Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kučerovam divi vārti, Keinam punkti jau 14. spēlē pēc kārtas

Kučerovam divi vārti, Keinam punkti jau 14. spēlē pēc kārtas
Ņikita Kučerovs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Tampabejas "Lightning" apspēlēja Floridas "Panthers" ar 5:2 pateicoties diviem Ņikitas Kučerova vārtiem, bet Čikāgas "Blackhawks" ar identisku rezultātu pārspēja Detroitas "Red Wings", uzbrucējam Patrikam Keinam pagarinot savu punktu sēriju līdz 14 mačiem.

Līgas līdervienība „Lightning” apspēlēja „Panthers” ar 5:2. Pēc diviem periodiem Tampai bija vien minimāls pārsvars 3:2. Noslēdzošajā trešdaļā Breidens Points vairākumā sagaidīja piespēli vārtu tuvumā un ar precīzu metienu panāca 4:2, bet pēdējā minūtē Ņikita Kučerovs iemeta ripu vārtos no iemetiena apļa. Līgas rezultatīvākais uzbrucējs (24+60) pārtrauca divu bezpunktu maču sēriju, šodien atzīmējoties ar 2+1. Iepriekšējo spēli Kučerovs noslēdza ar -4. Par spīti trīs punktiem, arī pret „Panthers” Kučerovs palika negatīvs, viņam -1.

Ņujorkas „Rangers” pārliecinoši sakāva Atlantijas divīzijas otro labāko komandu Toronto „Maple Leafs” ar 4:1, pārtraucot Kanādas vienības piecu uzvaru sēriju. Jau 28. sekundē Mika Zibanedžads savāca vārtsarga atvairīto ripu un iemeta to vārtos – 1:0. Perioda vidū „Maple Leafs” uzbrucējam Kasperi Kapanenam izdevās pārtvert ripu, vienatnē izslidot pret Aleksandru Georgijevu un panākt izlīdzinājumu – 1:1.

Četras minūtes vēlāk „Rangers” pretuzbrukums, kas tika uzsākts mazākumā un turpinājās pilnā sastāvā, noslēdzās ar Džimija Visija precīzu metienu no iemetiena apļa – 2:1. Trešajā periodā aizsargs Adams Makveids saglabāja ripu uzbrukuma zonā un izdarīja metienu no zilās līnijas – 3:1, bet 20 sekundes pirms sirēnas Kevins Heivzs iemeta ripu tukšos vārtos – 4:1. Ņujorkas vārtsargs Georgijevs šajā spēlē atvairīja 55 no 56 metieniem.

Čikāgas „Blackhawks” ar 5:2 sakāva Detroitas „Red Wings”. Arī šajā mačā lieliski nospēlēja uzvarētāju vārtsargs Kems Vords, kurš tika galā ar 43 no 45 metieniem. Uzvarētāju komandā divi vārti un piespēle Dominikam Kahunam, Dilanam Stromam 1+2, bet Aleksam Debrinketam trīs piespēles. Ar vārtiem un piespēli atzīmējās arī komandas rezultatīvākais spēlētājs (33+48) Patriks Keins, kurš krāj punktus jau 14 mačos pēc kārtas.

NHL spēles, 11. februāris

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Bruins – Avalanche2:1Blackhawks – Red Wings5:2
Devils – Hurricanes3:2Islanders – Wild2:1
Panthers – Lightning2:5Rangers – Maple Leags4:1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2019-02-11 12:05, pirms 5 gadiem
Blackhawks 7.uzvara pec kartas!otra maiņa noplosijas saja spele,Kaners vienkarsi no citas planetas!