Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Di Frančesko: "Kāpēc mums neticēt, ka varam sasniegt finālu?"

Andrejs Siliņš

Di Frančesko: "Kāpēc mums neticēt, ka varam sasniegt finālu?"
Eusebio di Frančesko
Foto: Reuters / Scanpix

"Neviens mums neticēja, taču sasniedzām pusfinālu pirmo reizi. Mums pretī nāks ļoti spēcīga komanda, taču arī "Barca" tāda bija," pēc uzvaras pār "Barceloina" UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla atbildes spēlē ar 3:0, kas ļāva izcīnīt panākumu arī divu spēļu summā un iekļūt pusfinālā, sacīja "Roma" uzbrucējs Edins Džeko.

"Ja spēlējam šādi, varam uzveikt jebkuru," pārliecināts pēc uzvaras bija Edins Džeko, kurš guva Romas pirmos vārtus mačā. "Mēs šovakar varējām gūt arī vairāk vārtus. Tikām ar viņiem galā jau no paša sākuma - nekad nebiju redzējis, ka "Barcelona" šādi buksētu. Cerams, varam aizkļūt līdz finālam. Neviens mums neticēja, taču sasniedzām pusfinālu pirmo reizi. Mums pretī nāks ļoti spēcīga komanda, taču arī "Barca" tāda bija. Esmu ļoti priecīgs, ka varēšu skatīties pusfinālu izlozi un redzēt tajā "Roma" vārdu."

Romas galvenais treneris Eusebio di Frančesko pēc neticamā panākuma arī bija jūtami pacēlis pārliecības līmeni asinīs: "Vienmēr jāmērķē augstāk. Šobrīd novācam augļus visam smagajam darbam, ko esam ielikuši. Esmu treneris, tāpēc pieņemu slavināšanu, tāpat kā pieņemu kritiku, tomēr vienmēr skatos uz priekšu. Kāpēc mums neticēt, ka varam sasniegt finālu? Tam ir jābūt mūsu mērķim, nevēlos apstāties šeit. Vai svinēsim? Man jāpaliek profesionālam attiecībās ar spēlētājiem. Nosvinēsim šo panākumu kopā ar bērniem, mierīgā garā ģimenes lokā un tad iesim tālāk. Vienmēr ir kaut kas lielāks, ko varētu nosvinēt."

"Ir tikai normāli, ka puisi ģērbtuvē svin. Apsveicu ar panākumu katru no viņiem, taču atgādināju arī to, ka jau rīt jāsāk domāt par [sestdien paredzēto] derbiju [A sērijā pret "Inter"]. Labā lieta šai komandai ir tā, ka vienmēr skatāmies uz priekšu, nevis uz to, kas bijis iepriekš. Esam sasniegusi milzīgu panākumu, izbaudīsim to, taču mums jāiet tālāk," sacīja treneris. "Nedomāju, ka runa bija par izkārtojumu laukumā, atšķirību radīja mūsu mentālais nostādījums un agresivitāte. Nolēmām izmantot trīs uzbrucējus cieši kopā, jo tas pretiniekiem dotu mazāku plašumu. Esmu priecīgs, ka izdevās nospēlēt šādā izkārtojumā, taču mani vairāk interesē tas, ar kādu attieksmi spēlējam. Šādai uzvarai vajadzētu mūs stiprināt."

"Barcelona" galvenais treneris Ernesto Valverde atzina, ka pretinieki sagādājuši būtiskas problēmas: "Ne brīdi nejutāmies komfortablo, jo "Roma" spēlēja ļoti labi. Nevarējām atrast savu spēli. Viņi riskēja, bet mēs netikām galā ar presingu. Pirmais vārtu guvums deva viņiem spēku un ļāva gūt arī otros un trešos vārtus. Man ir žēl līdzjutēju, sagādājām viņiem lielu vilšanos. Tagad atliek koncentrēties uz tiem turnīriem, kuros vēl spēlējam. Mums jāskatās uz priekšu."

"Lai gan šis nebija mūsu labākais sniegums, mēs allaž darām, ko vien spējam. Šodien tikām smagi sodīti," pieredzējušais Andress Injesta aicināja pārāk nekritizēt komandu. "Būs grūti saņemties, bet mums nav citu iespēju. Jau sestdien ir nākamā spēle, mums jāpaveic labākais iespējamais darbs atlikušajos divos turnīros."

Izteikties paspējis arī kluba prezidents Hoseps Bartomeu: ""Roma" bija labāka un pelnīja iekļūt pusfinālā. Apsveicam pretiniekus, bet mums tagad jāizanalizē šī spēle un jādomā par līgu, kā arī kausa izcīņu. Bijām sajūsmā par iekļūšanu pusfinālā un pirmo spēli tajā nospēlējām lieliski. Katru sezonu mūsu mērķis ir uzvara Čempionu līgā, tas būs jāņem vērā. Vēlos pateikties visiem, kas ieradās, lai mūs atbalstītu, man viņu ir žēl."

