Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Kautiņš "Bayern" treniņā – komandas biedriem nākas izšķirt Levandovski un Komanu

Agris Suveizda

Kautiņš "Bayern" treniņā – komandas biedriem nākas izšķirt Levandovski un Komanu
Roberts Levandovskis un Kingslē Komans. Foto: imago images/Scanpix

Vācijas bagātākais futbola klubs Minhenes "Bayern" aizvadīja slēgto treniņu, gatavojoties vētdien paredzētajai Bundeslīgas spēlei Diseldorfā. Kā vēsta Bild, treniņā savā starpā saķērās poļu uzbrucējs Roberts Levandovskis un franču malējais pussargs Kingslē Komans.

Kā ziņo Bild, 22 gadus vecajam Komanam neesot patikusi astoņus gadus vecākā Levandovska veltītā kritika. Abi vispirms apmainījušies verbāliem aizvainojumiem, bet pēc tam esot metušies izdarīt sitienus, tēmējot komandas biedram sejā.

Minhenes "Bayern" centra aizsargi Niklass Zīle un Žeroms Boatengs esot izšķīruši abus karstgalvjus, kuri gan tik un tā neesot nomierinājušies – iesaistīties nācies vēl vairākiem komandas biedriem. Bavārijas kluba galvenais treneris Niko Kovāčs kaušļus esot aizsūtījis uz ģērbtuvēm, vēlāk gan pārdomājot un liekot pabeigt treniņu.

Bavārijas klubs iepriekšējā kārtā savā laukumā ar 5:0 sagrāva tiešo konkurenti Dortmundes "Borussia", ar 64 punktiem 28 mačos pakāpjoties uz pirmo vietu un sāncenšus apsteidzot par vienu punktu. Levandovskis ar 21 vārtiem 27 spēlēs ir labākais snaiperis līgā, par četriem precīziem sitieniem apsteidzot Frankfurtes "Eintracht" uzlecošo zvaigzni Luku Joviču, bet Komans potīšu savainojumu dēļ aizvadījis vien 15 mačus un guvis trīs vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.bild.de/bild-plus/sport...

     [+] [-]

, 2019-04-11 22:56, pirms 5 gadiem
Bayern ir krīzes periods, un šī ziņa ir tam apstiprinājums.

     [+] [-]

, 2019-04-12 13:59, pirms 5 gadiem
Kurš vinnēja ?