Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Video: Kazakevičs: "Futbolistiem pietrūkst kvalitātes, nav spēlētāju, kuri var uzņemties iniciatīvu"

Elmārs Pēterāns
Elmārs Pēterāns
2019. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīru uzsākusi Latvijas U21 futbola izlase, kas neprata gūt vārtus, cīnoties neizšķirti 0:0 ar grupas pastarīti Andoru. Sportacentrs.com piedāvā izvērstu izlases galvenā trenera Daiņa Kazakeviča pēcspēles komentāru.
Vērtējums: +1

  +4 [+] [-]

, 2017-06-11 00:46, pirms 7 gadiem
Varbūt tomēr būtu laiks mainīt treneri, vai pareizāk sakot trenerim būt paškritiskam un atkāpties?

  +4 [+] [-]

, 2017-06-11 01:01, pirms 7 gadiem
Laiks LFF Sporta direktoram Kazakevičam pieņemt mērus pret Latvijas U21 izlases galveno treneri Kazakeviču. Zemāk vairs nav nekā.

  +2 [+] [-]

, 2017-06-11 01:09, pirms 7 gadiem
Viņi principā nespēlē klubos... tad kāda mārrutka pēc tu viņus izsauc?

  +3 [+] [-]

, 2017-06-11 01:14, pirms 7 gadiem
Būt par futbola līdzjutēju Latvijā nav pateicīga lieta. Turpinam stagnēt.

  +1 [+] [-]

, 2017-06-11 01:17, pirms 7 gadiem
Šim glāze kā baronam

     [+] [-]

, 2017-06-11 01:36, pirms 7 gadiem
Krišjānis Kļaviņš rakstīja: Laiks LFF Sporta direktoram Kazakevičam pieņemt mērus pret Latvijas U21 izlases galveno treneri Kazakeviču. Zemāk vairs nav nekā.
teorētiski ir. Varēja jau zaudēt

  -1 [+] [-]

, 2017-06-11 01:40, pirms 7 gadiem
Es gan nezinu, kāpēc visiem tik liels izbrīns
3 Andoras spēlētāji piedalījās uzvarā pār Ungāriju. Kāpēc viņi nevarētu noturēt neizšķirtu pret Latvijas u21 otro sastāvu? Kāds pamats domāt, ka virslīgas klubu rezervisti vai 1. līgas spēlētāji ir labāki pār Andoras labākajiem spēlētājiem? Te drīzāk jāprasa, kāpēc tik daudz liepājnieku sastāvā? Kāpēc nebija Spartaka pārstāvju? Par spēli: kāpēc presings sākās tikai 10 minūtes pirms beigām?

  +1 [+] [-]

, 2017-06-11 01:44, pirms 7 gadiem
Cigaņuks ārzemēs švaks palicis

  +1 [+] [-]

, 2017-06-11 02:00, pirms 7 gadiem
Spēlētājiem pietrūkstot kvalitātes, okay - tā jau ir. Bet pašam Kazakevičam nekādas kvalitātes vai tad nepietrūkst? Acīmredzot ka nē. Viņš taču arī ir viens no tiem cilvēkiem kuru dēļ Latvijas futbols ir tur kur tas ir - d*rsā galīgā. Bet LFF vīri jau nav nekādi mīkstie lai kādreiz par da jebko uzņemtos atbildību. Un mēs liftā strauji virzamies vien lejup. Latvijas futbola kritiens brīvā lidojumā.

  +1 [+] [-]

, 2017-06-11 02:03, pirms 7 gadiem
Kas ir ar Bāliņu? Spartaka sastāvā izskatījās ļoti labi

  +1 [+] [-]

, 2017-06-11 02:30, pirms 7 gadiem
Mājās Latvija -Andora 0-0. Treneris saka - "Mēs esam uz pareizā ceļa. Treneru kolektīvs savu darbu veic kvalitatīvi." Man vairāk komentāru nav. Spēle pret Angliju būs izvarošana brīvā dabā.

  +1 [+] [-]

, 2017-06-11 06:20, pirms 7 gadiem
Kazakēvičs iet Pahara pēdās. Neatkarīgi no sportiskās formas spēlē vieni un tie paši. Pārējie zin ka tāpat nespēlēs. Nav stimulu un konkurences.Var protams visu novelt uz spēlētājiem. Bēdīgi.

