Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Par Lenarda dalību sestajā spēlē "Spurs" izlems īsi pirms mača

Krišs Upenieks

Par Lenarda dalību sestajā spēlē "Spurs" izlems īsi pirms mača
Trevors Ariza un Kavai Lenards
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Sanantonio ''Spurs'' galvenais treneris Gregs Popovičs sarunā ar žurnālistiem atzīmējis, ka par līdera Kavai Lenarda dalību sestajā spēlē pret Hjūstonas ''Rockets'' tiks izlemts īsi pirms mača.

Rietumu konferences pusfinālā starp Sanantonio ''Spurs'' un Hjūstonas ''Rockets'' sērijā vadībā ar 3-2 šobrīd atrodas Grega Popoviča vadītie vīri, kas piektajā spēlē savā laukumā uzvarēja papildlaikā ar 110:107. Lieliski izšķirošajos brīžos nospēlēja Argentīnas veterāns Manu Džinobili, bet lielas galvassāpes ''Spurs'' līdzjutējiem darīja cits fakts...

Potītes un ceļgala savainojumi lika malā doties ''Spurs'' līderim Kavai Lenardam, kurš papildlaiku izlaida, taču uzreiz pēc mača paziņoja, ka sērijas sestajā spēlē piedalīsies. Šobrīd gan pilnīgas skaidrības par Kavai dalību sestajā mačā nav, un Popovičs sacīja, ka par to tiks lemts īsi pirms mača.

''Tu skaties, jūti, runā ar spēlētāju un tad tiek pieņemts lēmums. Izmantosim pēc iespējas vairāk laika, skatīsimies, kā viņš jūtas, tad arī pieņemšu lēmumu,'' tā Popovičs neslēpa, ka ''Spurs'' apsver iespēju sniegt Lenardam atpūtu, lai viņš var pilnībā atkopties līdz potenciālajam septītajam mačam.

''Tam nevajadzētu mainīt spēlētāju domāšanu. Visi izdarīja lielisku darbu iepriekšējā spēlē. Arī sestajā spēlē ir jābūt tāpat,'' pārliecību saglabā saspēles vadītājs Petijs Milzs, kuram jārēķinās ar lielām spēles minūtēm pēc pieredzējušā Francijas basketbolista Tonija Pārkera izkrišanas no sastāva.

Mača sākums Hjūstonas mājvietā šonakt pulksten 3:30 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
Kawhi Leonard of San Antonio Spurs is game-time...

  +2 [+] [-]

, 2017-05-11 21:29, pirms 7 gadiem
Popovič-mūvs būtu nespēlēt Leonardu un visiem pārējiem sākuma sastāva spēlētājiem nepārsniegt 30 minūtes šajā mačā. Zaudēt šo spēli izbraukumā, bet nokausēt Hārdenu ar agresīvu aizsardzību. Septītā spēle Sanantonio un ar svaigiem spēkiem piebeigt Hjūstonu. Bertāns varētu spēlēt šajā spēlē.

     [+] [-]

, 2017-05-11 21:49, pirms 7 gadiem
nespēlēs

     [+] [-]

, 2017-05-11 21:56, pirms 7 gadiem
Es tak teicu, ka nespēlēs. Nekas, lai atpūšas.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-11 22:02, pirms 7 gadiem
Pareizaak butu iespeeju robezaas piedaliities un atraak nosleegt seriju,jo var buut arii iespeeja to neizdariit. Cerams buus atpakal gatavs speeleet..

     [+] [-]

, 2017-05-12 06:23, pirms 7 gadiem
kā teica komentētāji, šis bija Spurs Masterpiece