Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Klops: ""City" šobrīd ir labākā komanda pasaulē, taču zināju, ka varam viņus pieveikt"

Andrejs Siliņš

Klops: ""City" šobrīd ir labākā komanda pasaulē, taču zināju, ka varam viņus pieveikt"
Jirgens Klops
Foto: imago / Scanpix

"Normāls fināls būtu "Manchester City" pret "Barcelona", taču šīs abas komandas jau izstājušās. Finālā tik un tā būs divas ļoti spēcīgas komandas," pēc uzvaras pār "Manchester City" un iekļūšanas UEFA Čempionu līgas pusfinālā sacīja "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops.

"Pirmais puslaiks pagāja nervozi. "City" ir laba komanda, kas vienmēr izdarīs spiedienu, zinājām to. Pēc pirmā puslaika noteikti vēlējāmies uzlabot sniegumu. Nespēlējām pietiekami augstu, neizdarījām pietiekoši lieli spiedienu kā komanda. Domāju, ka otrajā puslaikā tas izdevās labāk," pēc spēles Džeimss Milners atklāja, par ko bijusi runa komandas sapulcē puslaika pārtraukumā ģērbtuvēs. "Labāk pieturējām bumbu, spēlējām nosvērtāk, labi spēlējām aizsardzībā - tā ir atslēgas lieta, kas pret šādām komandām jādara vienmēr."

"Mums joprojām ir daudz, pie kā strādāt. No šīm spēlēm varam daudz mācīties. Domāju, ka visi zina, cik laba ir "Manchester City", tāpēc uzvaras abās spēlēs ļauj audzēt pārliecību. Tas parāda, ka esam laba komanda," sacīja pussargs, taču atkal uzsvēra - no šie mačiem ir arī daudz, ko mācīties priekšdienām.

"Puslaikā bija runa par to, ka, ja gūsim vārtus, tas mainīs visu atmosfēru. Tas bija skaidrs no paša sākuma, tas bija labākais, ko izdarīt pēc tam, kad esi ieguvis 3:0 pirmajā spēlē," atzina Liverpūles kluba galvenais treneris Jirgens Klops. "Jūs redzējāt "City" sastāvu - viņi riskēja uz visu banku. Tas noteikti varēja nostrādāt, bet bija pilnīgi skaidrs, ka, ja viņi nevarēs gūt pietiekami daudz vārtu, mums vienmēr saglabājās iespēja. Būtu bijis nervozs, ja puslaikā būtu jau 0:3, bet arī tad zinātu, ka mums atliek gūt tikai vienus vārtus."

"Tiešām domāju, ka "City" šobrīd ir labākā komanda pasaulē, taču zināju, ka varam viņus pieveikt. Tas mūs uzreiz nepadara par labāko komandu, šis ir futbols. Tā ir šīs spēles labā lieta, ka, pat spēlējot pret labāko komandu, tev vienmēr ir iespēja uzvarēt. Pusfināls būs sarežģīts, 100%. Tomēr vispirms jāizbauda šis brīdis, jo pagājis labs laiks kopš "Liverpool" bijusi Čempionu līgas pusfinālā. Esam tur nonākuši visi kopā, šis ir foršs brīdis, esmu par to laimīgs," sacīja Klops.

"Kāpu pa trepēm un kāds man pateica, ka "Roma" tikusi tālāk. Es tiešām tajā brīdī domāju, ka tas ir joks. Ne jau tāpēc, ka es necienītu "Roma", tieši otrādi. Viņiem ir fantastiska komanda - Edins Džeko, vau! Viņiem vairs nav Mo Salāhs, bet viņi tikuši pusfinālā, tas ir liels sasniegums. Normāls fināls būtu "Manchester City" pret "Barcelona", taču šīs abas komandas jau izstājušās. Finālā tik un tā būs divas ļoti spēcīgas komandas," turpināja treneris.

"Nevēlos salīdzināt mūs ar "Barcelona", "Bayern", "Real"... Viņi pēdējos 20 gados izcīnījuši visu iespējamo, bet mēs kā klubs šajā laikā neuzvarējām gandrīz neko. Vienā naktī nevari kļūt par uzvarētāju. Jā, dažreiz sanāk, bet tā vairāk ir sagadīšanās un nedaudz veiksmes palīdzības. Mēs joprojām varam kļūt tikai labāki. Premjerlīga ir neticami spēcīga, Čempionu līga ir neticami spēcīga. Jūs nevarat iedomāties, cik liela spriedze jūtama pirms šādām spēlēm," pasūdzējās Klops. "Esam cīnījušies par katru iespēju, bet tās izmantot ir tik grūti! Tas ir tas, ko darīsim. Bet arī citām komandām būs mērķi, kad tiksimies pusfinālā. Nedomāju, ka tās spēlēs bez ambīcijām."