  +1 [+] [-]

, 2017-06-11 07:00, pirms 7 gadiem
Jau pavasarī paredzēju ka tā būs. Daļēji protams problēma ir virslīgā, jo komandas izvēlas 30 gadīgus spēlētājus, kuriem galvenais ir saņemt algu nevis spēlēt. Ja ir iespēja, tad vispār ar traumu pasēdēt maliņā. Attiecīgi jaunajiem nav vietas. Viņi spiesti spēlēt dublieros vai pirmajā līgā. Vai arī vispār mest mieru. Federācijai vajadzētu padomāt kā noturēt un motivēt jauniešus. Kazakēviča moto ir priekšroka tiem kas jau agrāk izlasē bijuši. To viņš pārrunās saka jaunpienācējiem. Noteikti tas ir motivējoši.

  +3 [+] [-]

, 2017-06-11 07:30, pirms 7 gadiem
Cik ilgi var klausīties šo nekompetento pļāpu? Jau ir izniekoti divi atlases cikli Un katru reizi savu bezpalīdzību viņš slēpj noveļot visu vainu uz spēlētājiem. Šī vecuma izlases spēlētāji pārliecinoši pārspēja Turcijas izlasi,regulāri izcīnijuši uzvaras pār tādām komandām kā Вaltkrievija, Somija,Igaunija, kā līdzvērtīgi cīnijušies ar Norvēģiju. 2014.gadā šie spēlētāji izcīnija Baltijas kausu, pārliecinoši apspēlējot savus pretiniekus un neielaižot nevienus vārtus,parādot kvalitatīvu futbolu. Kādi spēlētāji vēl ir nepieciešami,lai apspēlētu Andoru?
Kamēr futbolu vada tādi kā Kazakēvičs, Latvijas futbolam nav nekādu izredžu,jo slēpj savu impotenci aiz spēlētāju mugurām.

  -1 [+] [-]

, 2017-06-11 07:37, pirms 7 gadiem
..Toties, es sīkus akmentiņus (reizēm arī samīdītus benārus, ja nav atbilstoša mērķa) spārdu pa ielu, pat uz tiem neskatoties-
triks ir nepieskarties zemei
-sabiedriskajā transportā braukāju neturoties.
))))

  -2 [+] [-]

, 2017-06-11 08:02, pirms 7 gadiem
O malači, tā vietā, lai kritizētu LFF vadību un futbola sistēmu atradāt vienu grēkāzi.

     [+] [-]

, 2017-06-11 08:24, pirms 7 gadiem
Robocops rakstīja: Jau pavasarī paredzēju ka tā būs. Daļēji protams problēma ir virslīgā, jo komandas izvēlas 30 gadīgus spēlētājus, kuriem galvenais ir saņemt algu nevis spēlēt. Ja ir iespēja, tad vispār ar traumu pasēdēt maliņā. Attiecīgi jaunajiem nav vietas. Viņi spiesti spēlēt dublieros vai pirmajā līgā. Vai arī vispār mest mieru. Federācijai vajadzētu padomāt kā noturēt un motivēt jauniešus. Kazakēviča moto ir priekšroka tiem kas jau agrāk izlasē bijuši. To viņš pārrunās saka jaunpienācējiem. Noteikti tas ir motivējoši.
Par kādiem jaunajiem, kurus nepieciešams noturēt, tu runā? Katru gadu tā saucamās futbola akadēmijas, citas sporta skolas un klubus absolvē gandrīz pusotra simta futbolisti. Pa pieciem gadiem gandrīz tūkstotis!!! Kur viņi paliek? Nekur, jo kvalitāte ir šausmīga, pat pirmajā līgā tikai pa lejasgala komandām varētu mēģināt. Paskaties, kādi opīši spēlē Rēzeknē, Ogrē un D-pilī 1.līgā. Citu jau nav.

  +2 [+] [-]

, 2017-06-11 10:10, pirms 7 gadiem
>>>Bembist! Kazakevič jau ir LFF vadība,un viņš jau šo sistēmu izgudro ar pārējiem darboņiem!!!

  +2 [+] [-]

, 2017-06-11 13:09, pirms 7 gadiem
Trenerim jāuzņemas atbildība par spēlētājiem, kurus viņš ir izsaucis uz izlasi!!! Tas, ka attiecīgajam spēlētājam nav spēļu prakses vai mazs spēles laiks nav attaisnojums! Ja tu viņu izsauci, tad arī atbildi par rezultātu, nevis meklē attaisnojumus....

