Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Arsenal" pussargs Remzijs noslēdz četru gadu līgumu ar "Juventus"

"Arsenal" pussargs Remzijs noslēdz četru gadu līgumu ar "Juventus"
Ārons Remzijs. Foto: EMPICS Sport/Scanpix

LETA. Anglijas futbola premjerlīgas komandas Londonas "Arsenal" velsiešu pussargs Ārons Remzijs noslēdzis četru gadu līgumu ar Itālijas A sērijas grandu Turīnas "Juventus".

28 gadus vecais futbolists par "Juventus" futbolistu kļūs jūlijā. Britu mediji lēš, ka velsietis nedēļā saņems 400 000 sterliņu mārciņu (456 233 eiro).

Remzijs savu profesionāļa karjeru sāka "Cardiff City" komandā, bet 2008. gadā pievienojās "Arsenal". Vairāk nekā desmit gadu laikā viņš aizvadījis 256 premjerlīgas spēles, kurās guvis 38 vārtus. Tāpat viņš pāris sezonas bija izīrēts "Nottingham Forest" komandai un savai iepriekš pārstāvētajai "Cardiff City".

Remzijs "Arsenal" sastāvā trīs reizes triumfējis Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņā. Tāpat viņš aizvadījis 58 spēles Velsas izlasē, gūstot 14 vārtus.

Remzijs kļūs par trešo velsieti "Juventus" rindās pēc Džona Čārlza un Īena Raša.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2019-02-11 22:40, pirms 5 gadiem
Freimanis normāli bliež, tikko raksts par Dinamo gūtiem trīs punktiem pret Jokerit, nākamajā brīdī jau ar futbolu! Atstāj kādu info arī kolēģiem, citādāk paliks bez naudiņas

  -1 [+] [-]

, 2019-02-12 08:47, pirms 5 gadiem
Tie algas cipari gan tiešām ir "britu mediju", precīzāk - Arsenal apskatnieka Ornšteina un ir izpušķoti ar visiem iespējamajiem papildus bonusiem max gadījumā. Saskaņā ar citiem, reālistiskākiem avotiem, alga būs 7mil eiro net. Jā, papildus bonusi ir iespējami. Jebkurā gadījumā tas nav maz, jo nozīmēs tikpat, cik saņem Dybala - otrs apmaksātākais Juve spēlētājs. Nu, ko - jācer, ka Ārons ienesīs svaigumu midā, žēl, ka nav klāt jau tagad.