Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Maksimenko atlabšanai no savainojuma būs vajadzīgas dažas nedēļas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Maksimenko atlabšanai no savainojuma būs vajadzīgas dažas nedēļas
Vitālijs Maksimenko. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Latvijas izlases aizsargs Vitālijs Maksimenko vakar savainojuma dēļ nevarēja pabeigt Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēli pret Slovēniju. Trauma neesot pārāk nopietna, bet atlabšanai tāpat būs nepieciešamas dažas nedēļas.

Latvijas futbolisti vakar piedzīvoja vienu no lielākajiem kauniem vēsturē, savā laukumā ar 0:5 piedzīvojot zaudējumu pret Slovēnijas izlasi, kas pie panākuma nebija tikusi vairāk nekā gadu. Īpaši principiāla spēle bija Maksimenko, kurš ikdienā spēlē Slovēnijā, tomēr viņam duelis beidzās jau pēc 16 minūtēm, kad savainojuma dēļ nācās pamest laukumu.

Tobrīd tablo vēstīja par bezvārtu neizšķirtu, bet turpinājumā mājinieki izjuka pa vīlēm un atkal zaudēja ar bezzobainu sniegumu. Labā ziņa gan ir tā, ka Maksimenko savainojums neesot pārāk nopietns – atlabšanai būs nepieciešamas dažas nedēļas, norādīja pats futbolists, kurš šodien sociālajos tīklos priecājas par bakalaura grāda iegūšanu, kam veltījis piecus gadus.

Ikdienā Maksimenko spēlē Slovēnijas klubā Ļubļanas "Olimpija", kopā ar kuru kļuva par vicečempionu un izcīnīja Slovēnijas kausu, finālā laukumā pavadot 90 minūtes. Iepriekš viņš Latvijas izlasē ticis izmantots kā malējais aizsargs, bet pret slovēņiem galvenais treneris Slaviša Stonajovičs pieņēma lēmumu par taktiku ar pieciem aizsargiem, un viens no spēlētājiem centrā bija Maksimenko.

Abi zaudējumi (piektdien ar 0:3 tika atzīts Izraēlas pārākums) secen gāja uzbrucējam Dāvim Ikauniekam. Kā vēsta portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija, viņam ieplīsis muskulis. Arī Čehijā spēlējošajam futbolistam atlabšanai nāksies veltīt vairākas nedēļas.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/photo.php?...

     [+] [-]

, 2019-06-11 22:50, pirms 5 gadiem
Kad beidzot Dāvis Ikaunieks spēlēs? Šķiet vissakarīgākais uzbrucējs, kas vēl kaut ko spēj
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2019-06-11 23:45, pirms 5 gadiem
Maksimenko, vari paņemt atvaļinājumu... Nekādas tev izredzes nav, vari spēlēt futzālē...

  +1 [+] [-]

, 2019-06-12 12:25, pirms 5 gadiem
Drausmas. Kevins Durants, un arī Maksimenko!!! Nelaime nenāk viena.