Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Gutkovskis neapturams, ''Skonto'' sagrauj ''Daugavpili''

Egils Broks
Egils Broks
Vladislavam Gutkovskim gūstot trīs vārtus, "Skonto" pirmdien izcīnīja trešo uzvaru jaunajā Latvijas futbola čempionāta SMScredit.lv Virslīgas sezonā - ar rezultātu 4:1 apspēlēta "Daugavpils" komanda.
Vērtējums: +6

  +1 [+] [-]

, 2015-05-11 23:22, pirms 9 gadiem
Šis ir tas futbols, kura dēļ Skonto ir slavens. Ja šāds spēles līmenis noturēsies un uz vasaru tikai augs, tad būs tik tiešām interesanta cīņa par titulu. Izspēle spēles beigās starp Karašausku un Maharadzi kā pēc Barcas rokasgrāmatas izģērba Daugavpils aizsardzību. Jāsaka gan, ka laba spēle Ņerugalam, bez kura rezultāts varēja būt vēl iespaidīgāks.

Vēlreiz apsveicu Gutkovski ar hat-trick, tomēr manā skatījumā šodien labākais bija Karašausks. Piespēles dalīja kā uz paplātes un meistarīgi tika galā ar aizsargiem. Viņš ir viens no tiem vīriem, kam Paharam būtu jāpievērš uzmanība pirms jūnijā gaidāmās spēles ar Nīderlandi.

     [+] [-]

, 2015-05-12 08:35, pirms 9 gadiem
uz ko cer kurbatovs ar tik nožēlojamu fizisko gatavību??? varbūt laiks atzīties savā nekompetencē un sākt kaut ko darī lietas labā? ...var iesākt ar atlūguma uzrakstīšanu, bet diezvai šis egocentriskais manjaks nonāks līdz tam. jūtu līdzi daugavpiliešiem.

     [+] [-]

, 2015-05-12 10:14, pirms 9 gadiem
škiet Kurbatovs Daugavpilī ir aizsēdējies.Padomju laika futbolu ar Barselonas spēles stilu diez vai izdosies apvienot.Domāju ,šim Volgogradā dzimušajam trenerim laiks atgriesties mājās un mēgināt kādreiz slaveno Rotor izcelt no Krievijas zemāko līgu padibenēm.