  -1 [+] [-]

, 2017-06-11 13:12, pirms 7 gadiem
Robocops rakstīja: Jau pavasarī paredzēju ka tā būs. Daļēji protams problēma ir virslīgā, jo komandas izvēlas 30 gadīgus spēlētājus, kuriem galvenais ir saņemt algu nevis spēlēt. Ja ir iespēja, tad vispār ar traumu pasēdēt maliņā. Attiecīgi jaunajiem nav vietas. Viņi spiesti spēlēt dublieros vai pirmajā līgā. Vai arī vispār mest mieru. Federācijai vajadzētu padomāt kā noturēt un motivēt jauniešus. Kazakēviča moto ir priekšroka tiem kas jau agrāk izlasē bijuši. To viņš pārrunās saka jaunpienācējiem. Noteikti tas ir motivējoši.
Jaunajiem ir jāizkonkurē vecie, nevis avansā jāsaņem vieta sastāvā. Nepārvērtīsim virslīgu tak u20 vietējā čempionātā. Tad mēs arī klubu līmenī neuzvarēsim andoras, farēru salas, islandes un tamlīdzīgu valstu komandas, kuras pašlaik vairumā gadījumu tomēr uzvaram

  +1 [+] [-]

, 2017-06-11 13:48, pirms 7 gadiem
Caune JM rakstīja: Par kādiem jaunajiem, kurus nepieciešams noturēt, tu runā? Katru gadu tā saucamās futbola akadēmijas, citas sporta skolas un klubus absolvē gandrīz pusotra simta futbolisti. Pa pieciem gadiem gandrīz tūkstotis!!! Kur viņi paliek? Nekur, jo kvalitāte ir šausmīga, pat pirmajā līgā tikai pa lejasgala komandām varētu mēģināt. Paskaties, kādi opīši spēlē Rēzeknē, Ogrē un D-pilī 1.līgā. Citu jau nav.
Tieši tapēc arī nepaliek ka nav kur. Nav iespēju progresēt. Protams arī kvalitāte iPar kādiem jaunajiem, kurus nepieciešams noturēt, tu runā? Katru gadu tā saucamās futbola akadēmijas, citas sporta skolas un klubus absolvē gandrīz pusotra simta futbolisti. Pa pieciem gadiem gandrīz tūkstotis!!! Kur viņi paliek? Nekur, jo kvalitāte ir šausmīga, pat pirmajā līgā tikai pa lejasgala komandām varētu mēģināt. Paskaties, kādi opīši spēlē Rēzeknē, Ogrē un D-pilī 1.līgā. Citu jau nav.
Daļēji var piekrist. Tomēr ja viņiem netiks radītas iespējas viņu nebūs vispār. Lielākā daļa beidz sportot vispār. Jo nesaredz iespējas. Pirmā līga diemžēl ir bēdīga. Ja grib spēlēt profesionālā līmenī pirmā līga ir attīstību bremzējoša.

  +2 [+] [-]

, 2017-06-11 13:55, pirms 7 gadiem
fkscd rakstīja: Jaunajiem ir jāizkonkurē vecie, nevis avansā jāsaņem vieta sastāvā. Nepārvērtīsim virslīgu tak u20 vietējā čempionātā. Tad mēs arī klubu līmenī neuzvarēsim andoras, farēru salas, islandes un tamlīdzīgu valstu komandas, kuras pašlaik vairumā gadījumu tomēr uzvaram
Uzskatu ka šobrīd esam otrā galējībā. Klubi izvēlas pirmspensijas lietuviešus un citus leģionārus nevis mēģina uzaudzināt jauniešus.Šiem 19 un 20 gadīgajiem nav kur spēlēt. Tapēc arī tāds iznākums. Ja katrā virslīgas komandā būtu pa dažiem regulāri spēlējošiem jauniešiem jau būtu daudz labāk. Ja viss paliks šādibūs vel sliktāk.

     [+] [-]

, 2017-06-11 14:06, pirms 7 gadiem
Robocops rakstīja: Uzskatu ka šobrīd esam otrā galējībā. Klubi izvēlas pirmspensijas lietuviešus un citus leģionārus nevis mēģina uzaudzināt jauniešus.Šiem 19 un 20 gadīgajiem nav kur spēlēt. Tapēc arī tāds iznākums. Ja katrā virslīgas komandā būtu pa dažiem regulāri spēlējošiem jauniešiem jau būtu daudz labāk. Ja viss paliks šādibūs vel sliktāk.
Virslīgā ir leģionāru kvota. Bez leģionāriem līmenis būtu vēl sliktāks. Un nav jau tie leģionāri tik izcili, lai ar viņiem nevarētu konkurēt. Bet ja nespēj viņus pārsist, tad laikam jāspēlē zemākā līmenī
Virslīgā spēlē jaunieši, bet skaidrs, ka labākie no esošajiem

     [+] [-]

, 2017-06-11 15:17, pirms 7 gadiem
Varbūt tomēr pie vainas ir pats Kazakēvičs, kurš saka, ka Latvijas jauniešu futbola sistēma ir zem katras kritikas, bet kad jāmaina LFF priekšsēdētājs tad nobalso par to pašu, kas visus šos mēslus ir savārījis!