Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Četrās spēlēs 4+5 sakrājušais Iberdo kļūst par NHL nedēļas zvaigzni

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Četrās spēlēs 4+5 sakrājušais Iberdo kļūst par NHL nedēļas zvaigzni
Žonatans Iberdo. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga izraudzījusies pagājušās nedēļas trīs spožākās zvaigznes, un atzinība tikusi Floridas "Panthers" uzbrucējam Žonatanam Iberdo, Dalasas "Stars" vārtsargam Benam Bišopam un Anaheimas "Ducks" uzbrucējam Trojam Terijam.

Par pirmo zvaigzni atzīts Iberdo, kurš četru spēļu laikā guva četrus vārtus un sakrāja deviņus punktus. Pagarinājumā piedzīvotajā zaudējumā pret Pitsburgas "Penguins" viņš palika sausā, bet nākamajā mačā piedalījās visos trīs vārtos pret Bostonas "Bruins". Sekoja ceturtā reize karjerā, kad vienā mačā izdevies tikt pie četriem punktiem – uzvaru ar 6:2 pret Lasvegasas "Golden Knights" viņš kaldināja ar 1+3. Iberdo aizvada karjeras rezultatīvāko sezonu – viņš 69 spēlēs ticis pie 74 punktiem.

Divas svarīgas uzvaras cīņā par iekļūšanu Stenlija kausā izcīnīja Dalasas "Stars", un Bišops tika galā ar 59 metieniem, pirmoreiz karjeras laikā aizvadot divas sausās spēles pēc kārtas. Vispirms viņš palīdzēja ar 1:0 pārspēt Ņujorkas "Rangers", kam sekoja Kolorado "Avalanche" sakaušana ar 4:0. 32 gadus vecais Bišops šajā sezonā ir otrais labākais NHL vārtsargs gan atvairīto metienu procentā (93,0), gan vidēji ielaistajos vārtos (2,13), bet sausajās spēlēs (5) viņš ieņem trešo vietu.

Labās malas uzbrucējs Terijs četrās spēlēs izcēlās ar septiņiem (2+5) punktiem, palīdzot "Ducks" tikt pie divām uzvarām. Gan zaudējumā pret Sentluisas "Blues" (4:5), gan uzvarā pret Monreālas "Canadiens" (8:2) viņš tika pie trim punktiem, kļūstot par pirmo pirmgadnieku "Ducks" vēsturē, kurš to paveicis divās spēlēs pēc kārtas. Šajā sezonā aizvadītajos 23 mačos viņa kontā ir desmit punkti.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/jonathan-h...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2019-03-11 20:56, pirms 5 gadiem
Interesanti lasīt šādus uzvārdus. Huberdeau varētu sanākt aptuveni Huberdū vai Huberdo

     [+] [-]

, 2019-03-11 23:21, pirms 5 gadiem
Iberdo ir tāpēc, jo franciski un spāniski to H neizrunā. Es jau arī pieradis, ka visur latviski raksta Huberdo mazliet pārsteigts biju šo izlasot