Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Mihadjuks: "Žēl Jaudzema - tā bija cīņas epizode, nedarīju to tīšām"

Agris Suveizda

Mihadjuks: "Žēl Jaudzema - tā bija cīņas epizode, nedarīju to tīšām"
Pāvels Mihadjuks
Foto: Raitis Supe, jelgavasvestnesis.lv

"Liepāja" pamatlaika priekšpēdējā minūtē mazākumā izcīnīja ļoti vērtīgus trīs punktus pret "Jelgavu" (2:1). Vairākās nozīmīgās epizodēs notikumu epicentrā bija liepājnieku kapteinis Pāvels Mihadjuks, kurš sarunā ar Sportacentrs.com pastāstīja gan par uzvaras vārtiem, gan arī nelaimīgo sadursmi ar Arti Jaudzemu.

- Šķiet, pēc spēles beigām priecājāties vēl vairāk nekā pret "Skonto". Vai šī uzvara emocionālā ziņā bija nozīmīgāka?
- Pēc spēles sižeta laikam, ka jā. Ņemot vērā, ka sākumā bijām vadībā, tad ielaidām, tad palikām mazākumā un priekšrocība bija "Jelgavai", spēles beigās izraut uzvaru bija ļoti svarīgi. Man vairs nav pat spēka priecāties, jo visas emocijas atstāju laukumā. Šķiet, vēl īsti nemaz neesmu apjautis, ka uzvarējām tādā spēlē.

- Līdz palikšanai mazākumā sanāca viss, ko gribējāt parādīt, vai tomēr sniegums bija sliktāks nekā pret "Skonto"?
- Jā, varētu piekrist, ka nesanāca spēlēt tā, kā to darījām pret "Skonto". Taču jāņem vērā arī laukums, kas neļāva kustināt bumbu tā, kā vēlējāmies. Mums tomēr ir daudz tehnisku spēlētāju, kuriem patīk spēlēt vienā divos pieskārienos, patīk kontrolēt bumbu, bet "Jelgavas" aizsargi neļāva to darīt.

- Spēlē bija tik daudz momentu, par kuriem varētu runāt atsevišķi. Sākumā pastāsti par uzvaras vārtiem.
- Varu atzīties, ka vārtus neguvu, taču patraucēju Freimanim, kurš iesita savos. Man bija sajūta, ka jāiet uz tālo stabu. Parasti man tur nemaz nebūtu jābūt, taču bija tāda nojauta. Nepievīla.

- Nākamā epizode – kas notika sadursmē ar Jaudzemu? [Piezīme - Jaudzemam esot konstatēts deguna un galvaskausa pamatnes lūzums]
- Lidoja bumba, un gaidīju normālu atsitienu pret zemi, taču te ir daudz "skaidu" un bumbas lidojums palēninājās. Gāju uz bumbu un biju pārliecināts, ka to spēlēšu pirmais. Tomēr [pēc atsitiena pret zemi] sanāca, ka bumba bija 50 pret 50 un viņš bija ātrāks. Sasitāmies galvām, žēl puiša. Pateicu "Jelgavas" spēlētājiem, lai no manis nodod atvainošanos. Tas bija netīšām. Pēc tam dzirdēju, ka bļāva "kur es lidoju", "ko es daru", taču tā bija cīņas epizode.

- "Jelgavas" spēlētāji un soliņš bija sašutuši, ka netiki noraidīts.
- Dzeltenā kartīte tajā epizodē bija maksimums! Sarkanā būtu bijusi, ja es būtu trāpījis ar elkoni. Bet tā vienkārši lidojām ar galvām, un tikpat labi arī es varēju tikt savainots. Tāpēc sarkanās kartītes nebija pat tuvu.

- Guca noraidījums?
- Neredzēju, nav ne jausmas. Sekoju līdzi uzbrucējiem, redzēju, ka viņš laikam kaut kur leca. Kur viņš nospēlēja – bumbā vai kājās -, nezinu. Grūti pateikt. Paši redzējāt iepriekšējo kausa spēli pret "Skonto", kur Rode ielidoja kājās Afanasjevam. Lūk, tur gan bija jādod sarkanā kartīte.

- Tieši gribēju par to spēli prasīt. Tajā spēlē "Skonto" jūs spārdīja, šodien jūs paši dabūjāt sarkano kartīti. Ar ko izskaidrojamas tik asas spēles? Visi pa ziemu noilgojušies pēc futbola?
- Laikam, ka jā. Pēc uzvarām pirmajās spēlēs esam noķēruši emocionālo pacēlumu, un varbūt pat labi, ka pirmās spēles trāpījušās pret tik stipriem pretiniekiem. Nav pat mazākās iespējas atslābināties.

- Vērtējot pirmās spēles, tavuprāt, esat kļuvuši spēcīgāki salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu?
- Domāju, ka jā – esam kļuvuši stiprāki. Arī es pats esmu sācis justies pārliecinātāks. Esam iespēlējušies, izgājuši pilnvērtīgu un saplānotu pirmssezonas gatavošanās posmu. Tāpēc arī spēlējam labāk.

Sadursme no 1:50

     [+] [-]

, 2015-04-11 21:08, pirms 9 gadiem
Kas ir galvaskausa pamatne?
SPrands?

     [+] [-]

, 2015-04-11 23:59, pirms 9 gadiem
Jā spranda