Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Reklamējot nākamās sezonas biļetes, "Knicks" izmanto attēlu, kurā redzams Durents

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Reklamējot nākamās sezonas biļetes, "Knicks" izmanto attēlu, kurā redzams Durents
Kevins Durents pret "Knicks". Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Ņujorkas "Knicks" vasarā plāno cīnīties par vairākiem brīvajiem aģentiem, un gardākais kumoss ir uzbrucējs Kevins Durents. Reklamējot nākamās sezonas biļetes, "Knicks" izmantojusi attēlu, kurā redzams arī Durents, bet pēc tam reklāma tikusi izdzēsta.

Kad "Knicks" aizmainīja Kristapu Porziņģi, tika atbrīvoti līdzekļi, lai vasarā parakstītu pat divus maksimālos līgumus ar brīvajiem aģentiem. Cerības tiek liktas uz čempiones Goldensteitas "Warriors" uzbrucēju Kevinu Durentu, bet bez līguma būs arī Kavai Lenards un Kairijs Ērvings.

Durents divas reizes atzīts par finālsērijas MVP un šajā sezonā dosies pakaļ vēl vienam titulam, bet Ņujorkas publika cer, ka nākamajā sezonā viņš mugurā vilks "Knicks" kreklu. Acīmredzot to sapratusi arī pati organizācija – reklamējot nākamās sezonas biļetes, tā izvēlējusies attēlu, kurā līdzās pirmgadniekam Mičelam Robinsonam redzams tieši Durents.

Tiesa, kad par šādu izvēli tika uzdoti jautājumi, "Knicks" izvēlējās attēlu dzēst. "Fotogrāfijas no spēlēm allaž tiek izmantotas mārketinga nolūkos. Ņemot vērā visu, kas notiek apkārt, izlēmām būt piesardzīgi un attēlu izņemt no aprites," teikts "Knicks" paziņojumā par situāciju. "Vēlamies norādīt, ka tas bija tikai viens no vairākiem attēliem, kuri tika izmantoti."

Attēls tika izmantots aicinājumā uz nākamo sezonu pagarināt savus sezonas abonementus. "Knicks" bilance ir sliktākā visā NBA (desmit uzvaras, 45 zaudējumi), bet 16 neveiksmes pēc kārtas kļuva par atkārtotu kluba rekordu.

Izmantotie resursi:
New York Knicks use, then delete photo with...

     [+] [-]

, 2019-02-11 10:40, pirms 5 gadiem
nē.. šoreiz nepārmetīsim klubam, jo tas biju es, tikai uzvilku veikalā nopirktu Durenta kreklu

  +2 [+] [-]

, 2019-02-11 11:02, pirms 5 gadiem
Tiešām gribētos redzēt vai šis pamatīgais risks attaisnosies. Beigās paliks ar savu brīvo Capspace un nolemtību uz n'tajām sezonām. Man nav pārliecība, ka uz turieni aizies divas zvaigznes (no vasaras FA), jo, lai attaisnotos visas izdarības, jābūt diviem parakstītiem līgumiem.
Reāli, kas grib iet uz to, atvainojos, miskasti?

Kluba vadība jau ir iestaigājusi taciņu un nostādījusi pozīcijā par regulārām nesaskaņām ar saviem spēlētājiem. Plus, KD, kad vēlējās ( ja vispār vēlējās) iet uz Knicks - tur jau bija KP. Tagad tur reāli nav neviena.

Kāda jēga zvaigznei iet uz vietu, kur jau ir slikta slava un, kur nav neviena stūrakmeņa. Tikai tirgus dēļ? Varbūt KD aizies tikai tā iemesla vadīts, bet arī ar to viss būs beidzies. Ne Īrvings, ne Batlers neies uz turieni, tas ir vairāk kā skaidrs. Lenards? Viņš tēmē tuvāk savām mājām (LA), bet ticu, ka viņš varētu palikt Toronto. Vismaz redzot kā ar viņu tur šobrīd auklējas.

  +3 [+] [-]

, 2019-02-11 11:09, pirms 5 gadiem
Vēl jau viena liela problēma Knicks sakarā,ka 2020 vispār nebūs normālu FA
Lielākā daļa tā gada FA būs 30+ gadi veci,un neviena all star tipa čaļa
Vieni RFA
Beigās viņi var palikt ar savu pi*pi rokās

  +2 [+] [-]

, 2019-02-11 11:56, pirms 5 gadiem
Nu un? Armēnijai uz ģerboņa ir Ararata kalns, kurš atrodas Turcijā. Būvēt sapņu pilis nav aizliegts.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-11 12:47, pirms 5 gadiem
vorkuta rakstīja: Nu un? Armēnijai uz ģerboņa ir Ararata kalns, kurš atrodas Turcijā. Būvēt sapņu pilis nav aizliegts.
šitāds salīdzinājums iet ārpus sc rāmja, respect!

     [+] [-]

, 2019-02-11 13:28, pirms 5 gadiem
vorkuta rakstīja: Nu un? Armēnijai uz ģerboņa ir Ararata kalns, kurš atrodas Turcijā. Būvēt sapņu pilis nav aizliegts.
Būvēt sapņu pilis nav aizliegts, taču vajag jau saglabāt arī kaut kādu kripatiņu pašcieņas, to darot. Nu visi taču zin, ka Knicks šausmīgi grib(un arī finansiāli var) pēc sezonas dabūt KD pie sevis. Ja šis ir vēstījums faniem, tad galīgi garām, jo viņi Knicks mīl ar vai bez viņa. Ja tas bija vēstījums pašam KD, tad galīgi garām - šāds gājiens tikai parāda, ka Knicks kā lētas ielenes ir gatavi gulties zem jebkādiem KD nosacījumiem, kas pašam basketbolistam var izraisīt visnotaļ dalītas jūtas. Sliktākajā gadījumā - pat sadusmot, traucējot viņu ar kārtējām jau pašā sezonas vidū. Gan jau atkal būs kāds patups žurnālists, kurš viņam par šo pajautās...
p.s. bet komentārs labs - atbilstošs! Respect!

  +1 [+] [-]

, 2019-02-11 16:57, pirms 5 gadiem
Emilio rakstīja: Būvēt sapņu pilis nav aizliegts, taču vajag jau saglabāt arī kaut kādu kripatiņu pašcieņas, to darot. Nu visi taču zin, ka Knicks šausmīgi grib(un arī finansiāli var) pēc sezonas dabūt KD pie sevis. Ja šis ir vēstījums faniem, tad galīgi garām, jo viņi Knicks mīl ar vai bez viņa. Ja tas bija vēstījums pašam KD, tad galīgi garām - šāds gājiens tikai parāda, ka Knicks kā lētas ielenes ir gatavi gulties zem jebkādiem KD nosacījumiem, kas pašam basketbolistam var izraisīt visnotaļ dalītas jūtas. Sliktākajā gadījumā - pat sadusmot, traucējot viņu ar kārtējām jau pašā sezonas vidū. Gan jau atkal būs kāds patups žurnālists, kurš viņam par šo pajautās...
p.s. bet komentārs labs - atbilstošs! Respect!
Kripatiņa pašcieņas? Tas nav par Knicks