Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Panarinam trīs punkti, "Blackhawks" izcīna ceturto uzvaru pēc kārtas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Panarinam trīs punkti, "Blackhawks" izcīna ceturto uzvaru pēc kārtas
Artēmijs Panarins un Džonatans Teivzs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt aizvadītas divas spēles, un pie panākumiem tika Čikāgas "Blackhawks" un Minesotas "Wild".

Čikāgas "Blackhawks" izbraukumā ar 5:2 pārspēja Vinipegas "Jets", izcīnot ceturto uzvaru pēc kārtas. Rezultātu četras minūtes līdz pirmās trešdaļas beigām atklāja Patriks Keins, kurš labajā malā saņēma Artēmija Panarina piespēli un meta bez ripas apturēšanas. Iepriekšējā uzbrukumā Keins pazaudēja ripu pie sāncenšu zilās līnijas, laukuma saimnieki trijatā aizskrēja pretuzbrukumā, tomēr pēc Matjē Pero metiena ripu špagatā no apakšējā stūra izvilka Korijs Krofords.

Lai gan 22. minūtē Braiens Litls bija pirmais pie atlēkušās ripas pēc šāviena no zilās līnijas un panāca izlīdzinājumu, nākamos trīs vārtus pēc kārtas guva Čikāgas "Blackhawks". Artjoms Aņisimovs bija pirmais pie atlēkušās ripas pēc Panarina metiena, Dankans Kīts trāpīja no zilās līnijas, bet Marians Hosa raidīja ripu tukšajos mājinieku vārtos no savas aizsardzības zonas. Jāizceļ arī Brenta Sībruka darbības, jo viņš izsita ripu no vārtu līnijas un bloķēja metienu tukšos vārtos.

71 sekundi līdz beigām Vinipegas "Jets" pēc cīņas vārtu priekšā realizēja vairākumu un samazināja deficītu līdz diviem vārtiem, tomēr pēdējais vārds piederēja Panarinam, kurš no zilās līnijas arī meta tukšos vārtos – Čikāgas "Blackhawks" uzvara ar 5:2. Panarins guva vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles, savukārt 1+1 gan Aņisimova, gan Kīta kontā. Komanda uzvarējusi četros no pieciem izbraukuma sērijas mačiem, un nākamā cīņa būs pret Edmontonas "Oilers".

Minesotas "Wild" savā laukumā ar 2:1 pēcspēles metienos pārspēja Tampabejas "Lightning", vienīgo bullīti realizējot kapteinim Miko Koivu, kurš ripu pārlika uz neērto satvērienu un raidīja zem pārliktņa. Sāncenšu rindās galvenais varonis un iemesls, kāpēc izdevās izcīnīt vienu punktu, bija krievu vārtsargs Andrejs Vasiļevskis, kurš atvairīja 37 metienus, tostarp glābjot "Lightning" arī neticamās situācijās, tomēr palīdzību no partneriem neizdevās sagaidīt.

Devans Dubniks, Minesotas "Wild" vārtsargs, kļuva par pirmo līgā, kurš šajā sezonā izcīnījis 30 uzvaras. Savukārt vidēji mačā ielaistajos vārtos (1,96) un atvairīto metienu procentā (93,4%) viņš ieņem otro vietu, tomēr ir galvenais kandidāts Vezinas balvai, kuru pasniedz labākajam vārtsargam. Savainojumu mocītā Tampabeja austrumos apsteidz tikai divas komandas, kamēr "Wild" rietumos ieņem pirmo vietu.

  -1 [+] [-]

, 2017-02-11 09:22, pirms 7 gadiem
Malacis Panarins! Šovakar varēs redzēt vairākas NHL spēles normālā laikā, diemžēl nekas īpašs gan nebūs. Gaidam Zviedrija - Krievija.