"City" galvenais treneris Hoseps Gvardiola norādīja, ka viņa komandai nav ko nožēlot: "Izbraukumā sākām ļoti labi, taču ātri ielaidām vārtus. Šoreiz pirmajā puslaikā visu izdarījām pareizi, daudz riskējām, spēlējot ar daudziem spēlētājiem priekšā. Izveidojām iespējas, taču nebija viegli, jo "Liverpool" spēlēja ar desmit spēlētājiem zemu laukumā. Gandrīz perfekti nokontrolējām viņu pretuzbrukumus. Atgūties no 0:3 nav viegli. Vienus guvām, bet vairāk nespējām. Mūs pieveica izcila komanda. Pagājušajā sezonā izstājāmies astotdaļfinālā, šosezon ceturtdaļfinālā, nākamgad - cerams, tiksim līdz pusfinālam."

"Nevar salīdzināt to, ko esam izdarījuši Premjerlīgā, ar to, ko darām šeit. Mēs būtu vēlējušies uzveikt "United" pēdējā Premjerlīgas spēlē un mēs sapņojām par iekļūšanu Čempionu līgas pusfinālā. Bet tagad jāatskatās uz paveikto un jādomā, kā varam uzlabot spēli nākamsezon," norādīja Gvardiola. "11 mēnešu laikā komanda piedzīvo pacēlumus un kritumus. Jūs neatradīsiet komandu, kas var saglabāt vienādu līmeni visas sezonas garumā, vienu ritmu pie šāda spēļu kalendāra. Tas ir gandrīz neiespējami. Ja analizējam, ko esam paveikuši šajā laikā, domāju, ka tas ir visai labs sniegums."

Izmantotie resursi:
Liverpool FC - Homepage
https://www.mancity.com

  +1 [+] [-]

, 2018-04-11 10:43, pirms 6 gadiem
Nu jau, Nu jau!

     [+] [-]

, 2018-04-11 10:54, pirms 6 gadiem
Spec... rakstīja: Nu jau, Nu jau!
Koeficienti uz City uzvarām: 2,35(1), 1,45(2)
Liverpool 2,85(1), 6,00(2)

Favorīts bija cits, bet Liverpool uzvarēja 5:1!
Varētu drīzāk teikt, ka ar šādu spēli būtu visus uzvarējuši, bet 1/2 un fināls būs kas cits!

  +1 [+] [-]

, 2018-04-11 10:54, pirms 6 gadiem
Vai tik Klopa kungs ar šādiem izteicieniem par labāko klubu pasaulē, drīzumā negaidīti kļūst par MC galveno treneri nu, ne jau tāpat vien laiza šeihu pēcpuses ar šādiem glaimiem

     [+] [-]

, 2018-04-11 10:55, pirms 6 gadiem
intp rakstīja: Koeficienti uz City uzvarām: 2,35(1), 1,45(2)
Liverpool 2,85(1), 6,00(2)

Favorīts bija cits, bet Liverpool uzvarēja 5:1!
Tas nepadara ManCity par labāko komandu Pasaulē, smejies?

  +3 [+] [-]

, 2018-04-11 10:55, pirms 6 gadiem
The one and the only rakstīja: Vai tik Klopa kungs ar šādiem izteicieniem par labāko klubu pasaulē, drīzumā negaidīti kļūst par MC galveno treneri nu, ne jau tāpat vien laiza šeihu pēcpuses ar šādiem glaimiem
Nekad

     [+] [-]

, 2018-04-11 11:00, pirms 6 gadiem
Domāju, ka bija brīdis sezonā, kad rādija labākās komandas sniegumu eiropā, bet ne vairs. Vakar tieši lasīju, ja punktus premjerlīgā sāktu skaitīt no decembra tad City būtu 3.vietā tik, un Tottenham 1.vietā, Liverpool 2.vietā.

  +3 [+] [-]

, 2018-04-11 12:03, pirms 6 gadiem
City jau nu točna nav labākā komanda pasaulē te nu nedaudz Klopa kungs pārspīlē , es teiktu ka ir komandas kuras ir daudz labākas par to Šeihu miskasti MC

  -2 [+] [-]

, 2018-04-11 12:32, pirms 6 gadiem
Šeihu miskaste jūsu mīļāko klubu izvālētu jebkurā spēlē. Efektīvs uzbrukuma futbols

  -1 [+] [-]

, 2018-04-11 13:04, pirms 6 gadiem
susurkins rakstīja: Šeihu miskaste jūsu mīļāko klubu izvālētu jebkurā spēlē. Efektīvs uzbrukuma futbols
Shitty izvālētu ATM?
Cerams pāris reizes uzsistu pa vārtiem divu spēļu summā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja