Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Bartone Spānijā stundas laikā satriec ar trešo numuru izsēto mājinieci

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bartone Spānijā stundas laikā satriec ar trešo numuru izsēto mājinieci
Kamilla Bartone. Foto: tennis.ee

18 gadus vecā Latvijas tenisiste Kamilla Bartone (WTA 778.) Viljenas ITF W15 turnīra otrajā kārtā ar 6:0, 6:3 sagrāva 26 gadus veco Spānijas spēlētāju Olgu Saesu Larru (WTA 415.), kura cietā seguma turnīrā izsēta ar trešo numuru.

Kamilla Bartone 11 ITF titulu īpašnieci sodīja par samērā pasīvu tenisu, dominējot mača lielākajā daļā. Bartone pirmoreiz geimā zaudēja, kad bija vadībā ar 8:0. Viņa divos no trim geimiem šodien zaudēja ar servi.

Bartone šogad pirmoreiz uzvarēja ITF W15 turnīru 2. kārtas mačā (1-2). Spānijā sasniegtais ceturtdaļfināls, par kur pienākas divi WTA reitinga punkti, viņai ir tikai otrais ceturtdaļfināls ITF sacensībās. Pirmais bija pagājušā gada novembrī Hābnēmē (Igaunija), kur Kamilla kļuva par čempioni.

Bartone šonedēļ sasniegusi arī dubultspēļu pusfinālu kopā ar Itālijas tenisisti Federiku Rosi. Viņas 1. kārtā ar 6:3, 6:2 uzvarēja Francijas pāri Emelinu Dartronu/Irisu Ekani, bet ceturtdaļfinālā ar 6:3, 7:5 apspēlēja Itālijas duetu Federika Arčidiakono/Nikola Fosa Huergo. Pusfināla sasniegšana dod četrus punktus.

Diāna Marcinkeviča kopā ar Francijas tenisisti Eliksani Lešemiā netika Grenobles W25 finālā, turnīru pabeidzot ar 18 punktu nopelnīšanu. Viņas bija izsētas ar ceturto numuru un turnīru sāka no ceturtdaļfināla, kur ar 7:5, 6:3 uzvarēja Francijas pāri Obane Drogē/Selēna Žanisijeviča. Savukārt pusfinālā neveiksme ar 5:7, 2:6 pret neizsēto Nīderlandes un Japānas komandu Arianne Hartono/Juriko Lilija Mijazaki.

Mārtiņš Podžus Šarmelšeihas M15 turnīrā pārvarēja vienu kārtu kopā ar Vāciju pārstāvošo Robertu Štrombahu. Viņi ar 6:3, 6:2 uzvarēja "wild card" ieguvušo britu pāri Viljams Noulans/Džeks Piningtons Džounss, bet ceturtdaļfinālā 47 minūtēs ar 0:6, 1:6 zaudēja Beļģijas/Ungārijas duetam Zizū Bergss/Fabians Marošans.

     [+] [-]

, 2021-02-11 16:21, pirms 3 gadiem
Katastrofa, vispār to sieviešu sportu vajag aizgliet naH€€