būtu nomiris...mīkstie...ne jau par to ka raud, bet par iemeslu kāpēc.

     [+] [-]

, 2019-06-11 12:51, pirms 5 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Tik daudzi runāja pirms spēles, ka spēlējot ir liela iespēja dabūt šito traumu, bet nē, Warriors bija jāriskē ar viņa veselību. GM raud, jo ir vainīgs par visu šito. Nedrīkstēja KD laist laukumā, kur nu vēl uzreiz tik daudz minūtes. Neticama bezadbildība no šādas sporta komandas. Laikam dēļ uzvaras gatavi uz visu. Nu jā ,viņiem jau par KD vienalga, jo viņš tik un tā grib pamest komandu. Tagad vismaz iespēja lielāka, ka viņš paliks, ja kāds nepiedāvās max.
nu bet reāli.. ja viņš paliek GSW, tad kaut vai lai nespēlē līdz plejofiem un tāpat ar to vajadzētu pietikt

     [+] [-]

, 2019-06-11 13:00, pirms 5 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Īstenībā tas līguma 1+1 gads var atmaksāties. KD paliek uz gadu GSW un ārstējās. Tālāk jau redzēs. Bet nu tādā gadījumā kas notiek ar Kleju - vai vispār pietiks naudas? Ja nē, tad jāmaina Gīns, Igudala un Livingstons projām.
Igudala, Livingstons jau veterāni!
Palīgi ir tikai aizsardzībā!

     [+] [-]

, 2019-06-11 13:31, pirms 5 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Īstenībā tas līguma 1+1 gads var atmaksāties. KD paliek uz gadu GSW un ārstējās. Tālāk jau redzēs. Bet nu tādā gadījumā kas notiek ar Kleju - vai vispār pietiks naudas? Ja nē, tad jāmaina Gīns, Igudala un Livingstons projām.
Livingstons, iespējams beigs karjeru. Klejam, ja dod max, tad pārējos pielasa klāt par veterāna minimumu un vēl vienu gadu mēģina uzvarēt.

     [+] [-]

, 2019-06-11 13:33, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Jābūt ļoti stulbam,lai dotu max līgumu gadu ziņā Durantam pēc ahila.Pēc ahila var sākties reāla traumu jūra.

Tagad jautājums galvenais,vai GSW meloja visai pasaulei par Duranta traumas nopietnību.Varbūt kājai jau bija plīsis muskulis.
Ne tikai traumu jūra. Kad viņš būs sadziedējis traumu, viņam būs jau 31. Nu pieņemsim, ka spēlēs kā Lebrons līdz 35+, bet max un uz daudz gadiem... diez vai.

     [+] [-]

, 2019-06-11 14:11, pirms 5 gadiem
Njā, redzot ka Bugijs nav tas pats, kas agrāk un vēl 31 gads, es laikam nedotu max - nenormāls risks - kaut gan NYK pēdējā laikā vislaik riskē un iet uz pilnu banku. Būs smieklīgi, ja piedāvās un ieberzīsies atkal.

     [+] [-]

, 2019-06-11 14:39, pirms 5 gadiem
chubaki rakstīja: Livingstons, iespējams beigs karjeru. Klejam, ja dod max, tad pārējos pielasa klāt par veterāna minimumu un vēl vienu gadu mēģina uzvarēt.
Kāpēc 3. opcijai uzbrukumā būtu jādod max? Nešķiet loģiski...

     [+] [-]

, 2019-06-11 14:45, pirms 5 gadiem
Ivijis rakstīja: Kāpēc 3. opcijai uzbrukumā būtu jādod max? Nešķiet loģiski...
Nu nākošgad viņš būs 2. izvēle uzbrukumā + vēl ar labu aizsardzību. Jo, ja viņu palaiž prom (es domāju tas nenotiks), tad jādod max. Viss ir loģiski - tāds ir tirgus.

  +1 [+] [-]

, 2019-06-11 14:46, pirms 5 gadiem
Ivijis rakstīja: Kāpēc 3. opcijai uzbrukumā būtu jādod max? Nešķiet loģiski...
Ja GSW neiedos max,tad puse līgas dos viņam max

     [+] [-]

, 2019-06-11 14:48, pirms 5 gadiem
Ja Kleju palaiž prom, tad GSW dinastija ir beigusies un var sākt pārbūvi. Nedomāju, ka viņi to grib. Bet sāpīgi lēmumi dēļ šī līguma būs jāveic. Visdrīzāk , ka Grīns un Igijs jāmaina prom.

     [+] [-]

, 2019-06-11 18:38, pirms 5 gadiem
RayAllen rakstīja: Tas nozīmē, ka KD paliek zelta štatā vēl vismaz uz sezonu, jo nelaidīs garām iespēju nopelnīt $31,500,000.
Neticu, ka kāds dos max ilgtermiņa līgumu ar šādu traumu, nav vairs tik jauns, Kazins labs pierādījums.
Kazins ir vēzis, bet nu traumētam atteikties no 1gada ir muļķīgi.
1 2 36 komentāri