Izmantotie resursi:
AS Roma | Official Website | Rome | Football |...
https://www.fcbarcelona.com/

     [+] [-]

, 2018-04-11 10:07, pirms 6 gadiem
Papildinot raksta info:
Bartomeu piebilda: 'This team are always prepared to win on all fronts, be it with Ernesto Valverde or another coach'.
Izklausās pēc ļoti konkrēta mājiena, ka Valverdes dienas Barcelona var būt skaitītas. Varbūt tas arī Barcai uz labu.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-11 10:11, pirms 6 gadiem
Nezinu, kādu derbiju Roma un Inter varētu izspēlēt savā starpā. Roma un Lazio gan.

     [+] [-]

, 2018-04-11 10:14, pirms 6 gadiem
timoty rakstīja: Papildinot raksta info:
Bartomeu piebilda: 'This team are always prepared to win on all fronts, be it with Ernesto Valverde or another coach'.
Izklausās pēc ļoti konkrēta mājiena, ka Valverdes dienas Barcelona var būt skaitītas. Varbūt tas arī Barcai uz labu.
par Valverdi ar jau kādu laiciņu atpakaļ baumoja ka ilgi jau vars nesēdēs Barselonā un arī Zidana krēsls šūpojas no spēles uz spēli. Kad tik nesanāk ka uz jauno sezonu abi lielie spāņu milži nomaina trenerus - būtu interesanti savā ziņā. Tikmēr Simone pie Atletiko gan ilgi turas.

     [+] [-]

, 2018-04-11 10:37, pirms 6 gadiem
bobiits rakstīja: par Valverdi ar jau kādu laiciņu atpakaļ baumoja ka ilgi jau vars nesēdēs Barselonā un arī Zidana krēsls šūpojas no spēles uz spēli. Kad tik nesanāk ka uz jauno sezonu abi lielie spāņu milži nomaina trenerus - būtu interesanti savā ziņā. Tikmēr Simone pie Atletiko gan ilgi turas.
Jo Atletico nedabus neko labaku vieta, un Simeone der viniem lieliski

     [+] [-]

, 2018-04-11 10:46, pirms 6 gadiem
Kas tad nu? Kka visi slavēja Valverdi tikko vēl.

     [+] [-]

, 2018-04-11 10:51, pirms 6 gadiem
Niidermaiers rakstīja: Jo Atletico nedabus neko labaku vieta, un Simeone der viniem lieliski
nevar nepiekrist ka Simone ir lielisks tieši priekš Atletiko harizmas (es nesaku ka treneri nav jāmaina un tas nav jāmainak kā zeķes bet savs laiks ir katra līmeņa speciālistam pie SAVA kluba un Simone to ir atradis - var vilkt sava veida pa ralēles ar Arsenal un Vengenu - savu vietu atraduši, bet kad tik beigās nesanāk tā ka ir labi un iegrimst pašapmierinātībā ar to kas ir BET ..pietrūkst mazs solīts uz augšu!

     [+] [-]

, 2018-04-11 12:00, pirms 6 gadiem
bobiits rakstīja: par Valverdi ar jau kādu laiciņu atpakaļ baumoja ka ilgi jau vars nesēdēs Barselonā un arī Zidana krēsls šūpojas no spēles uz spēli. Kad tik nesanāk ka uz jauno sezonu abi lielie spāņu milži nomaina trenerus - būtu interesanti savā ziņā. Tikmēr Simone pie Atletiko gan ilgi turas.
Tapēc ka Spēlētājiem ar Simioni ir ķīmija tīmā , aizvietotāji mums ir bet es redzedzu šobrīd vajadzības pēc jauna trenera Būsim reāli Simmione ir pacēlis Atletico citā līmenī

     [+] [-]

, 2018-04-11 12:16, pirms 6 gadiem
Cik spēles barca šajā sezonā ir zaudējusi visos turnīros?

     [+] [-]

, 2018-04-11 12:30, pirms 6 gadiem
Problem? rakstīja: Cik spēles barca šajā sezonā ir zaudējusi visos turnīros?
Piecas

  +1 [+] [-]

, 2018-04-11 13:12, pirms 6 gadiem
comon88 rakstīja: Piecas
4 - 2 pret RM ESP Superkausā, 1 ČL un 1 Copa del Rey.

     [+] [-]

, 2018-04-11 13:20, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: 4 - 2 pret RM ESP Superkausā, 1 ČL un 1 Copa del Rey.
sportmole mājaslapā ir parādīts ,ka Romai zaudēja 3:0 gan ČL gan FA Cup , tāpēc sajaucu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja