Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL debitants Biningtons atzīts par nedēļas pirmo zvaigzni

NHL debitants Biningtons atzīts par nedēļas pirmo zvaigzni
Džordans Biningtons. Foto: AP/Scanpix

Par NHL pagājušās nedēļas trim spožākajām zvaigznēm atzīti Sentluisas "Blues" vārtsargs Džordans Biningtons, kā arī uzbrucēji Patrīss Beržerons (Bostonas "Bruins") un Dilans Stroums (Čikāgas "Blackhawks").

Džordans Biningtons aizvadītajā nedēļā trīs spēlēs palīdzēja izcīnīt trīs uzvaras, vidēji mačā ielaižot 1,31 ripu un atvairot 95,4% metienus. "Blues" pagarināja uzvaru sēriju līdz sešām spēlēm un pakāpās uz pēdējo izslēgšanas spēļu wild card pozīciju Rietumu konferencē. 7. februārī Biningtons aizvadīja karjeras otro sauso spēli, atvairot visus 32 metienus uzvarā pār Tampabejas "Lightning" (1:0). Sākumsastāva debiju NHL 25 gadus vecais kanādietis piedzīvoja 7. janvārī. Binigtons ir sestais "Blues" debitants vēsturē, ar kuru vārtos komanda izcīnījusi piecas uzvaras pēc kārtas.

Patrīss Beržerons četrās spēlēs sakrāja četrus vārtus un trīs rezultatīvas piespēles, palīdzot Bostonai svinēt trīs panākumus. 5. februārī kanādiešu uzbrucējs, kurš NHL aizvada jau 15. sezonu, piedalījās savā 1000. spēlē, jubileju atzīmējot ar diviem rezultatīviem metieniem. Vidēji mačā sakrātie 1,27 rezultativitātes punkti 33 gadus vecajam Beržeronam ir labākā statistika karjerā, bet "Bruins" komandā viņš ar 20 vārtiem un 31 rezultatīvu piespēli 40 mačos ir trešais rezultatīvākais.

Trešās zvaigznes godu izpelnījies Čikāgas "Blackhawks" centra uzbrucējs Dilans Stroums, kurš trīs spēlēs guva divus vārtus un atdeva piecas rezultatīvas piespēles, bet Čikāga pagarināja uzvaru sēriju līdz septiņām spēlēm un turpina cīņu par vietu Stenlija kausa izcīņā. Kopš novembra beigām, kad Stroums pārcēlās uz "Blackhawks", kanādiešu uzbrucējs 32 spēlēs ir sakrājis 30 rezultativitātes punktus (11+19), bet kopumā šosezon viņa rēķinā ir 36 punkti (14+22).

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com

     [+] [-]

, 2019-02-11 20:22, pirms 5 gadiem
Dylan Strome necereti labs!GG Blackhawks!