Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Balcera NHL komandas biedri Bedkers un Jarošs piekrīt palīdzēt Dānijai un Slovākijai

Agris Suveizda

Balcera NHL komandas biedri Bedkers un Jarošs piekrīt palīdzēt Dānijai un Slovākijai
Mikels Bedkers pret Latvijas izlasi. Foto: AFP/Scanpix

Otavas "Senators" ar 64 punktiem 82 spēlēs palika pēdējā vietā Nacionālās hokeja līgas sezonā. Dāņu uzbrucējs Mikels Bedkers un slovāku aizsargs Hristiāns Jarošs gan vēl atvaļinājumā nedosies un ir principiāli piekrituši spēlēt pasaules čempionātā. Simtprocentīgu "jā" Bedkers gan vēl nav sacījis.

"Šobrīd izskatās, ka spēlēšu pasaules čempionātā. Pēc ilgas sezonas man gan vēl vajadzīga neliela atpūta, pirms pieņemu galīgo lēmumu. Pagaidām vēl nezinu, vai pirms pasaules čempionāta aizvadīšu kādu pārbaudes spēli. Tas kļūs skaidrs laika gaitā, turklāt svarīgi būs uzklausīt arī kluba nostāju," sarunā ar TV2 Sport sacīja 29 gadus vecais Mikels Bedkers, kurš ir piedalījies piecos pasaules čempionātos. Vasarā dānis no Sanhosē "Sharks" tika aizmainīts uz Otavas "Senators" un 71 spēlē sakrāja 35 (7+28) punktus.

Par spīti nelielam savainojumam pasaules čempionātu savā dzimtajā pilsētā garām negrasās laist 23 gadus vecais aizsargs Hristiāns Jarošs: "Savainojums nav nopietns. Sezonas beigas jau aizvadīju ar traumu, un tā nebūs problēma pasaules čempionāta sakarā. Skaidrs, ka vēlos aizvadīt arī kādu pārbaudes spēli. Vispirms nedaudz atpūtīšos pēc tālā ceļa, pabūšu kopā ar ģimeni un tad ar prieku pievienošos izlasei. Arī Otavā man sacīja, ka būtu labāk vispirms paņemt nelielu pauzi un sadziedēt mikotraumu. Spēlēšana Košicē būtu sapņa piepildījums – pametot pilsētu 16 gadu vecumā, nevarēju iedomāties, ka kādreiz tur izlases rindās spēlēšu pasaules čempionāta." Jarošs, kurš spēlējis divos pasaules čempionātos, šajā sezonā 61 spēlē sakrāja desmit(1+9) punktus, 27 soda minūtes un negatīvu lietderību -14.

22 gadus vecais Rūdolfs Balcers debijas sezonā Nacionālajā hokeja līgā 36 spēlēs nopelnīja 14 (5+9) punktus, desmit soda minūtes un negatīvu lietderību -7. Nu latviešu uzbrucējs ir nosūtīts atpakaļ uz fārmklubu Belvilas "Senators", kas vēl saglabā cerības iekļūt Kaldera kausā. "Senators", kas Ziemeļu divīzijā ieņem piekto vietu, līdz regulārās sezonas beigām atlikušas divas spēles un par punktu atpaliek no Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētās Klīvlendas "Monsters", kas aizvadījusi par spēli mazāk. Federācijas ģenerālsekretārs Viesturs Koziols iepriekš žurnālistiem sacīja, ka LHF rīcībā ir vēstule, kurā apstiprināta Balcera palaišana uz izlasi pēc AHL sezonas beigām.

Dānija un Slovākija spēlēs A apakšgrupā Košicē, kur tiksies arī ar Kanādu, ASV, Somiju, Vāciju, Franciju un Lielbritāniju.

Izmantotie resursi:
Mikkel Bødker vil spille VM - TV 2
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/ar...

     [+] [-]

, 2019-04-11 17:02, pirms 5 gadiem
Teoretiski varam iespaidot ahl rezultātu izvēloties kas mums vairāk izlasē vajadzīgs. Kilevnieks vai Balcers tam būtu jāzaudē

  -1 [+] [-]

, 2019-04-11 17:08, pirms 5 gadiem
pūce rakstīja: Teoretiski varam iespaidot ahl rezultātu izvēloties kas mums vairāk izlasē vajadzīgs. Kilevnieks vai Balcers tam būtu jāzaudē
kaa Tu nez vari iespaidot klauns????

  -1 [+] [-]

, 2019-04-11 17:08, pirms 5 gadiem
Protams ka Balcers vajadzigs vairak, Kivlenieka aezonas vel mav pie akusas!

     [+] [-]

, 2019-04-11 17:10, pirms 5 gadiem
Maikl30 rakstīja: kaa Tu nez vari iespaidot klauns????
Komentāru enerģija.

     [+] [-]

, 2019-04-11 17:17, pirms 5 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Komentāru enerģija.
Ar to "enerģiju" pūce var iespaidot savu dīvānu, neko vairāk